За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 641
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Zdraveite mami ot Burgas Simple Smile Reshix da se zapisha i az za da sledj temichkata Simple Smile Priaten den na vsichki Simple Smile

# 166
Бррр, голям студ е и днес  cold
Къде водите по-големите дечица? Ние пак ще сме сами с Румен два дни и се чудя с какво да си запълваме времето. Днес може би ще го закарам на МакДоналдс след обяд, но там повече от час няма какво да правим. А в къщи не ми се стои по цял ден. Дайте идеи за други топли, не задимени места, на които ходите. Пък ако има други без работа може и да си спретнем една срещичка утре примерно Simple Smile

# 167
Mlechko kakvo stana probva li puretata na hame? Dovolna li si ? I za tvoe uspokoenie i nie sme vse oshte na race i moj shishko e kato tvoj v mene moje da spi s chasove no ostavj li go malileeeee ujass Wink

# 168
  • Бургас
kris77, да ти кажа за пюретата на Хаме, че моя бебок много хареса това с ябълка и круша, другите още не съм ги опитвала защото сега давам едно пюре за три дена. Мисля да продължавам да давам от тях, тъй като във форума има добри отзиви, а и щом ги харесва и са на сметка Joy. Вие почнахте ли някакви пюренца? Гледам, че Калоян е колкото моя Алекс.
Поздрави от нас. Страх ме е да го изведа, нищо че има слънце, струва ми се доста студеничко. Вие ще излизате ли днес?

# 169
   newsm44 newsm51 AngelEyes си има бебе Дарина 2,950!!! smile3525 Two Hearts
Да е жива и здрава малката госпожица!!!
Да радва мама и тати!!!

# 170
Mle4ko,  Grinning I az tochno tova pure dadax na moj shishko i toi mnogo go xaresa Simple Smile Ti probva li go? Az go provax mnogo vkusno beshe:) Da davam mu plodovo i ot vchera pochnax da go probvam sas zelenchukovo ama xich ne gi xaresva milichkij Sad Na vanka e mnogo ama mnogo stydeno, az sega se pribrax. Ne njma da go izkarvam ama i toi sega e na babin dom  Grinning Grinning Grinning za da moje mama da si pochine malko  Grinning a i da si opravj kashtata na spokoistvie Simple Smile Kade jiveesh v Bs? Da Kiko i Aleks pochti njmat razlika a i kato mu gledam snimkata na Aleks mi prilicha na moj shishko Simple Smile Pozdravi i ot nas Simple Smile)))

# 171
Гале, Марианка ти е отговорила / Hug/. Но аз започнах да водя големия когато беше болен, така, че ако сега нямате проблеми и не ти се разкарва можеш да не бързаш. Важното е, ако вече си взела решение, при нужда от лечение да не даваш разни сиропи, антибиотици и т.н. а да я заведете на хомеопат, защото колкото по-рано се започне с хомеопатично лечение толкова по-бързо и леко минават болестите. Всички класически лекарства имат странични ефекти, които после се налага хомеопата да "изтрива", а това затруднява лечението.
За килограмите - и аз си имам в повечко  Sad. Скоро четох, че при кърмещите жени те се стопяват някъде към 6-8м при това без особени ограничения и си спомних, че след първото раждане при мен се получи точно така. Освен това при отслабване когато мазнините се разграждали се отделяли токсини, които преминавали през кърмата и вредели на бебето.  Така, че търпение му е майката   Wink.
И според мен днес е доста студено за разходка, така, че пропускаме.

# 172
  • у нас
Здравейте, и от нас Simple Smile

честит първи сняг на патерици, ама вчера цял ден бяхме навън и не ни остана време да се вредим. Днес има слънчице и е доста топло, като си зад прозореца и климатика работи Laughing Ние днес имахме санитарен полуден Shocked и сега драскам някой ред, като бебо е отгоре ми и се приспива. Засега е това, че трябва и да папаме довечера  chef

# 173
честито на Жени,
да и е жива и здрава малката бонбона.
да расте красива,умна и добричка, като мама!  bouquet

# 174
  • Бургас
Здравейте и от мен  Laughing

Днес бяхме навън от 11:30 до 15:30, ходихме чак в ценъра - използваме всяка възможност, че слънчице все по- рядко ще виждаме  Simple Smile

S T A R D U S T добре дошла в темичката   bouquet

# 175
  • Бургас

Tada Честито бебче на AngelAyes  newsm18

Да е жива и здрава, голяма да порасне и много да я слушка!!!

newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51

# 176
ЧЕСТИТО НА МАМА AngelEyes!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СЛАДУРАНА !
МНОГО РАДОСТИ НА МАМА И ТАТИ ДА НОСИ !

bigdance2

# 177
Честито на щастливите родители на най-новото форумско бебче - Дарина! Да расте жива и здрава и много да слушка, папка и спинка!

# 178
  • у нас
ЧЕСТИТА ЩЕРКА НА  ANGELEYES!!! Да расте здрава и послушна. Честито и на татито!!!

stork-girl  ylinfant

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 18:39 от Sinara

# 179
ЧЕСТИТО НА ЖЕНИ
ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСКАТА И МНОГО, МНОГО ДА Я СЛУШКА
А МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525  love001  love001  love001  love001

Добре дошли на новите мами, радвам се,че ни се увеличава бургаското семейство и разпростира чак в Лондон  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт