Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета,
усмихнат и спокоен ден!

# 256
# 257
Интервюто на Керем на български / превода е чрез гугъл, но леко го редактирах/

Керем Бюрсин: Искам да бъда себе си, искам да застана зад това, в което вярвам
Скрит текст:
Той дойде в живота ни преди 8 години и се е преместил добре в актьорската си кариера. Тя не се страхува да се опита различни области от драма до комедия, тя прави гласа си за правата на жените, както и професионален успех, тя се застъпва феминистки политики, тя обмисля световни проблеми. Това лято се запознахме с Керем Бюрсен, който се появи в две серии и една реклама, и говорихме за новите си проекти, живота и любовта му: "Не мисля, че съм секси. Не виждам себе си по този начин и не искам да го виждам. Това е абсурдно!"
Талантлив, красив, чувствителен... Той не обича да се въплътява в модели, не се е стегнил, говори така, сякаш идва отвътре, "Няма съвършено нещо и не трябва да бъде. Красиво е с човешки дефекти", казва той. Миналата седмица Керем БюрсинСрещнахме се с . Тя е израснала в косата си за новата си серия, и изглежда страхотно. Забелязвам прашните чорапи. В социалните медии се говореше, че носи розов костюм в рекламата. "Харесва ми цвета на dustpembe. Защо да не нося това, което обичам? Да не сме се побъркали? Трябва да се отървем от тях сега. Тези кодове са грешни", и да дойде на нашия разговор с Bürsin...

Току-що навърши 34. Какво си пожела ?

Обичам да съм благодарен и мисля, че е важно. Но съм много тъжен за състоянието на света тези дни. Да се събудим, това е желанието ми. Вярвам, че трябва да защитим света. Много от това, което правим, го нараняваме много.

Променили ли са се нещата в начина, по който гледаш на живота, когато остарееш?

След 30-годишна възраст годините текат толкова бързо. Сякаш бях на 22 онзи ден. Но най-важното беше да намеря спокойствие, разбрах го.

Намери ли го?

Да, но не беше трудно. Това, което ни затруднява е животът, който живеем и системата, която ни налага. Но ако разбираш кое е важно за теб и това, което не е в живота, започваш да се променяш. Или ще живея по начина, по който не искам, или ще живея по начина, по който искам да бъда и да съм... Трябва да го избереш.

Докато досега сте играли по-готини герои, тази година сте измислили комедийни тежки професии. За разлика от повечето актьори, ти си станал мъж, който не се свива и е забавен. За това ли е всичко?

Казах си: "Какво правя? Време е да опитаме нещо различно. Такъв съм.

Налагането в индустрията?

Много неща са наложени. "Това не е редно". Според кого? Трябва да бъдем по-освободени. И се интересувам от активисти. Когато четете за патриархалното общество, вие виждате, че системата и системата не я приемат. Не искам да го подкрепям. Искам да съм себе си, да стоя до това, в което вярвам.

Толкова си естествен в социалните си медийни профили, че не трябва да се притесняваш за "Грозна ли изглеждам?" Въпреки това, днес много играчи са подобни на филтри. А униформите на играчите?

Моята философия е грешна. И кой е красив за кого и за кого е грозен? Важното е да си естествен. Естественият е привлекателен, интимен. Няма такова нещо като перфектно и не би трябвало да е. Красиво е с човешки дефекти.

Хубаво е да си естествен, но си един от най-сексапилните в страната. Какво егото създава да бъде някой, който толкова много хора харесват?

Ако се придържате към него и се фокусирате върху него, то създава его. Хубаво е да ме харесвате, но това не е фокусът ми върху целите ми. И не мисля, че съм секси, наистина. Не се виждам така и не искам да се виждам по този начин. абсурден!

Играли сте герои, които са били влюбени или влюбени в него от години. Междувременно, успя ли да разрешиш отношенията между мъжете и жените?

Балансът е важен в отношенията и в живота, разбирам.

Ти си измислил любовта?

Зная. Не разкривай любовта!

Последния път, когато ти говорих, ти каза " Без любов". Тогава чухме за връзката ти с Хендерсел. Какво не е наред?

Понякога трябва да оставиш живота си.

Участваш заедно в "Чукаш на вратата ми". Какъв е ефектът от това да си в една и съща работа върху взаимоотношенията и да действаш?

И двамата сме в бизнеса си. За мен, Ханде и всички останали в тази професия, професионализмът идва с играта. Не си нося личния живот на работа. Той е характерът на Еда, аз съм Серкан...

Ти романтичен ли си или логичен?

Романтичен съм, но не съм романтичен в моделите, с които сме свикнали.

Причина?

Защото съм адвокат на феминистката политика. Тази стереотипна романтика понякога се движи от много патриархално място.

Отиваш в Америка в ранна възраст, където започваш да се държиш. Замислял ли си се какво щеше да се случи, ако не беше тръгнал?

Ще имам ли възможност да действам или бих? Любопитен съм.

Дойде в Турция оттам, когато всички се опитваха да се разширят в чужбина. Съжалявали ли сте някога?

Не, не съм. Всъщност съм благодарен. Всъщност, нещо лошо ми се случи, което ме накара да дойда тук. Загубих най-добрия си приятел при инцидент. Как и кога ще отидем, ще се видим. Нещо, което не знаем. Това ме накара да осъзная, че това е по-добре. Аз съм турчин и почти не съм живял в Турция. Това ме накара да се чувствам малко лишен от идентичност и човешката си същност. Тук съм, за да запълня този недостиг и да се измъкна от него след загубата на моя приятел.

Отначало беше критикуван за турския. Някога обезкуражавали ли сте се?

Не, някои от тях бяха правилните отзиви. Казах, че трябва да се събличам. Но един ден имах нещо. Още не съм правил никакви проекти. Отидох на интервю. "Тук не можеш да направиш нищо с турския си". Ще разбера, ако каже, "Не можеш да направиш това." Този коментар беше странен. Започвайки с черно-бяло кино и нямат звук, хората филм Той гледаше и получаваше емоциите. Актьорството е част от емоциите за мен.

Чудя се дали този човек е съжалявал след това.

Срещнахме се години по-късно и той се извини. Не съм ядосан. Вече вярвах, че ще стана актьор.

Обичате ли да живеете в план или да се носиш по течението?

Обичам да планирам, но не планирам всичко. Ако нещо, което исках, не се получи по начина, по който исках, вярвам във вселената. Думата "добро" е толкова красива на турски... Този начин на мислене ме отпусна. Някои неща не са под твой контрол, те не работят. Важното е да се обичаш и да продължиш напред.

Каква е червената линия?

Неуважение. Всичко започва с уважение и съпричастност.
Носиш розов костюм в реклама, носиш сватбена рокля на "Точно каквото" е. Тези бяха обсъдени...

Не разбирам, за какъв цвят или облекло говори това?
 Например, нося розови чорапи в момента. Харесва ми прашният цвят.

Знаеш ли тези кодове в обществото...

глупости! Защо да не нося това, което обичам, заради тези кодове? Да не сме се побъркали? Трябва да се отървем от тях сега. Брад Пит например носеше рокля на първия си изстрел след "Боен клуб". Какво ще бъде? Нещата, които определят моята идентичност, са моето сърце, моя мозък, мислите ми... Тези кодове са грешни.

Напоследък жените са признали за тормоза и насилието, на което са били подложени от вътрешния си кръг. Как се чувстваш?

- Съжалявам, съжалявам. Защото е толкова често срещано. 16 милиона жени годишно са подложени на насилие в тази страна. Защо продължаваме да се занимаваме с тези неща? Не знам защо не можеш да ми попречиш. Не разбирам защо хората не могат да вдигат повече шум. Знам, че има патриархален натиск, но...

Феминист ли си?

Да, аз съм феминистки защитник на политиката.

