какво каза докторката,как е деби?
то и аз преди малко кипнах,като свекито ми дойде неочаквано на гости,ама вече ми мина.сега ще взимам малката и ще идем до младост да се разходим.

. Вчера като я сложихме и мъничкото като ревна - не може да спре. След час започна да пищи и няма успокояване. Три часа, ама не рев ами пищене - направо ми се късаше сърцето. Дадох Панадол и час след това заспа. Цялата нощ се буди с писъци а на сън скимтеше. Към 4 вдигна температура и до обяд не можа да я свали. Ръчичката така надута, че двете трапчинки до лакътчето направо са мораво червени. Той си е едно спокойно бебче а до обяд все на ръце го държах, без да спре да плаче. Явно и стомахчето му се разстрои, защото днес съм сменила десетина памперса. Много ме е страх като знам какви странични реакции стават - да не чува дявола. След обяд има подобрение, поспа си и температура вдига от време на време и не е така висока. Дано да изкараме по-спокойна нощ.
. Вчера като я сложихме и мъничкото като
. Пуснах търсачката, но резултата не е задоволителен. Трябва ми детски очен лекар и детски ортопед. За очен лекар нищо не излезе, а от ортопедите май д-р Илиев от "Св. София" е най препоръчван. galia 82, ти къде води вашата беба? marianamama аз съм доволна от Георгиев, стига проблема ти да не е спешен, че при него се чака около седмица за свободен час.