Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 30

• 95 800
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Нека пробва, ако го влече риска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
Още един виц от такъв сорт,ако позволиш. Мъж пита във Фейсбук:
- Ако жена ми спори с мен,трябва ли да и отговоря?

# 257
Двама мъже разговарят:
- Скарахме се с жена ми и тя ми каза, че съм прав. Сега не знам какво да правя. Никога не съм попадал в такава ситуация!
- Извини й се, кажи, че не си искал да бъдеш прав.

# 258
  • Там където
Simple Smile От тази серия ми е любим този:

Мъж към жена си:
- Добре де сега не ми е ясно, когато си в цикъл, трябва ли да ти обръщам повече внимание или да те оставя намира
Жената нервно: Да

# 259
# 260
# 261
# 262
Между приятели:
-  Жоре, да спретнем довечера купонче у вас, какво ще кажеш?
-  Ами ти ще дойдеш с мадама, пък аз - сам, не върви.
-  Ще ти доведем някоя, споко. Като пиеш няколко водки и грозна да е, става кралица.
В уречения  час на вратата на Жорето се звъни. Отваря той:
-  О, не, толкова водка не мога да изпия!

# 263
# 264
По повод днешния пазар в Кауфланд. Споделям линка, редно е да уважим автора Simple Smile
https://www.facebook.com/1000009513/posts/10221449764645770/?d=n

# 265
  • тук, на мястото си
Американец, французин и бай Ганьо пътували на един кораб. И както били на палубата си говорели за излегналата срещу тях жена:
- Мисля да взема една бутилка френско шампанско и цветя и да отида да ухажвам тази мадмоазел - казал французинът.
- Сега сме в американски води и мисля, че е редно аз да взема една бутилка уиски и цветя и аз да ухажвам тази прелестна мис - отвърнал американеца.
 След това и двамата се обърнали към бай Ганьо, който пиел бира и го попитали:
-А вие мосю Ганьо, защо не се намесвате в нашия разговор? Да не сте гей?
-Абее аз я плющя от една седмица, ама щом трябва и ша я ухажвам!

# 266
# 267
Етапите в живота на всяка тениска - тениска - пижама - парцал! Grinning

# 268
  • забравих си мисълта...
В един санаториум, по соц времената, пристига възрастна двойка. Тя е дребна, слаба, сива женица, а той - беловлас интересен възрастен мъж. До вечерта мълвата, че е пристигнал академик, много известен и богат, вече обикаляла из коридорите. И веднага си проличало особеното отношение - сложили ги на най-светлата маса, първо на тях сервирали, в процедурите имали предимство - всички признаци на високият статус били налице.
Въпреки това, женицата се суетяла около съпруга си, грижела се непрекъснато за него, а той приемал всичко спокойно, примирено и даже леко уморено.
Мълвата за академика и международният му статус предизвикала вълнение, и не след дълго другите обитатели забелязали, че симпатичният побелял мъж много често се разхожда с млада дама, накипрена и предизвикателно смееща се. Често ги виждали сами, или седнали на пейка, или на чаша чай, или разглеждайки някакво четиво. Много скоро новата любов не била тайна за никого.
Скучната съпруга, без да прави сцени на съпруга си, директно отишла при конкурентката си и я попитала:
"Извинете, защо ви е моят мъж? Той е възрастен, болен, изисква грижи и спазва строга диета."
Младата жена се впуснала в обяснения, че със статуса и заплатата на този уважаван академик, ще си наеме жена за тези грижи и няма да се превръща в залюхано същество, като нейната събеседничка.
Сивата женица няколко секунди неразбиращо гледала нахалната особа, и после спокойно съобщила:
"Разбирам. Но работата е там, че академикът съм аз."

# 269
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт