Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Ето накъде са пътували, когато постнаха тази снимка.😉 Значи и Ханде е била там, докато са взимали интервю на Керем. Пази си го, като знае колко фенки искат да опитат баклавата му.🤪😆

# 286
Ех, тъжно ми стана за Кюба. Много обичам сцените, в които бяха тримата.

# 287
[quote author=Ели-mama link=topic=1356490.msg43245533#msg43245533 date=

Ама и без цветове няма да го върнем... Smirk И по без тениска, в натурално телесен цвят, също става... Smirk
Оооо, да! 🙃
Ама дали ще оцелеем! 😉

# 288
Какво му е на Керем? Труди се, поти се момчето, я в залата , я около Ханде. С тази разлика, че в началото на сериала по як беше, но откакто се сдуши с момата леко даде фира. Ами то от плодове и други физически дейности с цел задоволяване на физиологични нужди от едно естесво няма как. Но всякак си е чаровен, както казват мъж та дрънка. Но дрънка само за Ханде, честно ли е? - малко размисли под климатика от мен Stuck Out Tongue Winking Eye

От утре съм в отпуск и не знам накъде ще ме завее вятъра. Може би да си нагледам къщата на морето / излезе, че сме градски с една дама от темата Sunglasses/ или някъде из горите на Балкана... Така че, когато колкото мога, но няма да ви зипускам от поглед, акко имам читав нет.

# 289
Текат ви лигите по Керем, но Ханде си го пази. Smile

Trophy

# 290
Ханде  да си го пази, но от това което е в главите ни не може да го опази 🙃

# 291

Много ми е мъчно за него,много обичам 🐕,а той беше един от най-добрите герои в нашата история.
В интернет изтече инфо ,че сега започват да снимат 11 епизод и се движат по- бързо от предвидения график,което означава че остават две или три седмици до края на снимките.
Малко остана и това ме натъжава.
П.С. Благодаря за превода на интервюто на Керем.
Скоро се очаква да пуснат и това  за Vogue.
Аврора на интервюто пише,че ще бъде много емоционално,защото е записано между сцените на Керем заснети в последния епизод, който предстои да гледаме.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 20:42 от Антония Симеонова 675288

# 292
Ханде  да си го пази, но от това което е в главите ни не може да го опази 🙃
Най-много да ви извика някакъв екзорсист, за да ви премахне това, което е в главите ви 😆
Е, първо може с някакви билки и молтви да опита, ако не действат - тогава по-сериозни мерко 😎

Жалко за Сириус.

# 293
С билки и молитви не става работата, трябва нещо по-силно ... Stuck Out Tongue Winking Eye Tropical Drink

.. обаче чуем ли "Бяла роза", ще се кротнем ...... Stuck Out Tongue Winking Eye Hands Metal

... уж ..... тя Бамби ще го пази ... Sunglasses ако нещо се обърка Wink

Ханде  да си го пази, но от това което е в главите ни не може да го опази 🙃
Най-много да ви извика някакъв екзорсист, за да ви премахне това, което е в главите ви 😆
Е, първо може с някакви билки и молтви да опита, ако не действат - тогава по-сериозни мерко 😎

Жалко за Сириус.

# 294
SobТъжно, тъжно ... без Сириус! Филма загуби част от екипа.
 Винаги сме имали домашен любимец /винаги куче/ но през 2018г. загубихме Чар и от тогава не сме се възстановили. Затова не коментирам кучетата на Ханде и Керем. Болката от загубата им е жестока. Това е Чар.
Керем в интервюто за Хюриет, както винаги на висота.
Хубав месец август мимичета, пътувайте, влюбвате се, бъдете щастливи.:
P.S. gift_heart:https://www.youtube.com/watch?v=-Th_j4DnLS0
за тези от  Вас, които имат интерес към анализите във ФиланФилан.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 22:34 от Yassy_N

# 295
Императорският месец започна!

Но това стихотворение на Борис Христов някак по прилича на душата ни българска... Heart Eyes

АВГУСТ
Борис Христов

С прах в душата и прах по нозете,
с непоносимото слънце на рамото
аз съм тръгнал да стигна морето,
но от години седя върху камъка.
И в тръбата на зноя заслушан,
за бездомната моя покъщнина
дом строя върху старата суша -
няма отиване, няма завръщане.
С есента ще угаснат тревите,
ще протегне свойто мълчание пътя -
пак ли в мен като зебри ще скитат
огнищата чужди, прозорците жълти.
Тухла по тухла - цял ден ще блъскам
и плодове ще посаждам над бурена.
Нека друг вместо мене да лъска
тезгяха на младостта ми изгубена.
Трябва най-сетне аз да узная
как ще живея с тоя скитник - сърцето.
Всичко друго е пясък и пяна,
и сол, с която ни залъгва морето.

# 296
  • София

Прекрасна двойка са Ханде и Керем. Такава химия, толкова красиви, невероятно харизматични.

# 297
  • Кърджали
Гледайки ги заедно човек не може да не си каже "А как ли ще изглеждат децата им" , направо ще е загуба за човешкият генетичен фонд ако не си направят едно - две дечица...

# 298
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

Ново от сета;

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 07:57 от mi_si

# 299
Добро утро!🌺
Известните личности в Турция, сред които и Керем и Ханде, споделят в Туитър и Инстаграм постове с молба за помощ от други държави и се опитват информацията за случващото се да достигне до повече хора. Прекрасно е, че използват известността си по такъв начин.❤За жалост обаче случващото се в Турция е страшно, като някакъв ад.😥Дано скоро всичко да свърши и да няма повече пострадали!🙏
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт