Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 708
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен / София
Серкан се обади на Мело, за да му помогне да направи организацията за предложението.
Организираният до педантичност Серкан Болат има нужда от помощ...

# 511
И на мен много ми харесва епизода. Забавен, ненатоварващ и имаме много Еда, Серкан и Кираз. Не мога да се оплача. Simple Smile

# 512
  • София
..не говори с палеца ми като с микрофон...

# 513
  • Плевен / София
Явно на хората не им е до туитване....

# 514
Айде, всички разбраха за предложението.😂Ердем се разбра със Серкан да му помогне и да каже на всички с изключение на Еда.

# 515
  • Кърджали
Явно на хората не им е до туитване....
По едно време в Туитър го играеха сърдити че не пуснаха рано хаштаг

# 516
Енгин излъга Еда, че Дениз е купила на Серкан костюм и му търси сметка. Умира от ревност.😂
Дошла е в офиса, защото Серкан й липсва. Тази вечер ще вечерят заедно.
Еда даде костюма на Кираз и Джан и го нарязаха на парчета.😂😂Серкан се чуди какво ще облече.

# 517
Отменили са проекта в Катар, а фирмата е теглила голям кредит за него, та се притесняват в момента Енгин и Пъръл, но не искат да кажат на Еда и Серкан, за да не им развалят деня

# 518
  • Кърджали
Отказали са им проект в Катар. А са теглили огромен кредит за този проект. Пред фалит са един вид Но не искат да казват на Серкан да не му развалят деня.
Явно Кемал бей ше спасява положението после

# 519
Тази Дениз ще ме умори! Със сълзи се смея!😂😂

# 520
"И Еда севийорум и Ханде Ерчел сени чок севийорум" ми се причу. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 521
Освен Керем в офиса има и двама, които се казват Сарп и Анъл Joy

# 522
  • София
Според мен това беше импровизация на наш Керем и реши така да си ги нарече, чудя се как не се появиха Башак и Ханде сред колежките. Grinning
Освен Керем в офиса има и двама, които се казват Сарп и Анъл Joy

# 523
Гьокай(човекът, който управлява профила на сериала в туитър) е отговорил, че след епизода ще има фраг.

Кираз иска Еда, имали уговорка да гледат филм. Серкан й каза, че иска да направи изненада на Еда, а после ще правяг каквото тя поиска.

# 524
Женим ли ги ...

Общи условия

Активация на акаунт