Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 744
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ханде и Керем на сета днес с фенове Wink

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 20:14 от mi_si

# 241

Алекс, малко със закъснение благодаря за преводите!
Фабриката е твоя.
Хубава вечер, момичета!:hibiscus:

# 242

Eдин-единствен недостатък има тази снимка... Маската крие страхотната усмивка на Керем... Жалко! Добре поне, че очите му се смеят....
Heart Eyes

# 243
Тази вечер ще имаме фраг Wink

Ето го:

и в канала на Фокс

Gift Heart
Любов ли бе да я опишеш... Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 22:12 от mi_si

# 244
# 245
Здравейте, и аз да се престраша да пиша, от няколко месеца ви чета и сутрин със събуждането се гмуркам в темата.
Специални благодарности на Али за превода на фрага-невероятна си.
Доволна съм от факта, че Кемал е баща на Серкан. Незнам защо в мен беше останало някакво чувство, че Кемал знае, че е баща на Серкан, а сега във фрага сякаш се учудва. С нетърпение очаквам новия епизод в сряда. Незнам как ще дочакам, дотолкова съм се зарибила и по сериала и по реала, че незнам какво ще правя като пише "КРАЙ".

# 246
  • Пришълец
anna-maria23, wavey
Както и предполагах Кемал няма как да знае, че Серкан е негов син, понеже самата Айдан беше живяла в заблуда дълги години Joy

Разглезихте ни, момичета. Али Heart

# 247
  • Кърджали
Серкан ще предлага брак и ще разбира че си има нов баща. Забава.

# 248
  • София
Алекс, Али благодарности за експресният превод. 

Фрага е много интригуващ. Айдан най-накрая намери сили да събере баща и син и едновременно да им съобщи новината. Шока ще е голям и за двамата. Ще видим реакцията им в сряда.

Серкан нещо не го свърта и става активен дори и пред хората в офиса. Как е заклещил Еда, все едно ей сега ще я метне в леглото.

А сега когато гледам този гиф започвам да си представям какво се случва вечер в дома им... Еда си го проси...

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 23:14 от БлагаВест

# 249
  • Dupnica
Привет по късни доби, Nature Sparkler
Най накрая успях да ви настигна. Благодаря Ви за споделеното,за преводите на Алекс и Али, за всички преживявания от сериала и реала!  Flowers Hibiscus
Силни и прекрасни сте! Revolving Hearts
Обичам да чета всичко споделено и много често думите не стигат, но живота е прекрасен и си струва всеки миг изживяно щастие с любимите ни! Не винаги разбираме знаците , но вярвам че съдбата е начертана и след всеки миг на мъка или отчаяние , ще се случи нещо хубаво! Heart Eyes
За серията - благодарение на Алекс  успях да разбера голяма част от случващото се. Хареса ми и очаквам с нетърпение в срада да бъдем заедно в новата серия. Flowers Cherries
Фрагът наистина е интригуващ - ще очакваме предложение и откровения!

Лека нощ  сладки сънища!

# 250
  • София
Как да не се влюби Керем в това произведение на изкуството.

# 251

- Серкан, джанъм, ммм Кираз нали искаше бртаче? Ами аз размислих...
- Ти да, но аз още не, ашкъм...
- ?! Нали беше готов... само аз да ... Серкан Болат, беше заради детето...
- Тогава щом е заради Кираз, ще се жертвам... Братче, а?
- Може и сестричка...
- А двете, защо не?
- Ай стига сте импровизирали! Това Айше ханъм не го е писала в сценария- каза режисьора.
- Но, от бг мамма искат това да гледат...
Благодаря за фрага! За мен е доста постен.
БРО, Sunglasses

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 00:22 от Slawena

# 252
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 253
Айййй, нямат ли край тези пожари! Искам дъжд за Турция! Гледах покъртителни клипчета с бягащи животинки и изселващи се хора...😟😟😟😟 Искам да ви кажа прекрасна слънчева неделя, но ми идва само да искам да е мрачно и дъждовно. Много жалко, че всъщност били умишлени тези пожари, доколкото разбрах...

Едни добри очи, поне да сложа...

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 10:10 от Ели-mama

# 254
  • София
Привет момичета. Пожелавам ви един спокоен неделен ден. Нека късметът и щастието да са с вас.
Защото при комшиите нещата никак не са добри. След огромните пожари, сега започват наводнения. Вижти какви поражения могат да предизвикат те. Във Ван Баскале порой е помел стадо овце. Не знам още какво може да се случи. Нека Бог е с тях.

Скрит текст:

Да се насладим на красивите ни Ханде и Керем.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 11:06 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт