Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Пришълец

...
Очаквайте и от мен мнения. Grinning Simple Smile
Обсъждай спокойно всичко, което те вълнува и не се отказвай да се включваш. Иначе съществува вероятност да те забравим преди да сме те запомнили. Шегичка Joy

# 136
Още на 19 юли  казаха, че нашите са там Wink  
Феновете ни превъртяха сайта им, и те си признаха, ден след затварянето на гласуването Wink
Момичетаааа, идвам с бомбастична новина! Нашите ще ходят в Бейрут за награждаването!🤯🥳🥳🥳🥳🥳Новината е публикувана ливанско онлайн списание.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 16:05 от mi_si

# 137

...
Очаквайте и от мен мнения. Grinning Simple Smile
Обсъждай спокойно всичко, което те вълнува и не се отказвай да се включваш. Иначе съществува вероятност да те забравим преди да сме те запомнили. Шегичка Joy

Споко. Ще има мнения. За сега най ми харесват отношенията на Серкан и дъщеричката му. Много са ми сладки. Виждам  го в друга светлина и това много ми харесва. Grinning Даже ми изглежда че Еда малко ревнува от техните отношения, но това си е мое мнение все пак. Но единственото нещо което не ми харесва в Серкан и Керем е прическата. Ужасна е с това ластиче. Първия сезон прическата му беше топ.

# 138
Хайде вадете официалните рокли от гардероба! Първо за сватбата на Еда и Серкан, после за Ханде и Керем! 😁Която няма рокля, беш към магазина! Ми-си ли щеше да пуска Бяла роза? 😜Щом връзката им е започнала малко след Лудо влюбен съм в теб! , значи Керем копира Серкан! 😆😆😆След толкова предложения, годежи, провалена сватба, еее време е вече да се вземат!
😁

# 139
  • Пришълец
Да. "Бяла роза" от Миси, а Икаруса от Налбантова Joy

# 140
Линкът на "Бяла роза" още ми е на декстопа, само чакам момента ..... Stuck Out Tongue Winking Eye ... и ви я пущам Wink Все пак да се потопим в сватбената атмосфера Wink ... чакаме я от има-няма няколко месеца
Сватбарите са готови, вие нали си знаете кой е от страната на булката, кой на младоженеца Wink
Налбантова да стяга Икаруса тоя път няма мърдане, ще ги женим .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
  • Пришълец
Имам чувството, че от страната на булката сме по-малко Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Май сме по равно горе долу! 😀 Повечето са от страната на младоженеца щото искат да са на мястото на булката! 😁😆😜

# 143
Здравейте мен ме пишете от страната на булката

# 144
Момичета,  може ли да ми помогнете и да ми кажете как бих могла да си изтегля всички епизоди до момента , които имат бг буквички,  защото искам да си ги запиша на диск/флашка и да си го имам сериала , докато не е излязло аудито, че изобщо не харесвам озвучаване .

# 145
lady laura, душа, а тези, които не носят рокли, какво да правят? 🤔😏
Икаруса е готов, а що се отнася до страната на булката... Няма страшно, ние с nrgmama и още една шепа сме достатъчно 😆

# 146
  • Кърджали
https://ok.ru/video/2422542568163
Нека си останем все деца

# 147
  • София
Аз съм си твърдо от страната на младоженеца, без значение дали е Серкан или Керем. Обичам булката, но симпатиите ми към жениха й са… не могат да се обяснят с думи. Затова ще визуализирам:

Ей така ще си го гледам и аз. Добре че само с поглед не можеш да изядеш човек, че иначе за Ханде нямаше да остане и трохичка от Керем. Grinning Grinning Grinning

# 148
  • София
Аз твърдо съм на страната на булката. Преди да се запозная с младоженеца съм си харесала Ханде. Затова докрай ще си я поддържам. А младоженеца да внимава да не ми я ядосва, въпреки че съм си го харесала и него.

# 149
Аз всичките епизоди до 45 включително си ги свалих от тук:
https://grabvidio.com/ok/ok-videos-downloader
Отначало прекъсва тегленето и малко те изнервя, но на 3-тия път "захапва" и си свалих 2-ри сезон без проблем Wink
Момичета,  може ли да ми помогнете и да ми кажете как бих могла да си изтегля всички епизоди до момента , които имат бг буквички,  защото искам да си ги запиша на диск/флашка и да си го имам сериала , докато не е излязло аудито, че изобщо не харесвам озвучаване .

Общи условия

Активация на акаунт