За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 662
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,да се похваля!В събота бяхме в София,на снимки за "Горчиво".Предаването ще се излъчва на 14 ноември.И най-важното Wink -ние спечелихме  jumpuu Затова да почерпя beer
Хайде да ви е честита победата!!!
Сливенските майки извеждат бургаските мъже напред newsm44
Жалко за срещата аз разбрах от синара същия ден, но Марти е дрислив и ми казаха да не контактува с дечица, та си го разхождах сама. Сега го тъпча с антибиотик да убием коли бактериите, че да е читав за срещи, но то пък времето е само за стоене в къщи пред телевизора tv
Намерихме си педи казва се Караджова, някой чувал ли е нещо за нея?
Приятен ден!!!

# 106
  • вкъщи
мами,обсебена съм от идеята да си купя дънкова пола.ако някоя от вас е виждала някъде хубави дънкови поли,с дължина под коляното нека свирка,че да знам къде да търся.
чао засега отивам да си взема щерката от градина

# 107
Здравейте на всички Hug
Teodorastamova първо честита ви победа и второ, някъде около спирката ли е тази бивша Аризона? А да, какъв ви беше подаръка от "Горчиво" и Геро и на живо ли е такава терца?
"Аризона" беше на ъгъла на блока срещу 55бл. от другата страна на улицата.
Подаръкът ни е с-ма за домашно кино "Самсунг",уикенд в х-л"Мальовица",200лв в карта от Райфайзен +дреболиите.А Геро наистина е точно такъв,изуми ме как успява да се шегува и то доста сполучливо,при положение,че се снимат 4 предавания едно след друго.Много весело беше!!!

# 108
  • Бургас
Подаръкът ни е с-ма за домашно кино "Самсунг",уикенд в х-л"Мальовица",200лв в карта от Райфайзен +дреболиите.
Честито!
Нашата сватба беше в ресторант "Мальовица" (дето го затвориха) и ни подариха уикенд в хотел "Мальовица" - беше супер. Ние ходихме лятото и нямаше много хора, но изкарахме чудесно, качихме върха, супер беше.
Да ви се оплача - нашите зъби не излизат, вече от 10 дни не сме спали и тримата и за капак от снощи Стоянчо май и хрема има, хърка му нослето и му е дрезгав гласа. Много ме е страх да не се разболее сериозно. И в работата имам проблеми с една аптека - ужас - адски нахални са и шефката ми крещя заради тях  #Cussing out, а аз нямам никава вина. Звънят по всяко време на денонощието и като ги отрежа, се оплакват на шефката и лъжат най-безочливо  #2gunfire. Оплаках се.

# 109
айде ,най-сетне намерих време да пиша и аз тука......
първо да ви почерпя виртуално за моя рожденник......е вече му мина празника,но нали е юбиляр(30г)....още празнуваме  Tada
 party023  cook newsm38  party041  beer beer Wine Glass smile3510 Popcorn cheers cook    скромно,но от сърце....

айде,остявам ви,4е доста работа ми се насъбра....  newsm79 wash hang 1dishes
после трябва да .....    grinning012  bath
и  накрая.... luvbed  ,но задължително с  condomuu ,4е да не стана пак  preggo
оф,май ще зарежа всичко за утре и ще ..... Sleeping smile3524  sleepuu

# 110
Добро утро мами много студено е .Днес моя бебо се разболя ка6ля направо smile3511 само мрънка и newsm45 кога 6а са оправи newsm78 .Докато си пи6а тука грабнал капките и ги разлял Joy

# 111
  • Бургас
tedka* da и е жив и здрав рожденника.
То лошо няма за още едно   ylinfant , най- малкото Деби ще е доволна  Grinning

tadela лоша работа ! Ние с татито бяхме ака, но на малкия му се размина за щастие  newsm47

Ние днес сме на посещение при свеки- та съм скиприла Йони като кукличка  smile3522 - да не ми намират кусури  Laughing

Айде ще се включа пак довечера.

# 112
  • Бургас
tedka* Да ти е жив и здрав рожденика и от мен и много да те слуша! А за второ - не му мисли много, много, защото отначало като си представиш е страшничко с две, но пък е пълна къщата и е супер!

