Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета. Вече се върнах от море, починах си много добре.
Веднага седнах да прочета вашите коментари, преведени клипове, снимки и т.н. И искам да ви поздравя немога да ви насмогна вие сте писали писали за което ви поздравявам страхотни сте.
Да не забравя да благодаря за новата тема прекрасна както винаги.
Искам да попитам относно тази церемония за която се пишеше в предишната тема: церемонията по награждаването на Medyatik
има ли някаква информация дали нашите са присъствали има ли видео от това?

# 301
Искам да попитам относно тази церемония за която се пишеше в предишната тема: церемонията по награждаването на Medyatik
има ли някаква информация дали нашите са присъствали има ли видео от това?
Церемонията не беше присъствена. Останалите участници имаха кратки клипчета, а нашите само тази снимка с наградата.

Иначе ето самото видео:

# 302
С годините става все по-неустоим . Ханде е голяма късметлийка

# 303
  • Пришълец
Преди една година https://twitter.com/i/status/1422121724850622465
Уникален тембър има това момче, май точно това наравно с живия му поглед са нещата, които най-много ми харесват в него.

Охх, страшно е случващото се в Турция. Много страшно. Pensive

# 304
Здравейте д този горещ ден
пишат че снимали паралелно 10 и 11 еп
единия екип бил в Къщата на Болат а другия тук
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1422141367615213572?s=20

# 305
Марги, Австралия, Амазонската джунгла, Сибир... Сега Турция. Слушах, че работят над версията за умишлен палеж и са хванали няколко лица. За жалост, освен тези в Турция, има още и в Гърция, както и при нас има няколко в момента, но дано да се справят навсякъде с тях.
Жалко, много жалко, ако всичко е умишлено. Не знам колко болен мозък трябва да имаш, за да го направиш това.

Ханде е пуснала стори за момиче, което е насилвано и... не успях да разбера дали е убита или се е самоубила. 🤯

# 306
Ханде е пуснала стори за момиче, което е насилвано и... не успях да разбера дали е убита или се е самоубила. 🤯
Изнасилена, убита, наразяна и заровена в куфар в гората... Момичето се е борело за правата на жените и е защитавало насилвани и бити жени, но Турция не можа да я опази нея. Убиецът е университетски преподавател и уж е задържан.  Най- нелепата част е, че са я издирвали от дни, а полицията е казала, че едва понеделник можело да проследят телефона ѝ, но понеделник тя вече е открита. Pensive Нямам думи просто...

# 307
  • Бургас
Преди една година https://twitter.com/i/status/1422121724850622465
Уникален тембър има това момче, май точно това наравно с живия му поглед са нещата, които най-много ми харесват в него.

Охх, страшно е случващото се в Турция. Много страшно. Pensive

Ехххх, ако знаех и какво си казват......

Помните ли това?
https://www.youtube.com/watch?v=h5ulNHzhoYM&list=LL&index=20

Ето, тук се влюбих в тембъра,  гласа, и излъчването, и усмивката, и даже срамежливостта, която усетих.............

# 308
  • Пришълец
Налбантова, така е. Не е само Турция... Помислих си го още щом публикувах поста, но нямаше кога да се връщам.

Ама, че зловеща история е тази с убитото момиче. Frowning Не е първата такава, за огромно съжаление няма да е и последната.

# 309
Новата фотосесия е един път определено до сега любимата ми беше на Мери Клайър малко преди да започнат снимките на Шехира.Тембъра на Керем беше едно от малкото неща които ме е заковало до сега просто има нещо което другите нямат си казвах ,но то като всеки човек де...

Дано не си даде много почивка искрено се надявам да се завърне подобаващо след Вратата.Може би ще я догледам след финал мятам поглед на сценки и фрагмани иначе на ясно съм с нещата.
Трагедията която споходи Турция ме тресе много доста приятели имам вече с годините и мога да ги нарека така дори и без да ги познавам. Хората живееха в страх да не бъдат заразени сега живеят в страх да не изгорят живи.Колко по лошо може да има от това не знам?
Колко е жалко,че известни личности трябва да отидат на място и да кажат къде има пожар за да бъде потушен като Алперен Дуймаз вчера например...

А Хакан Гендже си го обича нашето момче...

Тези дни се загледах в Слънцата от немай я докарах до 10-та серия така и не купиха нищо друго с Керем освен Шехира искрено се надявам да закупят и другите му проекти нищо,че ще ме уморят с неприятен дублаж и преводи.....

Де да можеше всички мерзавци и убийци да бъдат наказани не с закон , а с електрически стол.Това е изверг за мен не е друго пълен изверг...

# 310
  • Пришълец
Да си призная винаги съм предпочитала с дублаж, но тъй като за Керем съм сигурна, че няма да се намери подходящ глас да кажа - друго си е в оригинал. Ще се повторя, но наистина има страхотен тембър.

Вярно, в България само един от сериалите му са давали, иначе все щях да съм хванала някой от тях и да имам наблюдения върху играта му отпреди.

Диде, ако имаш възможност сложи снимки от любимата ти фотосесия, че ми стана любопитно.

# 311
Така наречените "журналисти" пак са по петите на Ханде и Керем. Този път са на сета. Сякаш няма други по-важни теми. Не ги оставиха на спокойствие.

# 312
Марги , даже и видео мога да ти дам

# 313
  • Пришълец
Скрит текст:

Скрит текст:
Уау, дойде време да извадя припадащия емотикон заради Керем

Ако Гости е тук да услужи направо с мишока...

# 314
  • Плевен / София
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Уау, дойде време да извадя припадащия емотикон заради Керем

Ако Гости е тук да услужи направо с мишока...

Късметлийка си...Днес не съм само с телефон....

Общи условия

Активация на акаунт