За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 651
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Трябва ми детски очен лекар и детски ортопед. За очен лекар нищо не излезе, а от ортопедите май д-р Илиев от "Св. София" е най препоръчван.
За детски очен лекар ти препоръчвам:
Сергей Георгиев Кузнецов
Болница: МЦ ІІІ ЕООД - Бургас
Длъжност: офталмолог
Град: Бургас
Телефон: 056/ 85-21-09
GSM: 088/ 868 48 97
E-mail: sergeyzat@abv.bg

Има и частен кабинет. Преди година беше на Лермонтов 21, сега нямам представа дали е още там. Можеш да му звъннеш и да питаш.
За ортопед също съм чувала добри отзиви за Илиев, но нямам лични впечатления.

# 136
  • у нас
Здравейте, майчета, Simple Smile

Преди 1год. и три месеца пратих снимка в сп."9 месеца" на сина ми. Всеки месец си купувах списанието, за да видя снимката публикувана. Бях загубила надежда, и си мислехме, че писмото не е получено.  Ето след повече от година я публикуваха. Моля, ако имате възможност да пратите едно sms-че на номер 2255, в което да пише: bebe 127005.

Дайте по едно рамо Praynig

Гласуването е до 27 ноември. Не ни забравяйте!!!

# 137
Здравейте майчета в този мразовит ден  bouquet

Първо да ви почерпя, че татито ни е будител, днес става на 30г. , хайде да пием по едно за негово здраве
 newsm38 cheers beer2 beer3 beer Wine Glass Drunk Popcorn cook cook kaffeetrmker_2 Misc Baby Bottle newsm64
Наблегнах на биричката, защото е любимото питие на рожденика hahaha

Soleada Дени я водихме в Св.София при Илиев и съм много доволна. Отговори на всичките ми въпроси без проблем Peace

Марианче, много гадно за Тедка, дано по-бързо да й зарастне ушенцето Praynig

Амелия аз не смея да я изкарвам в този студ. Не ми се рискува да ти кажа честно Naughty

Синара имаш глас от нас Peace

Миленика нещо не разбрах колко е картата, защото това 1 посещение - 2 лв. по колко пъти в седмицата го смяташ. А за индивидуална програма заплаща ли се допълнително newsm78 Ти явно си по-сериозна от мен Embarassed

Моето мишле днес е много криво и изобщо не мога да разбера от какво. Цял ден плаче и едва преди малко заспа, а досега само на ръце, аз май и вкъщи си имам фитнес. Дано да се успокои вече, защото #Crazy #Crazy #Crazy

ЦЕЛУВКИ  love001  love001  love001

# 138
  • Бургас
Ами, да ти е жив и здрав, че без тях сме за никъде! Много е студено, обаче то, така цяла зима ще бъде. В къщи ли ще си държим бебоците? newsm78

# 139
Здравейте, майчета, Simple Smile

Преди 1год. и три месеца пратих снимка в сп."9 месеца" на сина ми. Всеки месец си купувах списанието, за да видя снимката публикувана. Бях загубила надежда, и си мислехме, че писмото не е получено.  Ето след повече от година я публикуваха. Моля, ако имате възможност да пратите едно sms-че на номер 2255, в което да пише: bebe 127005.

Дайте по едно рамо Praynig

Гласуването е до 27 ноември. Не ни забравяйте!!!                                            Аз дадох своя глас хайде мами гласувайте                                                                                   

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 16:04 от Tanq Stoqnova-tadela

# 140
  • Бургас
Здравейте и от мен  Laughing

Вчера при свекито мина много добре- много му се зарадва, похвали го колко е пораснал и нямаше забележки за облеклото  smile3521
galiq_82 да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша  newsm67

Sinara ще ви подкрепим, разбира се  Grinning
Миленика дай повече инфо за картата- колко посещения са ? Че без  jump  running няма да усепея да вляза във форма скоро !
marianamama дано се оправи по-бързо мъничето! И тя дава жертви за красотата  smile3522
Аз лично съм доволна от Георгиев, но чакането си е недостатък !!! Тел. 826602
Soleada , galiq_82 браво на малките акробати / кога ли и ние ще правим такива сложни упражнения /  smile3501  smile3501  smile3501

