За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 661
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • вкъщи
tedka има такива дни.дай го по-спокойно,пийни едно кафе,замисли се за почивката,която те очаква.........
какво каза докторката,как е деби?
то и аз преди малко кипнах,като свекито ми дойде неочаквано на гости,ама вече ми мина.сега ще взимам малката и ще идем до младост да се разходим.

# 121
Ех милата  tedka*
Кофти ден си имала  Tired

teodorastamova честита ви победа  smile3501

# 122
teodorastamova  ЧЕСТИТО newsm44
ще ви гледаме /дано не забравим/

tedka* - тегли му една м..на и си помисли само от утре какво те чака newsm10

на болните - Да се оправяте, че да ходим в България, не става вече за кафе на открито Weary

Днес по обяд извадих термометъра на терасата и с лек ужас установих, че показва 0 оС. Лелееееее ами как ще ходим на разходки? Дано поне вятър и дъжд няма утре и да поизлезем малко, че два дни вече в къщи полудявам. smile3514 

Момичета с малки бебешори, вие излизате ли?
За tedka* разбрах, но тя Дебора е голяма кака

# 123
  • Бургас
Мами, някой давал ли е на бебоците от пюренцата на Hame? Какви отзиви има за тях? Днес взех 1-2 плодови да ги опитаме. Вие с какви почнахте?

# 124
айде да 4еститя рожденния ден и на Адела(ady).....4е я пропуснах
4естит ти юбилей,мила.....   bouquet

# 125
  • у нас
Тедка, да ти е жив и здрав рожденика! Да ви слуша повече и да ви глези Laughing  bigdance2

# 126
Имало защо да се притеснявам от ваксината  Cry. Вчера като я сложихме и мъничкото като ревна - не може да спре. След час започна да пищи и няма успокояване. Три часа, ама не рев ами пищене - направо ми се късаше сърцето. Дадох Панадол и час  след това заспа. Цялата нощ се буди с писъци а на сън скимтеше. Към 4 вдигна температура и до обяд не можа да я свали.  Ръчичката така надута, че двете трапчинки до лакътчето направо са мораво червени. Той си е едно спокойно бебче а до обяд все на ръце го държах, без да спре да плаче. Явно и стомахчето му се разстрои, защото днес съм сменила десетина памперса. Много ме е страх като знам какви странични реакции стават - да не чува дявола.  След обяд има подобрение, поспа си и температура вдига от време на време и не е така висока.  Дано да изкараме по-спокойна нощ.
tedka*: Да ти е честит рожденика, да е жив и здрав и да ви обича. Майката с 3м. бебче бях аз. Съжалявам, че съм станала повод да ти се обърка графика за деня, но аз влязох в кабинета след като изчаках лекарката да ме покани, въпреки, че бях там от 9.45.  Надявам се ако някога твоето детенце е по-болно от някое от моите да мога да ти върна жеста и да ти отстъпя реда си.

# 127
Забравих да се похваля, че и моето бебче вчера се обърна от корем по гръб и е пораснал много -6.800кг, 62см.

# 128
Имало защо да се притеснявам от ваксината  Cry. Вчера като я сложихме и мъничкото като
tedka*: Да ти е честит рожденика, да е жив и здрав и да ви обича. Майката с 3м. бебче бях аз. Съжалявам, че съм станала повод да ти се обърка графика за деня, но аз влязох в кабинета след като изчаках лекарката да ме покани, въпреки, че бях там от 9.45.  Надявам се ако някога твоето детенце е по-болно от някое от моите да мога да ти върна жеста и да ти отстъпя реда си.

няма за какво да ми връщаш или да ми отстъпваш нещо.... така ми стана мъчно като се разплака малчо,4е сама щях да ти предложа да минете преди нас,но ме хвана яд на другата мама.... все пак аз съм с час,планувала съм си всичко и накрая тя ми се направи на важна...е как да не те е яд.  Close
а ти,мила,защо не ми каза,4е си ти ...толкова мн ми помогна като ми препоръ4а тази лекарка,мн съм доволна от нея и щеше да ми е приятно да се запознаем...макар,4е моето лапе полудя от скука,а твоя мал4о пла4еше неспирно....
дано спи спокойно и да няма др последици от ваксината....
браво на малкия сладур....и е пораснал и се е преобърнал.....  Mr. Green голям мъж е вече и го показва вся4ески  Grinning

