Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 30

• 95 799
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • тук, на мястото си

# 242
# 243
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 244
  • забравих си мисълта...
Всеки има право да се ядосва. И логично, всеки пречупва през своята гледна точка.
*** Дете- аз съм дете и чуждите хора не могат да ми се карат и да ми правят забележка! Само мама и тати!
*** Тинейджър- аз съм голям и мо`а да си правя к`вот си искам! А тая 30-годишната лелка, к`во ми писка, че съм си плеснал краката на пейката. А пък и тези пенсионери!
*** Млада жена без деца- еее, не, не, не тъкмо исках да си чета "Жълтите очи на крокодила" и тоя крокодил с бебето се пробва да се набута пред мен да седне. Пък като не успя, фасони ми прави. Мисли си, че е снесла златното яйце. Като родят по едно и се забравят. Джофри! Па и тоя пич уж млад мъж пък той се бута, баси!
*** Млад мъж без деца- Д`ба  тая кифла с книгата и оная с бебето. Цяла нощ чуках Поли, спи ми си като на вакарелски спирач. Да не сме 39-та, че да отстъпвам на някоя в метрото. Да се държат, бате, и да мрат.
*** Бременна- ауууу, аз съм трудна! не виждате ли, че имам корем?! Трябва да ми отстъпите място, ред, да ми обърнете внимание! Аз съм бременна! А пък и тези пенсионери!
*** Майка с бебе- Егати простаците значи! Не виждат ли че, мишенцето ми спинка? Цяла нощ е имало колики и сега нунка сладнико, а тези невъзпитани едногодишни врещят около него. Ама с бебе съм, не мога да чакам на опашка! Тук може да има болни! А пък и тези пенсионери!
*** Майка с дете на възрастта 1-3 години- Ужас, тези на 5 години са направо зверове- невъзпитани, буйни, ще бутнат слънчицето! А тая с това новородено бебе, какво го бута при играещи деца, а после прави забележки! Ей, ти там с колелото, не виждаш ли, че ще бутнеш детето, бе, келеш такъв!!! А пък и тези пенсионери!
*** Майка с дете на възрастта 4+- Ей, писна ми от майки на новородени и проходили бебета! Сега тая вместо да си пие кафето, да дойде да си гледа едногодишния запъртък! Какво като е проходил? Моето не е нужно да го пази! Ей, ти абе, голямо дете си, тинейджър, не виждаш ли, че ще удариш детето? А пък и тези пенсионери!
*** Майка на тинейджър- те  вече забравят площадките и несгодите на пътуванията и пазаруванията с дете за период от 20-на години, докато дойде внучето.
*** Мъж на средна възраст- е, не мога да не седна, просто не мога. Нещо простата не ми е добре, а  отзад на крака ме боли. Тея женичка с детенцето- млада е, права да седи. Ох, ако и тая нощ ставам да пикая през час, утре ще съм труп.
*** Баба- аууу, страшно е! Моите като бяха малки и децата по възпитани и родителите също, а сега, сега сган....Тц,тц, тц. Ела, бабо, да си гризнеш мекичка, като се пързулнеш!
*** Свободно кибичещ пенсионер- Ееее, писна ми и от бременни и от майки и от деца. Човек работи 40 години
и не може да си изживее спокойно старините на пейката в парка!

# 245
# 246
На излизане от асансьора:
- Вие сте джентълмен! Благодаря, че не ме опипахте!
- Няма за какво!

Английски клуб, джентълмени обсъждат защо Шерлок Холмс не е женен. По едно време един възкликва:
- Елементарно!
Останалите:
- Уотсън?

# 247
  • тук, на мястото си

# 248
# 249
МАЛКИ ХИТРИНКИ:
Никога не нагласяйте алармата на "кръгъл час".
Ще се наспите много по-добре, ако не звъни точно в 07:00, а например в 10:19.

# 250
Съпругата:
- Скъпи пиеш като смок!
- Намерихме се ние с теб,пепелянке моя...

# 251
  • тук, на мястото си

# 252
# 253
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 254

Общи условия

Активация на акаунт