Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 736
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Пришълец
Алекс, при мен е малко по-сложно. Използвам опцията Вход с фейсбук. До миналата седмица не е имало проблем - приема имейла и паролата. Обаче вече не. Изчистих бисквитките и кеша, пак не ме допуска. Питах в темата за въпроси към модератори, но и оттам отговор няма... Имам подозрения, че е заради това, че същият имейл го ползвам само тук и от 6-7 години не съм си влизала сигурно в пощата, понеже паролата за АБВ е различна и не я помня. Надявам се все пак да е временно и да не губя изцяло достъп до профила ми.

# 196
  • София
Малко извън темата съм момичета, но този огромен пожар, който вилнее вече няколко дни при комшиите наистина е с огромни размери. Вижте каква голяма територия е обхванал. Дано да успеят да го локализират и погасят. Не ни стига световната пандемия, а сега и огромни пожари, наводнения и какво ли още не.

Скрит текст:

Затова винаги съм казвала, че любовта ще спаси човечеството. Тази истинската любов. Ще се радвам, ако Ханде и Керем се съберат. Каква само сватба очаквам. Ще бъде сватбата на годината.

# 197
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Trophy

# 198
Благодаря ви за топлото посрещане Flowers Tulip

# 199
И аз да взема отношение по темата за сватбата... На Керем и Ханде, разбира се, другите са ясни... Smirk Аз твърдо съм от страната на младоженеца... Много обичам от малка да прескачам дувари.. Smirk И да се пазаря за булката... Heart Eyes Такива лакърдии тегля, че без пари я дават...  Наскоро също ми се наложи да го правя, само че оградата беше от тел, аз с една дъъъълга до глезените рокля.... Ама нейсе.. Та.. да се върна на младоженеца... Мисля си, че в Турция имат такъв обичай да бръснат младоженеца преди сватбата... Ей затова ще съм от страна на Керем... Да видя как ще му смъкнат тази козя брадичка, че нещо не съм й фен... Както и на косата с ластиче... Трябва да уговорим Ханде да му пошушне нещо на ухото, че той май я гледа и слуша като кротко агънце... Някой случайно да е чул в последно време любимата реплика на Керем, дето агитираше всички да я казват?! Майка му написа едно съобщение на Ханде и ..... Керемчик беше дотам! Та явно само Ханде може да обуздава безгрижния му нрав и жизнеутвърждаващия му темперамент.. Wink Засега.... Smirk

# 200
и нещо по темата .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
Това е много добро. дано скоро да стане реалност

# 202
mi_si, прекрасно ...Gift Heart
Такъв да е деня Ви, момочета!
Днес е ден на приятелството, чуствам Ви, такива...Sparkling Heart
https://www.facebook.com/andrea.gotved/videos/355194446045677
"Братът може да не ти е приятел,
но приятелят винаги ти е брат" /Франклин/

# 203
Точно преди една година Wink
30 юли 2020 г., Анталия Nature Sunny - еп. 5

Gift Heart

# 204
Какво тяло има този Керем, както казвам родено за грях или поне за греховни помисли и не е от жегата...

# 205
  • София
Сериалът ни е стартирал със страхотен успех и в Пуерто Рико. По-късно ще мога да преведа текста в съобщението, че сега съм в движение. Wink

Превод: 'Любовта е във въздуха' направи своя дебют на 14.07 по канал Телемундо Пуерто Рико, като се излъчва под името 'Ти ми открадна сърцето'. Двучасовата специална премиера е постигнала внушителен рейтинг от 26.5%, а вторият епизод е бил с рейтинг от 30%. Управляващият директор на MADD Entertainment Атеш Инче казва: "Знаехме, че разполагаме с нещо специално, защото виждаме как всеки нов епизод се превръща в световен тренд с над 5 милиона туита в над 30 страни още по време на излъчването му в Турция. Сериалът е вече хит в Испания, Италия и т.н. Затова не съм изненадан от силния старт, който имаме в Южна Америка." 'Любовта е във въздуха' вече е продаден в над 60 страни по цял свят.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 13:29 от Бърборанка с розови очила

# 206
  • София
Много са красиви...

# 207
Здравейте и от мен,
усмихнат и успешен ден 😍

# 208
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година да стане лято и цял живот да са щастливи..."Умберто Еко

Щастлив уикенд...

# 209
  • София
Подсещам ви за анкетата за най-добра екранна двойка за сезон 2020-2021. Wink

https://m.bg-mamma.com/?topic=1356157

Нашите вече имат 102 гласа. Heart

Общи условия

Активация на акаунт