# 129
  • вкъщи
голямужас преживяхме снощи.едно дете от градината и дръпнало обецата,разранило и ухото.3 часа се мъчихме да и я сложим,тя пищя,дърпа се,страшна драма.хиляда пъти съжалих,че съм и сложила обеци.след няколко неуспешни опити докато спи,на разсъмване най -накрая мисията приключи успешно.а не можех да не и я сложа,защото дупката ще зарастне и щеше да си остане с една дупка.сто пъти съжалих,че изобщо сме и пробили ушите.
soleada щом д-р ферфериева ви е видяла ,значи бебчо ще се оправи.сигурно ви е дала лекарство за след ваксина.и а нали има хомеопатични еквиваленти.на теди не и е поставена ваксината,която се слага на 2 години.и мисля изобщо да не и я слагам.говарих с докторката,каза ,че не е проблем.още повече,че на запад ваксините се слагат само ако родителят поиска т.е.не са задължителни.
приятен ден на всички

# 130
tedka*, не ти се обадих, защото бях много притеснена, а и ситуацията в претъпканата чакалня не предполагаше форумски разговори. На някоя от следващите срещи сигурно ще имаме възможност да се запознаем и да си говорим. Не си ни писала какво каза лекарката за кашлицата на Деби?
Малкият е по-добре, не е вдигал Т, но ме притеснява, че разстройството не спира, повръща от време на време и фонтанелата му е леко хлътнала с ясно изразени ръбове. А и много-много не яде, а си е лаком по принцип. Марианче, лекарката му даде лекарство за туширане на реакциите от ваксината и сега го следим всеки ден. Аз съм против ваксините, но за жалост в БГ са задължителни. Ако имах право на избор не бих ги слагала, но децата не ги вземат на ясли и градина ако не са им сложени. Предварително обсъждахме с Ферфериева как да процедираме и как е в чужбина. Аз например не знаех, че въпреки, че там ваксините са по преценка на родителя не приемат неваксинираните с дадена ваксина деца в детските заведения за периода в който са под карантина за такова заболяване. /това конкретно за Белгия/. А еквивалентна хомеопатична ваксина според МЗ не се брой. Това е тъпо. Във Франция четох, че всеки има право да избира какъв вид ваксина да си сложи. Добрата новина е, че с хомеопатични лекарства може да се противодейства на свръхреакция към ваксина ако се даде в следващите 3 дни. Надявам се при нас всичко да приключи скоро благополучно.  А ти защо не сложиш на Теди някои мънички обички, прилепнали към ухото?

# 131
  • вкъщи
soleada те са мънички ,медицински с винтче.и въпреки всичко пак са и дръпнали винтчето и обецата е паднала.като гледам скоро няма да и сложа други,с тези опасноста е по-малка.а ние избегнахме ваксината ,понеже личната лекарка си записала в талона на детето ,че е сложена заради някакава проверка.теди миналата година беше все болна и нямаше начин да и бъде поставена ваксината.сега вече пък аз не искам да я тровя излишно.четох много по въпросо и не мисля ,че съм сгрешила,още повече ,че в талона пише ,че е поставена.
препоръчайте ми добър гинеколог,че трябва да ходя.досега само съм се разочаровала,чудя се кой да избера-георгиев или дорийска.

# 132
Знам, че и друг път беше дискутирано във форума, ама като тогава ми беше далеч от главата и не си записах ooooh!. Пуснах търсачката, но резултата не е задоволителен. Трябва ми детски очен лекар и детски ортопед. За очен лекар нищо не излезе, а от ортопедите май д-р Илиев от "Св. София" е най препоръчван. galia 82, ти къде води вашата беба? marianamama аз съм доволна от Георгиев, стига проблема ти да не е спешен, че при него се чака около седмица за свободен час.

# 133
В оксикома доктор Хрелева

# 134
  • Бургас

Дайте малко инфо за този фитнес, че не ми се рови назад.
Колко струва 1 посещение или карта за месец, има ли фитнес инструктор и има ли женски уреди?

Миленика все още не съм проучила въпроса до край, но в събота смятам да отскоча до там и да разпитам, и ще пиша подробности. Ще е супер по форумски да си ходим заедно на фитнес, нали Heart Eyes Laughing Laughing

galiq_82 , снощи ходих на фитнес в х-л Мираж (че една приятелка от доста време ме врънка да й правя компания, а и ми е близо), дори си взех карта. Посещението излиза по 2лв., иначе е 4лв. Фитнес залата е малка, няма много женски уреди, има инструктор, който каза че може да се направи и индивидуална програма, предлагат безплатна мин.вода , има съблекални с баня и тоалетна и е много чисто. 

Но ти пиши отзиви за фитнеса до Аризоната.

Общи условия

Активация на акаунт