За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 650
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Миленика дай повече инфо за картата- колко посещения са ? Че без  jump  running няма да усепея да вляза във форма скоро !

То ще трябва и диета, че иначе няма да стане Sad
30лв. картата за15 посещения.

# 151
Миленика   Hug

Аз съм в адска депресия, защото си ми останаха 8 кг., които някакси трябва да сваля, но нещо не се получава. И като си гледам цял гардероб с неизползваеми дрехи #Crazy #Crazy #Crazy

Soleada искам да те попитам за Ферфериева /дано не ти е омръзнало да отговаряш на такива въпроси вече/ Praynig кога трябва да се ходи на преглед, в смисъл трябва ли да е болно детето или може и да е здрава и как протича самия преглед. На мен много ми се иска да ходим при хомеопат, защото другите докита все антибиотици изписват Naughty

Да ви се похваля днес съвсем случайно се срещнахме с GJK на разходка в парка

# 152
  • вкъщи
честит ви първи сняг момичета!
мойта мома днес тръгна много щастлива на градина като видя снега.не можахме да я убедим,че дядо коледа няма да идва.тя каза-щом има сняг дядо коледа ще дойде!
галка и ние ходим при д-р ферфериева.по-добре е детето да е здраво за да може да определи точно към кой тип е,за да му предпише конституционнталекарство.и тъй като беба е още мъничка,ти ще трябва да разказваш много неща,още от бременноста,раждането и всякакви подробности за характера на бебка.аз съм много щастлива,че soleada ме насочи към нея ,вече не си тровя детето.

# 153
  • Бургас / Славейков
Добро утро и от нас .Честит първи сняг.ей славейковски мами по кое време се разхождате впарка че аз като изляза все няма никой е говоря като е хубаво времето де.за имунизациите да кажа ако не са ви казали докторките че се слага компрес от риванол  по 2 пъти на ден .Аз с Мария не съм имала проблем .Галя 82 ще видиш че ще ги свалиш килограмите и няма да усетиш все пак наскоро си родила то не става отведнъж все пак 9 месеца си качвала.Ох днес е студено как ще ходим до кухнята не ми е ясно добре че сме близо но се чудя дали с количката или пеша.Дано не се е стопил снега че малката да се порадва малко.Е весел ден на всички .

# 154

Аз съм в адска депресия, защото си ми останаха 8 кг., които някакси трябва да сваля, но нещо не се получава. И като си гледам цял гардероб с неизползваеми дрехи #Crazy #Crazy #Crazy

Хич да не се ядосваш,има време да се оправиш HugАз миналото лято си изкарах 70кг.Докато кърмех не мръднах и грам.Сега съм си 56-57кг и то без диета,ама изобщо.Явно организма ми е имал нужда от време да се съвземе от шока Laughing

# 155
  • Бургас
Миленика   Hug

И аз съм така, но немога да спазвам диета и чакам да се свалят от само себе си  Heart Eyes

pupelina ние обикновенно излизаме към 12 /след храненето/ и стоим до 15. Като беше топло се хранехме навън и се прибирахме към 18- но това вече е мираж  Sick

Като гледам днес няма да се излиза  Tired

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 11:40 от GJK

# 156
Честит първи сняг! Nature Snowman

marianamama santa2 Дядо Коледа днес няма да дойде, но наближава денят и е време вече писма да му пишем, за да има време да подготви подаръците Gift. Така че снегът ви подсказва -  с Теди имате работа....smile3523. Ние така правихме, но вече за съжаление не вярваме в Дядо Коледа, а бяха страхотни емоциии.

за килограмите - момичета и аз съм много зле, какво ще правим newsm78

Докато кърмех не мръднах и грам.

И аз съм така, колкото излязох от болницата, толкова съм си още. Ами нали уж кърменето помагало за по-бързото възстановяване дори и на теглото, поне аз така съм чела някъде - не знам къде е логиката Thinking
По принцип имам 14кг. останали и не искам всички да сваля, но поне 8-10кг. трябва

GJK  - днес в къщи, но дано утре се оправи малко това време /надеждата умира последна/

Хайде да мятам прахосмукачката newsm79

Лек ден!!!

# 157
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ И ОТ НАС

bouquet  bouquet  bouquet
Амелия ти ме убиваш направо, та няма и месец от раждането какво сваляне искаш Heart Eyes, споко има време. Ние става 3 месеца не сме мръднали ти искаш за 21 дни да свалиш. Добре звучи, но май не става. А и доста ме учудват тия 14 кг. като те видях си изглеждаше доста добре за разлика от мен

Марианка мерси за инфото  bouquet

Дойде зимата и вече май няма дълги разходки Cry. А вчера какво беше това чудо, докато печеше и се смрачи и захладня изведнъж, ей това е луда работа, не можем да сварим да се прибираме #Crazy

Цунки по муцунки

# 158
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ И ОТ НАС!Всички май имаме по някое излишно килце, но какво да се прави! Другите мами не съм ги виждала, ама на Амелия хич не й личи, за разлика от мен...имам още 5-6 килца да свалям. Ех, поне 3-чки да сваля..., че не си влизам в дънките LaughingЯм си всичко и то по доста, че все съм гладна, пък и млекце за бебо трябва да има, нали?
В снега ще изкарвате ли бебоците? Е, ако не вали естествено.

# 159
  • Paris
teodorastamova ходи ли малката на ясла? Как и се отразява? Ти работиш ли, не съм те виждала от лятото? Поздрави на всички!

# 160
teodorastamova ходи ли малката на ясла? Как и се отразява? Ти работиш ли, не съм те виждала от лятото? Поздрави на всички!
Да,вече стана един месец.Свикна и вече и харесва.Аз още не работя,че ми се иска да мине поне декември,много почивни дни има,а няма кой да ми я гледа ако съм на работа SadТака че ще изчакам още малко.Последните дни ходехме най-вече в С-в,че си уреждаме нещата около местенето,нали ще ставам славейковска мама LaughingЗатова не се виждаме из Изгрев.

# 161
  • Paris
Успех с работата и местенето! Жалко, че няма да се виждаме щом ще ставаш Славейкова мама Cry

# 162
Здравейте и от нас !!! newsm51 Честит първи сняг !!! Докато с Вики се наканим да излезем и да се порадваме на снежеца, той... взе че се стопи. Joy Joy Joy

# 163
здравейте, мили момичета -мами от бургас !!!

бих искала и аз да се включа в темата, от бургас съм, но живея в лондон, така от време на време ще чувствам духа на морето  Hug . имам момченце на 1г. и 10 месеца, но в този форум пиша за първи път.
честит ви първи сняг, тук все още е по-топличко, пече слънце и е някъде около 10-15 градуса ...

поздрави на всички, така ми липсват приятелките ми от бургас !

# 164
Добро утро
  Nature Sunny има слънчице
 Урааааа, днес сме на разходка newsm68
Приятна разходка и на вас  Hug
стискам палци по-дълго да се задържи хубавото времеPeace

Общи условия

Активация на акаунт