# 113
tedka* мерси за по4ерпката и дате слушка  мъжти  многое весело с две деца незнае6 каде се намира6 smile3521 smile3511 newsm53

# 114
И аз се присъединявам към пожеланията и благодарностите на другите  bouquet
Тедка ти вече събра ли багажа, нали утре заминаваш newsm78

Тадела дано се оправите по-бързо Heart Eyes

Аз пък точно гледам бабето дето си купило "Космодикса", направо се напикавам от смях с тях Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Гери стискаме палци да мине добре при свекито  bouquet

# 115
  • Бургас

Много се радвам, че този път има отзиви за фитнеса.

Дайте малко инфо за този фитнес, че не ми се рови назад.
Колко струва 1 посещение или карта за месец, има ли фитнес интруктор и има ли женски уреди?

# 116
мацета.....ще ми гръмне главата   smile3515 newsm61 smile3511 smile3514
преди час се върнахме от д-р Ферфериева(хомеопата при който водя Дебс),но как стигнахме е интересното -тролея travel се развали точно пред транспортна болница и направи адското задръстване  newsm61 от там ходихме с Дебс до Краснодар,4е хич не срещнахме едно такси да ни закара до кабинета на докторката (Гладстоун 94) и умряхме от студ  cold  най-накрая на 5мин пеш до кабинета хванахме такси и след 2мин слязохме  newsm62
влизаме в чакалнята,а там пълно с майки и болните им деца  family6  и понеже ние си имахме час за 10:30ч (точни бяхме) тръгнах да се ка4вам към кабинета,но една нахална майка ми вика,нека първо да мине 3м беб4е....викам ОК,мина беб4ето smile3516,после мина и тя с детето си  smile3515 и 4ак тогава ние с Деби  smile3527 направо издивях,а я бях закарала сутринта на ясла,в 9:40ч я взех от яслата и трябваше пак да я върна до 12ч (че да обядва) в яслата и аз да си събера багажите на спокойствие(и нейния и моя) и да из4истя след РД на мъжо.  smile3556
да ама не,Дебс заспа в маршрутката,събудих я като наближихме,тя се разкриви,разрева се....и не искаше да ходи в яслата. е това вече беше върха на сладоледа ,кипна ми,хванах си чукалата и сега подреждам багажите. smile3511
пуснах една пералня,една миялна и още една миална ме 4ака в мивката.....а ако знаете земята какво 4удо е....снощи свекъра от напиване неможеше да си оцели устата и доста ядене има под масата. bash fight bambam
та такива ми ти работи при нас..... дове4ера ще ходим да оставим Дебс на нашите и може да ви попиша и от там (ако брат ми ми отстъпи компа   comp03)

айде мн целувки на вас и на сладурковците до вас.   love001  love001

# 117

Дайте малко инфо за този фитнес, че не ми се рови назад.
Колко струва 1 посещение или карта за месец, има ли фитнес интруктор и има ли женски уреди?

Миленика все още не съм проучила въпроса до край, но в събота смятам да отскоча до там и да разпитам, и ще пиша подробности. Ще е супер по форумски да си ходим заедно на фитнес, нали Heart Eyes Laughing Laughing

Бързам да ви се похваля Дени днес се обърна от корем по гръб, съвсем самичка и мама е мнооооооого доволна от голямото си момиче hahaha

# 118
еххееее...браво на малката голяма мома newsm32
да ти е жива и здрава,Гале!

айде да честитя и рожденния ден на Вери  happy bd
и победата на Теди (teodorastamova) в Горчиво  newsm18

ако съм пропуснала някой,СЪЖАЛЯВАМ,пиша между две сгъвания на дрехи  newsm62

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 14:57 от tedka*

# 119
tedka като му тръгне на човек връщане няма  smile3511 дано са ти последните ядове преди почивката!
На набора ЧЕСТИТО! Да ти е жив и здрав!
Дени smile3501 започна първа с подготовката за фитнес   newsm44
tadela дано всичко се оправи бързо!

Общи условия

Активация на акаунт