# 141
# 142
мацета,кво правите.....
липсвам ли ви Simple Smile
ето тук съм ....върнах се  Hug
моми4ета,аз съм на санаториума,но нали съм си от Бургас,4е се прибрах днес да си взема някои забравени нещица и след час заминавам обратно,за да сваря за ве4ерята.  ooooh!
да знаете на Бургаските мин.бани БХ Св.Мина е страхотно. Party за 130лв за 2 седм. си по4иваш и се лекуваш 4удесно. ве4е направих 2 процедури и съм мн доволна.... харесах си и един пи4,но го мернах набързо по коридора....неможах да го огледам хубаво  но ще имам време Flutter ... мяй няма да ми е ску4но ....  Mr. Green
аз си мислех,4е ще е като в стар4ески дом,но е мн приятно и си заслужава всяка стотинка.  Peace
айде оставям ви,4е пак ще забравя това което трябва да си взема...отивам да приготвям торбите  Crazy

# 143
Здравейте   love001

Да ви кажа - след два дена престой в къщи днес се престрашихме, опаковахме се и излязохме малко след 13ч. Да ви кажа честно не беше много студено и след няколко обиколки на града, пихме и кафе даже. Прибрахме се към 16.30ч., а малката се събуди чак час след това - явно и е подействало добре. Аз съм доволна - да видим утре как ще е, че трябва да отидем на консултация в Трета поликлиника.
galiq_82 - Да ти е жив, здрав рожденика и да те радва много newsm44
mle4ko - Благодаря много за чайчето, ще го пробваме дано ни подейства  bouquet
Sinara - Успех ! разбира се ще подкрепим бургаския чаровен представител  Hug
tedka* - Кога свари и пичовете да видиш, че и да си харесаш?  Thinking
marianamama - Ако не е спешно, изчакай и отиди при Георгиев Peace и дано малката по-скоро се оправи
GJK - тя пък и за облеклото ли забележки прави Shocked

# 144
  • у нас
Galiq _82,  Честит юбилей на татито Simple Smile Да е жив и здрав и още най-малко три пъти по толкова!!! Весел празник!!! newsm67

Момичета, благодаря Ви за подкрепата Peace

Тедка, умната... Simple Smile

# 145
  • Бургас
tedka* много си бърза  newsm10
Amelia ние днес пропуснахме, но не заради студа, а защото татито си беше вкъщи /това рядко му се случва/! Утре и ние сме на разходка, но някъде из нашия вилает, че центъра много далеч   newsm09

Йони вече втори ден си променя режима- яде само 5 пъти на ден /досега ядеше по 6/! Чудя се, дали да не му увелича малко дозата  newsm12 Или той най- добре си знае  newsm78

# 146
  • Бургас
Добро утро на всички..Днес май го дават много срудено,но дано са се объркали че да излезем за малко.

# 147
Добро утро и от мен! Taniq Stoqnova-tadela, vania ip, galiq 82 благодаря за инфото. Много ми помогнахте. galiq 82 честит ти рожденик - да е жив и здрав. Аз си пийнах от биричката   Grinning. Amelia, ние излизаме по малко, но пък твоето бебче е съвсем мъничко. Като правило щом Т е над 5С и няма мъгла или дъжд не е лошо да се извеждат дечицата. На мен в България ми се вижда задимено. GJK чак ме е срам да си призная но нашето мъниче яде поне 8 пъти на ден . Не се тревожи те сами си определят от какво и кога имат нужда. Бебето е по-добре. Спря да повръща, разстройството намаля и памперсите вече тежат нормално. Ръчичката не е така надута. Пу-пу-пу все така да се възстановява. marianamama как е ушенцето?

# 148
Я да си признаете бързо, с коя майка се засякохме вчера при д-р Ферфериева? Wink
Много ми се видя позната, почти съм сигурна, че е някоя от тукашните мами Thinking

# 149
  • вкъщи
soleada  ушенцето е добре,но пък нослето потече.довечера ще я заведа на личната да я види и после ще се обадя на д-р ферфериева,че тя мой няма свободни часове.а мога ли дам от последното лекарство,изписано преди 2 семици.
снощи ми се обадиха за работата ,която цяла лято чаках,но аз отдавна съм започнала пак старата си работа .и сега се пукам от яд,защото няма как да напусна.ще се срещна утре с шефа да му  обясня,че чак юли мога да започна,но той едва ли ще ме чака.ей голяма съм късметлийка......след като започнах работа вече трето оферта за хубава работа имам,а преди това нищо хубаво.но нищо,сега поне имам мнага свабодно време за детето.
айде приятен ви ден,аз ще потеглям към училище. Wink

Общи условия

Активация на акаунт