Това лято си навсякъде с телевизионните си предавания и реклами. Почти като лятото ти...

Работи през лятото. Имахме много приятно сътрудничество с Ice Tea Lipton, който създаде категорията на студения чай в Турция. Направихме реклами в Бодрум. Може да има и такива, които се чудят, че всяка рамка в рекламите е била истинска. Отидох в ледено напълненото джакузи, всъщност си поделих динята с папагала, но разбира се, не бях този, който влезе в басейна в първата реклама. Нашата рекламна серия ще продължи и в бъдеще. Новият сезон на "Точно точно" също се освобождава. "Чукаш на вратата ми" вече продължава.

"Почукаи на вратата ми?"  е  обичан, започна нов сезон. Каква е разликата между това да играеш романтична комедия с теб? Например, някои хора намират романтична работа твърде лесна или не се считат за актьор...

Мисля, че всеки вид има свои собствени предизвикателства. Става дума и за дълбините на скрипта и героите. Виждам комедията като тайно оръжие. Това е, което виждате в историята на театъра; Повишаваш общественото съзнание и критикуваш системата с комедия.

Ти започна своя собствена продуцентска компания, Смелборн. Как е?

Не, това е мечтата ми от колежа. Всъщност, логото ни беше лого, което нарисувах в колежа. Алтан Дьонмез е режисьор, който много ценя и той е на производствената страна. Имаме невероятна синергия. Как Мартин Скорсезе направи много филми с Робърт Де Ниро и Леонардо Ди Каприо, и аз винаги съм казвал на Алтан Аби: "Ти си моят Скорсезе". Нашите компании са обединени. Нашата цел е да правим добри дела. Спестихме много работа и ето ни тук.

# 258
  • Кърджали
Хубаво интервю. Ако ми остане време ще го преведа, но не обещавам да е оше днес, че имам един милион задачки
А, Славена е пуснала превод от Гугъл, има слабости, но може да седна и да фо оправя. Така ще стане по-бързо

# 259
Алекс, давай. Малко ми са мъгляви някои изрази и карам на асоциации. Друго си е да разбираш езика.

# 260
Здравейте момичета,
усмихнат и спокоен ден!

Вече взех да намирам допълнителен смисъл в онази прословута реплика, че красотата ще спаси света.... Как няма, като зад такива истински каузи застават толкова любими, харизматични, усмихнати и известни личности, които са пример за подражение... И, дай боже, хората да са заслушани повече в словата им, а не само да се взират в лицата им...

# 261
Мерси за интервюто .Всичко разбрах , даже мога и аз да го оправя ( все пак работя в тази сфера , макар в  моите езици да няма турски Grinning ) , но ще оставя на можещите Heart Eyes
За тази една година много опознах Керем от интервютата и лайфовете , и нищо , което казва не ме изненадва . Чудесен млад човек . Ханде е късметлийка , можеше да и се падне пак някой засукан актьор или певец , демонстриращ колко е над нещата , но дълбоко в себе си е с анадолска душа Angry .С Керем тя наистина ще се чувства повече не като принцеса , а като свободна жена Flowers Hibiscus

# 262
  • Пришълец
...
Чудесен млад човек . Ханде е късметлийка , можеше да и се падне пак някой засукан актьор или певец , демонстриращ колко е над нещата , но дълбоко в себе си е с анадолска душа Angry .С Керем тя наистина ще се чувства повече не като принцеса , а като свободна жена Flowers Hibiscus
Наистина е така. Което е по-ценно. Понякога само любовта не е достатъчна, нужни са и разбиране, подкрепа, уважение. Керем създава усещането, че половинката му може да се похвали точно с това.

Кога отслабна така, имам чувството, че остана наполовина. Flushed

# 263
mury9, малко се съмнявам да се заслушат в каквото и да е. Хората гледат предимно себе си и не им пука комшията колко бие жена си и децата си. Една птичка пролет не прави, нали така е приказката? Ако младите са с разбиранията на Керем и Ханде, че и на други хора, застъпили се за такива хубави каузи, то може и да има оправия.

Скрит текст:
Миналия ден бях свидетелка на следната ситуация. В задръстване съм, навсякъде коли. Турци, пътуващи за Германия, Българи... И един турски гражданин, на пръв поглед цивилизован, образован, но си пусна дувката през прозореца. Признавам си, че му теглих едни майни. След 2минути неговият син я настъпа и започна да се ядосва. Навън беше 40градуса, сами знаете дувката каква е станала. Та, историята не е нищо особено, но един мъж направи една малка тъпотия, която се върна на неговия син. Работата е там, че повечето хора не се замислят какви последствия ще имат техните действия, а трябва да го правят.

# 264

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 14:03 от Антония Симеонова 675288

# 265
  • София
Можете да ми ядете халвата! Sweat Smile

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 13:53 от Бърборанка с розови очила

# 266
  • Кърджали
И така
Готово. Слагам го в скрит текст, че е дълго

Керем Бюрсин: Искам да бъда себе си, да заставам  зад това, в което вярвам
https://www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/hurriyet-pazar/kerem-bur … r_impression=true

Скрит текст:
Керем Бюрсин: Искам да бъда себе си, да заставам  зад това, в което вярвам

Влезе  в живота ни преди 8 години и се развива много добре в актьорската си кариера. Не се страхува да се опита различни области от драма до комедия, не се интересува само от професионалните си успехи, а  надига гласа си за правата на жените, застъпва се зад феминистки политики, има мнение по световни проблеми. Това лято виждаме Керем Бюрсен в два сериала и една реклама, срещахме се и си поговорихме за новите си проекти, живота и любовта му: "Не мисля, че съм секси. Не виждам себе си по този начин и не искам да го правя. Това е абсурдно!"

Талантлив, красив, отзивчив... Той не обича да влиза в калъпи, не се превъзнася, говори така, както му идва  отвътре, "Няма съвършено нещо и не трябва да бъде. Човек е красив с недостатъците си", казва той. Миналата седмица се срещнахме с Керем Бюрсин-  косата му е по-дълга заради сериала, а и доста му отива . Забелязвам розовите му чорапи. В социалните медии се обсъждаше, че носи розов костюм в рекламата. "Харесва ми розовият цвят. Защо да не нося това, което обичам? Да не сме се побъркали? Трябва да се отървем от това. Тези предразсъдъци са грешни" казва Бюрсин, насладете се на разговора ни...

Току-що навърши 34. Какво си пожела ?

Обичам да съм благодарен и мисля, че е важно. Но съм много разтревожен за състоянието на света тези дни. Да се събудим, това бе желанието ми. Вярвам, че трябва да защитим Земята. Много от нещата, които правим и нанасят вреди

Промени ли  се нещо в начина, по който гледаш на живота с годините?

След 30-годишна възраст годините текат толкова бързо. Сякаш вчера  бях на 22 . Но най-важно е  да намеря вътрешно спокойствие, това разбрах.

Намери ли го?

Да, всъщност не било трудно. Това, което ни затруднява е животът, който живеем и системата, която ни се налага. Но ако разбереш кое е важно за теб и това, което не е , започваш да се променяш. Или ще живея по начина, по който не искам, или ще живея по начина, по който искам да бъда и да съм... Трябва да  избереш.

Докато досега игра по-cool герои, тази година наблегна на проекти с комедийна насоченост. За разлика от повечето актьори, ти си мъж, който не се ограничава и е забавен. Начина по който мислиш ли е причината за това?

Казах си: "Какво правя? Време е да опитаме нещо различно. Такъв съм.

Калъпите в индустрията?

Много неща са наложени. "Това не е редно". Според кого? Трябва да бъдем по-освободени. И се интересувам от активисти. Когато четете за патриархалното общество, вие виждате, че системата и системата не я приемат. Не искам да го подкрепям. Искам да съм себе си, да стоя до това, в което вярвам.

