Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Права си Марги, Керем има прекрасен тембър. Но аз определено съм влюбена в неговата невероятно чаровна усмивка.

# 316
И отново № 1 според DigiLUP

и на 2-ро място според SOMERA

Gift Heart

От сета Wink

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 20:32 от mi_si

# 317
  • София
Керем си е закачил на стената най-скъпите за него снимки.

# 318
Линде, феновете пак са си поиграли Wink И аз я видях, но оригиналът е този .... и на мен ми се искаше, но ще почакаме  Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 319
И аз в първия момент си помислих, че е истинска, желанието ми ме подвежда, но както казва Миси ще почакаме има време.

# 320
Журналята са хванали Ханде. Сигурно след малко ще пуснат репортажа, но според мен ще е кратък. Не мисля, че в такъв момент ще говори за връзката им или каквото и да било друго. Най-много да каже нещо за пожарите.

# 321
  • София
Линде, феновете пак са си поиграли Wink И аз я видях, но оригиналът е този .... и на мен ми се искаше, но ще почакаме  Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Веднага да ги сменя!  Тези на феновете по му подхождат!  

# 322
Искам да попитам относно тази церемония за която се пишеше в предишната тема: церемонията по награждаването на Medyatik
има ли някаква информация дали нашите са присъствали има ли видео от това?
Церемонията не беше присъствена. Останалите участници имаха кратки клипчета, а нашите само тази снимка с наградата.

Иначе ето самото видео:

Благодаря за информацията и  клипа. Значи са спечелили награда в коя категория? Жалко че не са ги интервюирали като останалите.

# 323
Искам да попитам относно тази церемония за която се пишеше в предишната тема: церемонията по награждаването на Medyatik
има ли някаква информация дали нашите са присъствали има ли видео от това?
Церемонията не беше присъствена. Останалите участници имаха кратки клипчета, а нашите само тази снимка с наградата.

Иначе ето самото видео:

Благодаря за информацията и  клипа. Значи са спечелили награда в коя категория? Жалко че не са ги интервюирали като останалите.
Наградата е за най-харесвана двойка в сериал.😊

# 324
  • Пришълец
Скрит текст:
Скрит текст:
Марги , даже и видео мога да ти дам

Скрит текст:
Уау, дойде време да извадя припадащия емотикон заради Керем

Ако Гости е тук да услужи направо с мишока...
[/spoiler]
Късметлийка си...Днес не съм само с телефон....
Благодаря:)

Ами не мога да се оплача от късмета си - все на такива любезни дами попадам. И в случая, и по принцип (говоря за форума!) Joy
Привеждам един бърз пример. Вчера поне половин час се мъчих да променям едни цветове и не става. Rolling Eyes Но във форума нали може да откриеш всичко вкл. как да забъркаш и манджа, и скандал, попаднах точно където трябва и не само, че ме ориентираха ами и ми го направиха както искам. Утрото както казват било по-мъдро от вечерта Stuck Out Tongue Winking Eye И поне разбрах, че имало и друг начин, по който се прави, а не като мен наопаки Satisfied Почувствах се по същия начин, когато чак в гимназия проумях, че имало и друг начин по който се държи химикалката и не другите, а аз съм била странна. И все още съм Joy

Оспамих темата, осъзнавам Joy

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 22:57 от Маргарита Н.

# 325
  • Кърджали
Ха-ха, Марги. Имало и друг начин да се държи химикалка викаш. Като моето Кати 😂😂😂
Аз тази серия май няюа да гледам серията. Мъжа ми е в отпуск и е релил да правим освежаване на квартирата. Съответно всичко ще е с краката нагоре...

# 326
  • Пришълец
И твоето момиче ли, Алекс Joy
На мен ми отне време да проумея, че наистина имало и друг начин, но същото това време не беше достатъчно, за да отвикна и съм си все така.  Joy

Щом те чака работа, да се надяваме Али ще е на линия...

# 327
  • София
На зова за помощ на Ханде, относно тежката ситуация в родината й, се е отзовал първи Михел Анхел Силвестре. Той явно следи изкъсо профила й. Беше се предложил на Ханде за съвместен проект, но тя не му даде отговор. Ето сега този чаровник се опитва да окаже помощ, като се обръща от неговия профил към всички, които биха помогнали по някакъв начин.
Ханде е написала следното:

Цитат
Обръщам се към всички държави, които могат да ни помогнат. Ние сме загинали и унищожени тотално

А Михел е написал:  Моля помогнете

Честно да ви кажа тъжно ми е. Защо до този момент не видях нито един известен и популярен българин да подкрепи тези изстрадали хора. Нали точно в такива моменти трябва да сме задружни. Защото днес гори Турция, но утре този огън може да обхване и България. Така ли безучастно ще гледаме отстрани. Аз, в моя профил във Фейсбук непрекъснато качвам такива призиви и снимки и честно да ви кажа, много малко ги споделят. Повечето ги подминават с безразличие. Това ме учудва и изумява. Има една много подходяща народна мъдрост: "Ако мечката играе у съседите, тя непременно ще дойде и у нас”

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 23:46 от БлагаВест

# 328
Щом те чака работа, да се надяваме Али ще е на линия...
Засега се очертава, че Али ще е на линия Hug

# 329
Аз всичките епизоди до 45 включително си ги свалих от тук:
https://grabvidio.com/ok/ok-videos-downloader
Отначало прекъсва тегленето и малко те изнервя, но на 3-тия път "захапва" и си свалих 2-ри сезон без проблем Wink
Момичета,  може ли да ми помогнете и да ми кажете как бих могла да си изтегля всички епизоди до момента , които имат бг буквички,  защото искам да си ги запиша на диск/флашка и да си го имам сериала , докато не е излязло аудито, че изобщо не харесвам озвучаване .
Може ли да попитам как да си сваля епизодите с каква програма от линка който сте дали тук. Аз като вляза в този линк който е тук и сте дали ми излиза само някаква програма не излизат никакви епизоди. Може ли да ми обясните малко повече за да си ги сваля , предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт