Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи

• 41 067
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Хоп и тумбака да се тупне тук.
Похвалвам се с първа практика за бременни на новата постелка… е няма такъв кеф ❤
Постелката е супер, взех тази е емаг с мандалката, която Забравен профил качи 🤗 една идея се разтегля май, но няма хлъзгане 😁
Практиката я набарах от ютюб, обикновена за бремелинки, но усещането е ❤❤❤

# 646
Честито Жоржи! Дано да е наистина с времето да се окаже качествена! Аз още я държа в уиш листата, че чакам едни ваучери … че само преди 2 месеца инвестирах в декатлонска пързаляща се.
Аз продължавам с каръщината Sad закъснява ми цикъла, боли ме като че съм в цикъл, а нищо Sad пропускам обърнати пози в цикъл, но явно трябва и с коремните напрягания да се внимава, включително и бандхата, която се държи при ащанга

# 647
През седмицата нямах никакво време за йога, сега, през уикенда, имам гости вкъщи, така че пропускам отново. Доста уморена се чувствам, а понеделник е все по-близооо!

# 648
Мами, мост можете ли? Как се научихте? Аз засега само на глава, постелката ми се пързаля, иначе един път ми беше силна практика, и усетих как бих могла да повдигна малко на ръце, но се изплащих да не се плъзна, не се чувствам стабилна още. Някакви домашни хитринки има лу?

# 649
Mikkey, много се радвам! Hug
Вчера нямах необходимото време за дългата практика с Витас, затова направих една 35- минутна Марина. Супер беше, но добре че съм свикнала да слушам английския на рускините, защото иначе нямаше да успея да се съсредоточа и на минута. Брутален акцентът. Но е толкова лъчезарна, а усмивката й- заразна, че всичко й прощавам! Heart Eyes

# 650
Забравен Профил, хитрината при мост е някой да те пази, докато добиеш увереност.

# 651
От мен тази седмица - 1 ниво на Find your practice. Може би още две седмици ще правя 1-ето ниво и после ще премина на второ. Много искам да си организирам деня да мога на обяд да йога. Утре ако успея ще направя зуум практиката с Витас.

# 652
Мост мога, бях доста гъвкава като дете в кръста. Е, не мога да изпъна краката в момента, нито да избутам гърдите напред, колкото ми се иска, но предвид, че от 2-3 седмици съм го възстановила след толкова години пауза, не бързам.

Виж с шпагата съм много зле. Откакто и hamstring-а на десния бедър ме боли, в момента ми се вижда невъзможно. Ще търся упражнения за нерва, защото направо ми е невероятно как не ме слуша кракът.

# 653
  • In transit
И аз като ученичка правех мост отгоре, сега даже камила не мога да направя. Камилата я правя с блокчета сложени на късата страна зад мен. И пак едва ги стигам. А маса като правя имам чувството, че ръцете ще ми се изчекнат от рамото.

Някакви предложения какво трябва да тренирам и разтягам за да мога се разпъна за камила?

# 654
Мики, заповядай :

Разгледай и чети внимателно и давай стъпка по стъпка

# 655
Аз продължавам с йогата за начинаещи. По навик от другите упражнения когато мога се кълча пред огледалото. Нямам настроение за други упражнения, а съм и много уморена. Опитах да ставам рано, но не се получи.
Онзи ден синът ми (7 г) влиза в стаята, викам му гледай поза куц гълъб, а той - абе май е застрелян гълъб, виж как си се проснала Joy
Събота и неделя - духовни практики с вино и бира.

# 656
мост с повдигане отдолу докато свикнеш
после на стена, пyскаш леко и полека
свободно - някой да те пази, аз така и не добих смелост
най- доброто ми постижение е по стената

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 06:10 от Herzen

# 657
  • In transit
Жаки, благодаря за насоките. Запазих ги и ще действам. Flowers Rose

Жоржи, честита постелка. Тази ли взе? https://www.decathlon.bg/postelka-za-joga-light-5-mm-id_8576009. … mp;utm_medium=CPS

Намерих пълната серия Find your practice на Витас:
https://www.bilibili.com/video/BV1g4411Y7Nr?p=1
 и тази, която в момента правя от FitON - Витас йога:
https://www.bilibili.com/video/BV1jg41177bx?p=1
Също за напреднали Deeper your practice:
https://www.bilibili.com/video/BV1i4411Y7sV?p=1

Ре, може да ги качиш в новата темата линковете, ако искаш. 
Сайтът е китайски, но имената на клипчетата са на английски. Има много неща в него, ако някой разбира китайски ще му е по-лесно. Grinning

Вчера отчитам пак около час с Витас. Днес мисля пак да продължа с ФитОН...много са интересни. Не го намирам за чиста йога, но са с добро темпо и чудесно ме разтягат, стягат и отпускат. Някаква модерна йога е това. Някой по-запознат да каже.

# 658
# 659
  • In transit
Благодаря...къде съм бляла като съм чела, мислех си за декатлон. Joy

Общи условия

Активация на акаунт