Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Знае ли се дали ще има фраг в края на епизода?

# 496
Бурак почна да ревнува Мело, а те двете с Айдан му въртят номера Joy

# 497
Мело се опитва да накара Бурак да ревнува. Еда и Серкан казаха, че отново са се събрали. Другите не са изненадани.😂Според Дениз го правят заради Кираз. Дениз се издаде, че Кемал ще работи по проекта за пристанището със Серкан.
Серкан се ядоса.

# 498
Това май са повече ХанКер, отколкото ЕдСер Wink

# 499
  • Кърджали
Тук съм... Чак сега. Но от телефона не мога да се включвам с превод. Много бавно става

# 500
Серкан най-много досега харесал Дженк, защото заради него Еда го целуна на конференцията в 1-ви епизод. Иска да купят на Кираз звезда, както той купи на Еда.

# 501
  • София
Дениз е голяма. Умирам от смях с нея! Голямо попадение е тази актиса за ролята, много добре я играе, пасва й отлично. Grinning

На масата бяха като едно голямо италианско семейство. Карат се, обичат се, живеят го този живот. Няма скука при тях. Супер са!

Не разбрах кога Айфер прости на Серкан, кога Айдан и Еда се сдобриха, камо ли кога Бурак-Буба, както го нарича Серкан, прежали Еда и се влюби в Мело, но не ми е проблем, честно казано. Забавни са ми. Правдоподобни са ми. Съвсем нормални човешки взаимоотношения ни показват във втори сезон. А Серкан, Еда и Кираз са прекрасни заедно. Красиво семейство. Heart Eyes

# 502
  • Кърджали
Мело ме усмихна " Как да не си мисля (най-лошото) ь то във вашата връзка само дето дамолет не падна върху главите ви. А, пардон, твоя самолет беше паднал"

# 503
Серкан иска да говори с Мело. Тя си мисли, че е нещо лошо. Каза, че иска да предложи брак на Еда, но да не казва на никого.
Пак Мело ще разкаже на всички.😂

Ох, как ми липсваше да гледам Еда и Серкан като двойка, макар че на моменти май виждам повече Керем и Ханде. Прекрасни са!❤

# 504
Много хубав епизод и много Серкан  Еда или другите от реала, не знам кои гледам на моменти,
Харесва ми Кемал бей и образа и актьора
с преложението и епизода май ще свърши

# 505
Аз не разбрах защо Серкан изобщо се обади на Мелек... да иска разрешението й ли, съвет ли... ако няма причина - значи това не е старият Серкан, който винаги имаше цел. А може би целта е Мелек да раздуха новината и всички да разберат...

# 506
  • Плевен / София
Строй се ...преброй се...

29 Потребители и 62 Гости преглежда(т) тази тема.

AAAAAAAAAA
Aлекcандрa
brayan__
BUSHRA_GI
Cucu C
gali-viki
gostenka68
Gugutka52
Kalinda
kukli4ka456
mari08
mari1968
Mery18
nikol55
Nikoleta.Kirilova
O.A
oksimoron
Ralich
Svetlasim
Yassy_N
Антония Симеонова 675288
Диана Дечева 698520
И_Колева
\'Elena Lestanska 677620
+ 5 скрити потребители
Поне съм спокойна, че тази вечер балкона ще издържи.....
Нещо за разхлаждане....

# 507
Наистина много свежа серия. Кираз ми е много сладка.
 Да, и на мен повече ми приличат на ХанКер, отколкото на ЕдСер!

# 508
Серкан се обади на Мело, за да му помогне да направи организацията за предложението.

# 509
#kahraman4381
266К
#SenÇalKapımı
412К
Тази седмица слабо ...

Общи условия

Активация на акаунт