няма да усепея да вляза във форма скоро !То ще трябва и диета, че иначе няма да стане

30лв. картата за15 посещения.
няма да усепея да вляза във форма скоро !

кога трябва да се ходи на преглед, в смисъл трябва ли да е болно детето или може и да е здрава и как протича самия преглед. На мен много ми се иска да ходим при хомеопат, защото другите докита все антибиотици изписват 

Аз миналото лято си изкарах 70кг.Докато кърмех не мръднах и грам.Сега съм си 56-57кг и то без диета,ама изобщо.Явно организма ми е имал нужда от време да се съвземе от шока 

Дядо Коледа днес няма да дойде, но наближава денят и е време вече писма да му пишем, за да има време да подготви подаръците
. Така че снегът ви подсказва - с Теди имате работа....
. Ние така правихме, но вече за съжаление не вярваме в Дядо Коледа, а бяха страхотни емоциии.

, споко има време. Ние става 3 месеца не сме мръднали ти искаш за 21 дни да свалиш. Добре звучи, но май не става. А и доста ме учудват тия 14 кг. като те видях си изглеждаше доста добре за разлика от мен
. А вчера какво беше това чудо, докато печеше и се смрачи и захладня изведнъж, ей това е луда работа, не можем да сварим да се прибираме 
Така че ще изчакам още малко.Последните дни ходехме най-вече в С-в,че си уреждаме нещата около местенето,нали ще ставам славейковска мама
. имам момченце на 1г. и 10 месеца, но в този форум пиша за първи път.