Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи

• 41 070
  • 753
  •   1
Отговори
# 630

Сега погледнах- всичко май е разпродадено? Ако е така- още по- добре, защото посочените дати най- вероятно не биха ми били опция така или иначе.

Тили, Udaya още нямат обявени дни за 2022 ... https://udayalive.com/ - ти къде погледна, че е разпродадено?

За цената - ясно - всеки си преценява кое колко си заслужава, дали иска и може да си го позволи.

За начинаещи - препоръчвам 3 Week Yoga Retreat на Beachbody -
Скрит текст:

# 631
Ами sold out видях. Може би са блокирали местата заради закупилите участие за 2021, което беше канселирано?
Догадки само.

# 632
На Удая съм ходила на всички издания, но само за 1 ден - отивам сутринта, практикувам цял ден и се връщам. Приятна е атмосферата много, но не бих останала за всички дни с нощувки, включени хранения и т.н.
Относно другите ритрийти - според мен това е новият хит в йога средите. Различните преподаватели си имат кръг от хора, които посещават класовете им и ги следват в социалните мрежи и съответно организират по поне едно такова събитие на тримесечие. Освен в България, правят и в чужбина. Лично аз не съм посещавала такъв и нямам планове да го правя - просто не изпитвам потребност, за мен е повече добра търговска практика, съжалявам.

# 633
Веднъж в Тайланд имаше такъв уорк шоп, аз  голям зор да ида, за два дни само през деня от сутрин до вечер беше, без нощувки, гостуваха известни учители- американци, канадци, индийци.
Беше интерсно, но адски много хора и по скоро лекции, и показваха някои асани, не е като да практикуваш, странно ми беше . Аз не обичам тълпи и някак не ми беше ок.

# 634
На Удая се практикува активно от сутрин до вечер и има голям избор от класове. Но останалите ритрийти, които сега са популярни, са няколко дни някъде, които включват по една практика на ден и останалото е точно уъркшопи - то не е женска енергия, то не са вселенски вибрации. Разбирам хората, които имат нужда да се свързват с други хора и да чувстват принадлежност. Просто аз нямам подобна нужда или съм си диване Grinning

# 635
Понеже утре ще ми е лудница, днес слагам домашнотУ🤭😂🙃
Ако искате да сте грациозни като бивша, руска танцьорка или балерина, то започвайте да репетирате:))
King dancer 🙏

# 636
Благодаря, Жаки! Утре ще ги пробвам 🙂

# 637
Благодаря, Жаки! Утре ще ги пробвам 🙂

Обърни внимание на малките снимки в ъгъла, там със зелен пунктир в подготвителните пози е посочени кои мускули и стави активират, те  всички ще участват в крайната поза.

На всички препоръчвам горещо, ако имате възможност практикувайте пред огледало, така много добре се вижда как сте застанали, във войн две да речем, или ръцете са криви, или сгънатият крак не е на 90 градуса или задният не е успоредно . Аз отбелязах за себе си голям напредък, когато започнах да се виждам какво правя. Споделих с приятелка тя си поръча специално за целта огледало ( с рамка и е и си го мести:))и вика - Боже, че аз нищо не съм правила,  като хората бе🤭🤭😂🤪

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 23:08 от JACKLIN*

# 638
  • In transit
Значи трябва да се пренеса в коридора да практикувам. Grinning

Жаки, благодаря, ще се пробвам и аз утре с домашното.

# 639
  • София
Жаки, аз задължително пред огледалото правя всичко. Иначе рискувам да се контузия.

# 640
Аз винаги в коридора пред огледалото практикувам (широк е и мога да размятам краци във всички посоки; недостатък е, че винаги трябва да позачистя преди да се пльосна на пода; но пък винаги имам чист коридор Nerd) То ми дава най-добър feedback. Е, ако имаше свестен учител наоколо, щеше да е по-добре, но курсовете на които съм ходила, са били гола вода откъм коригиране на пози. Зяпам в огледалото и коригирам сама доколкото мога.

# 641
Каква я свършихте днес, Йогички:)
Праткикувахте ли:)

Я, вижте това колко е красиво да го пробвате:)

А ако искате такъв прогрес за година две, то ще отвряте хипа:)

Аз правих това точно днес с Лана, тя рускиня ма няма бруталния акцент на Марина, на английски е класа:

https://youtu.be/DVCF__x-JXI

# 642
Йогички аз доста се поизлагам тая седмица, тръгна от едно преходче в неделя целодневно, та в понеделник и вторник нямах крака, сряда сутрин рано в залата ок но с корекциите правилно да изпълнявам и ми става мускулна треска между лопатките, че не ми одобряват нагоре гледащото куче. Днес и утре работя в офиса, че вкъщи няма ток, и след работа трябваше да водя писан на доктор, та утре ще се опъна. Иначе започвам да се опитвам аз да правя буджапидадана и бакасана. И така да се върна на нормалния ритъм от къщи другата седмица. Възхищения за семейните мами с организацията и дисциплината 🙏

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:10 от Анонимен

# 643
  • In transit
Жаки, днес съм без домашно, но си свалих картинките и ще ги пробвам тия дни, но отчитам три серии х 20 минути с Витас, от Fiton. (за гърба, за ставите и последното си беше здраво за дупе)
Много съм доволна, работя усърдно за отваряне на ханша аз, ежедневно. Забелязвам лек напредък с неща, които преди не съм ги можела. Шпагати още ми е рано да пробвам, но и до там ще стигна. Дори като малка не съм правила пълен шпагат, пък на 40+ не знам как ще стане. Grinning

# 644
  • In transit
Йогички, къде изчезнахте? Да не сте забегнали някъде за уикенда? Thinking

Искам да благодаря на Спринкъл и Тили, че споменаха за Витас. Мисля, че намерих своя "гуру" за момента. Много ме кефи тоя пич. ММ също е доволен. Каза, че не ме е виждал толкова активно да правя йога отдавна. Joy
А вчера даже станах сутринта в 7.30 да правя йога. Blush

Общи условия

Активация на акаунт