Толкова си естествен в социалните си медийни профили, сякаш нямаш притеснението  "Лошо  ли изглеждам?" И това във време в което покрай използваните филтри на снимките повечето актьори и актриси си приличат? Какво би казал за тази еднаквост?

Според моята философия е грешно. И кой определя кой е красив кой е  е грозен? Важното е да си естествен. Естественият е привлекателен, близък. Няма такова нещо като перфектно и не би трябвало да е. Човек е красив с недостатъците си.

То е хубаво е да си естествен, но си един от най-сексапилните мъже в страната. Става ли егоист някой, който толкова много хора харесват?

Ако си фокусиран само върху това, да,  създава его. Хубаво е да бъда харесван, но не това е целта ми. И не мисля, че съм секси, наистина. Не се виждам така и не искам да се виждам по този начин. Абсурд!

С години си играл герои, които са били влюбени или влюбени в тях. Междувременно, успя ли да разгадаеш отношенията между мъжете и жените?

Разбрах че е важен балансът в отношенията.

А разгада ли любовта?

Не знам. Нека не разгадаваме любовта!

Последния път, когато ти говорих, ти каза " Няма любов". След чухме за връзката ти с Ханде Ерчел. Какво стана?

Понякога трябва да се оставиш на течението

Участвате заедно в "Почукай на вратата ми". Как ви се отразява  това „е работите заедно  върху взаимоотношенията и на играта ви?

И двамата държим на професионализма в работата. За мен, Ханде и всички останали в тази професия, професионализмът надделява. Не пренасям личния живот в работата . Там тя е Еда, аз съм Серкан. Промени ли се нещо в работата ни? Не се промени.

Ти романтичен ли си или по- логичен?

Романтичен съм, но не съм романтичен в калъпите, с които сме свикнали.

Причина?

Защото съм защитник на феминистката политика. Тази стереотипна романтика понякога се сякаш налага патриахалният модел.

Заминаваш в Америка в ранна възраст, там започва актьорската ти кариера. Замислял ли си се какво щеше да се случи, ако не беше заминал?

Щях ли да имам възможност да се занимавам с актьорство или не? Любопитен съм.

Докато всички искат да се реализират в чужбина, ти дойде да живееш и работиш в Турция. Съжалявал ли си някога?
Не, не съм. Всъщност съм благодарен. Всъщност, нещо лошо ми се случи, което ме накара да дойда тук. Загубих най-добрия си приятел при инцидент. Никой не знае колко ще живее. Този инцидент ме накара да го осъзная.. Аз съм турчин, но почти не съм живял в Турция. Това ме накара да се чувствам малко лишен от идентичност и човешката си същност. Дойдох, за да запълня този недостиг и да се измъкна от него след загубата на моя приятел.

Отначало беше критикуван за турския. Някога обезкуражавал ли си се?

Не, имаше и градивни критики. Казах, си че трябва да се развивам. Но един ден се случинещо. Още не бях участвал в никакви проекти. Отидох на прослушване. Казах нещо и някой от там отвърна "С този турски нищо няма да направиш". Щях да разбера, ако беше казал, "Тази роля не е за теб." Този коментар беше странен. Още с черно-бяло  и нямото кино, хората гледат филми и усещат емоциите. За мен актьорството е да споделяш емоции.

Дали този човек е съжалявал след това?

Срещнахме се години по-късно и той се извини. Не умея да тая гняв. А и вече вярвах, че ще стана актьор

Обичаш  да живееш по план или да се носиш по течението?
Обичам да планирам, но не планирам всичко. Ако нещо, което исках, не се получи по начина, по който искам, вярвам във вселената. Думата "за добро" е толкова красива на турски... Този начин на мислене ме отпусна. Не може да контролираш всичко, не се получава.. Важното е да обичаш себе си и да продължиш напред.

Каква е твоята червена линия /нещо с което не допускаш компромис/?

Неуважение. Всичко започва с уважение и съпричастност.

Носиш розов костюм в реклама, носиш сватбена рокля на ""Aynen aynen“ /“Точно така"" . Тези бяха много обсъждани...

Не разбирам защо дреха или цвят трябва да бъдат толкова обсъждани? Сега например, нося розови чорапи. Харесва ми пепеляво розовия цвят.

Знаеш- някои неща са закодирани в обществото…

Глупости! Защо да не нося това, което обичам, заради тези кодове? Да не сме се побъркали? Трябва да се отървем от тях вече. Брад Пит например носеше рокля на първите си снимки  след "Боен клуб". И какво? Нещата, които определят моята идентичност, са моето сърце, моя мозък, мислите ми... Тези кодове са грешни.

Напоследък много жени от актьорската гилдия споделят за тормоза и насилието, на което са били подложени от някой от обкръжението им. Как се чувстваш?

Съжалявам, съжалявам. Защото е толкова често срещано. 16 милиона жени годишно са подложени на насилие в тази страна. Защо това нещо продължава? Не знам защо не можем да го спрем. Не разбирам и защо хората не го обсъждат повече, защо мълчат. Знам, че има патриархален натиск, но...

Феминист ли си?

Да, аз съм защитник на феминистската политика

Това лято си навсякъде с телевизионните си проекти и реклами. Това май е твоето лято....

Работя през цялото лято. Имахме много приятно сътрудничество с Ice Tea Lipton, който създаде категорията на студения чай в Турция. Направихме реклами в Бодрум. Ако има и такива, които се чудят, ще кажа че всяка част в рекламите е била истинска. Влязох в джакузи с лед, поделих  си динята с папагала, но разбира се, не бях аз  този, който скочи в басейна в първата реклама. Нашата рекламна серия ще продължи и в бъдеще. Новият сезон на "Aynen aynen“ /“Точно така" започна да се излъчва. "Почукай на вратата ми" си продължава.

"Почукай на вратата ми?"  е  много обичан, започна новия сезон. Каква означаваза теб да играеш в романтична комедия? Някои хора намират жанра романтична комедия за твърде лековат или дори не борят играещите там за актьори...

Мисля, че всеки жанр си има своите трудности. Свързано е с дълбочината на сценария  и героите. Виждам комедията като тайно оръжие. Това се вижда и в  историята на театъра; Комедията винаги се е използвала за повишаване на общественото съзнание и критикуване на системата.

Ти създаде своя собствена продуцентска компания, Braveborn. Как се случи? Оттегли ли се от продуценството?

Не, това е мечтата ми от колежа. Всъщност, логото ни е лого, което нарисувах в колежа. Алтан Дьонмез е режисьор, който много ценя и се включи в продуцирането. Имаме невероятна синергия. Както Мартин Скорсезе направи много филми с Робърт Де Ниро и Леонардо Ди Каприо, и аз винаги  казвам на Алтан Аби: "Ти си моят Скорсезе". Обединихме компаниите си. Нашата цел е да правим добри неща. Събрахме много проекти и ще работим

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 14:08 от Aлекcандрa

# 267
  • София
Алекс, благодаря! Chocolate Bar

И аз прехапвам устни така, като гледам Керем. Btw, много ми харесва с тази прическа - така заметната една част назад, другата - на една страна. Много ми е секси и мъжествен. Heart Eyes

# 268
Ехе, какво става днес!🥳 Първо излезе интервюто за Hürriyet, а сега и фотосесията за Vogue, където предполагам пак ще има интервю. Снимките са спиращи дъха! Керем има страхотно тяло, а и е много секси, макар и той самият да не смята така.😉
Скрит текст:
Вече сте постнали снимките, но реших и аз да ги кача.😁

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 14:40 от Анонимен

# 269
  • Пришълец
Тъкмо тази сутрин ровех за снимки на Керем и се чудех коя да избера, те пък взеха, че ни заляха с много и различни. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт