Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Да ви разхладя малко, че е тук е станало много горещо .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

# 271
  • София
Ханде Ерчел, скъпи дами, заспива и се буди до този мъж. Нека благородно й завидим… Достатъчно сме хвалили нея и сме припадали по красотата й, сега да отдадем заслуженото на Керем. Освен интелигентен, забавен, свободомислещ и талантлив, той е и много красив мъж. Сексапилен. Обаятелен. Да не говорим за тялото му. Както казва Славена - тяло, създадено за грях или за грешни помисли. Ох… развълнувах се! Heart Eyes

# 272
  • Кърджали
Майко мила, трябва да търся някакви хапчета за сърцето

# 273
  • София
KEREM BEY

Момичета, бързо намирайте локацията на този басейн и отивайте да се разхлаждате заедно с Керемчик.

# 274
Стига де, толкова много  new Керем накуп не е имало не знам от кога... Радост за окото, материал за греха и мислите за него, но реалността си е реалност Close

# 275
  • София
Все пак се оглеждайте, защото разбрах, че и Хандемий се е насочила към басейна.

# 276
Една тъжна новина:
"Küba, кучето, което играеше Сириус, почина"

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 15:33 от mi_si

# 277
  • Пришълец
При толкова много нови, аз ви нося няколко стари, които сега открих, Joy но много ми харесаха...

# 278
# 279
  • София
Знаем ли какво се е случило и защо кучето е починало? Видях, че и Ханде е споделила стори. Милият! Вече е ангел. Много мъчно ми стана, защото съм dog person. Честно казано, плача повече за животните отколкото за хората. Особено за кучета. Наистина много ме разчувстват. Обичам всякакви животни. Била съм доброволец в приют преди години, но не можах да понеса някои истории и се отказах. Просто много се натоварвах психически. Плачех с часове всеки ден и реших, че не трябва да си го причинявам. На тема животни наистина съм много чувствителна и голяма ревла. Сириус ще ни липсва, но не толкова колко Куба или Кюба (не знам кое е вярното) ще липсва на стопаните си. Много сила им желая в този момент и нека запазят хубавите спомени с животинката си… Heart Cry Broken Heart

# 280
Много тъжно ми стана като разбрах за Кюба/Сириус.😥Много обичам животните, особено кучетата.
Ето и сторито на Ханде

Между другото в момента снимат 11-и епизод, т.е остават им само 2 епизода до финала.😥 Предполагам до около 2 седмици ще приключат и след това ни остава да чакаме награждаването в Ливан.🥳

# 281
Много тъжно, Сириус ще ми липсва Broken Heart
Една тъжна новина:
"Küba, кучето, което играеше Сириус, почина"

# 282
Да приемем, че Кюба е на среща със Сириус звездата или поне на път към нея... там сред завздите.

# 283
RIP Kuba ♥️✨
🪐Космически Керем - страхотен! 😍🤩🥰
Цветовете му/'и отиват - и двамата каквото и да облекат са огън! 🌋 Жълто, розово - не цветовете правят Керем, той ги украсява! Май, само в лилаво не си го представям, ама сигурно и в този цвят ще е уаууу!
🌺Алекс, благодаря за интервюто!
Нека август е неповторим за всички вас, момичета! Да ни топли през зимните дни с прекрасни спомени! 💖

# 284
RIP Kuba ♥️✨
🪐Космически Керем - страхотен! 😍🤩🥰
Цветовете му/'и отиват - и двамата каквото и да облекат са огън! 🌋 Жълто, розово - не цветовете правят Керем, той ги украсява! Май, само в лилаво не си го представям, ама сигурно и в този цвят ще е уаууу!
🌺Алекс, благодаря за интервюто!
Нека август е неповторим за всички вас, момичета! Да ни топли през зимните дни с прекрасни спомени! 💖

https://cdn.bg-mamma.com/5A4l/9CjJV.jpg

Ама и без цветове няма да го върнем... Smirk И по без тениска, в натурално телесен цвят, също става... Smirk

Общи условия

Активация на акаунт