Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Кираз искала да прекара още време с дядо си, но Серкан се ядосва и настоява да си ходят.
- Кираз, бързаме, трябва да си ходим... няма нужда да мяташ, може ли да спреш? Дай тази ръка на мен... Хубаво аз тръгвам Joy

# 481
Отиват на първия учебен ден на Кираз. Тя била поканила и Кемал. Серкан каза на Енгин, че нямал нужда от баща.
Кираз се радва, че нямало униформи в училище и може да идва с пижама.😂Серкан й казва, че не може.
Еда й обяснява, че не трябва да бяга и да се отдалечава от училището. Кираз няма да влезе, докато дядо й не дойде.
Серкан я лъже, че Кемал има работа и няма да дойде, а тя го пита защо не го нарича таткол

# 482
Кираз пита Серкан, защо нарича баща си ,,господин Кемал", а тя вече не го наричала ,,Серкан Болат"
Замислих се нещо... възможно ли е Пъръл да е изгубила момиченцето и после да е забременяла с Джан, понеже иначе с Кираз няма как да са на едни години, а Пъръл каза, че и двамата са на 5 Confused Thinking

# 483
Тук съм , мислех ,че съм изпуснала нещо преди розата , ама ...
Много смешен Серкан

# 484
И аз съм тук, приятно гледане Kissing Heart

# 485
Джан и Кираз се заключили в тоалетните и не искали да излязат, Серкан пак почна да ревнува дъщеря си Joy

# 486
Кираз пита Джан колко е 2 по 2 и като отговори, му каза, че той знаел всичко, което се учи в училище.😂
Еда и Серкан си говорят каква ученичка ще е Кираз. Звънят от училището, Кираз и Джан се заключили в тоалетната.

# 487
Кираз е взела Джан за заложник май Joy Малката иска дядо си и заплашва Серкан, че ако той не почне да нарича баща си ,,татко", тя пак ще почне да му вика ,,Серкан Болат" Joy

# 488
Кираз казва на Джан, че вече не й е приятел. Продължава да иска Кемал. Серкан обвинява Джан, че завел Кираз в тоалетната.

# 489
Ех, замислих се за моя дядо. Много се обичахме с него.

# 490
Сейфи-Наистина Кираз ще направи това, което никой не успя. Ще стопи ледовете помежду им.

Керем казва на Пина, че не може да работи с двулични хора. Тя му казва, че Еда и Серкан са я изпратили и искат той да се върне на работа.

# 491
  • София
Много ми харесва този епизод! Слагам го наравно с 5-ти. Много ми е свеж, лек и приятен, действието тече бързо, но последователно. Имаме много Еда, Серкан и Кираз. А тепърва предстои предложението. Heart

# 492
Еда е трябва да бъде навсякъде около Серкан и когато той поиска да го целува. Той я пита защо не разбира, че не иска да вижда Кемал и защо ги е поканила на вечеря. Серкан нямало да дойде. Еда каза, че ако не дойде, няма да има целувки.
Айдан смята, че трябва Кемал и Серкан да прекарат повече време заедно. Сейфи каза, че е невъзможно, защото единснвените ннеща, за които той отделя време са Еда, Кираз и работата.
Серкан иска целувка, а Еда отказва и иска той да дойде на вечерята. Серкан се съгласява да дойде, но щял само да мълчи.
В кетъринг фирмата на Енгин не идвали поръчки. Пита Ердем дали не е направил нещо на децата, като го видя на какво прилича. Хахах, голяма е карикатура!😂😂

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 22:19 от Анонимен

# 493
# 494
Дениз се натресе на вечерята
- Тази жена откъде знае пътя до къщата?
- Сигурно е сложила чип на Серкан Joy

Дениз: Ама защо, заради детето ги направихте нали? Но господин Серкан, притеснявам се, акълът ви ще остане по мен
Еда: Спокойно, аз ще му взема акъла Joy

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 22:31 от ally.yor

Общи условия

Активация на акаунт