(Без)Перспектива?

• 13 272
  • 352
  •   1
Отговори
# 300
Е аз не виждам какъв е проблема освен,че явно не се разбират.Имате и двамата работа,2 жилища има свободни ако има обич ще искате да сте заедно без значение къде.Какво е това да те гонят?!Явно не е за теб този отивай си у вас и не му ходи повече по акъла.Като искаш да опитвате си излизайте,виждайте се и не бързайте с живеене заедно.

П.С Има хора,които просто не стават за съвместен живот.Никога не възприемат  нещата като общи,като едно цяло ако искаш го кажи....доста клиширано е това,но е така.Той държи на неговото си да е негово,а ти там като на гости - не става така.Той може и да се дразни,че му ползваш жилището знаеш ли го какво му се върти в главата ама и подобни неща съм виждал.....

# 301
  • France
Е, ако този батко (на колко беше - 35 или 37) ставаше за съвместен живот, щеше отдаааавна да си има жена. Нямаше да опира до Дени, която без да искам да нагрубя, е доста инфантилна.

# 302
Майка му и баща му да му намерят някоя сгодна женица, че след Дени едва ли друга ще се излъже...

# 303
Майка му и баща му да му намерят някоя сгодна женица, че след Дени едва ли друга ще се излъже...
Ами те затова са се изнесли хората да ги оставят двамата,но явно той никога не е живял сам,със съквартиранти,на общежитие като студент,а само с родителите си,което води до подобни проблеми също. Дени този мъж някога живял ли е сам?На квартира или общежитие като студент? Вместо да те извика при него, да те накара да се чувстваш удобно,че това е и твой дом, да чувстваш сигурност, да усещаш,че е с теб той те гони ?! Аз пак да напиша...ходи си у вас и поддържайте така връзката ако виждаш,че не се понасяте просто прекрати всичко това.Видно е,че имаш нужда да получаваш обич,искаш да имаш семейство и човек,на който имаш доверие,но това няма да стане с този мъж вероятно. Да те гонят е много гнусна манипулация.

# 304
Дени, докато си с него ей така ще си висиш във въздуха, като гостенка. Нито си сама, нито си с него. Остави го и си гледай живота. Създай нормално семейство, където няма мое и твое. Едва ли този тип ти е последен избор и вече няма накъде.

# 305
Ех, тя работата като с политиката и обществените нагласи. Да не е Х, да се маха У. А кой ще е, и ти как би допринесъл за промяна? Ааа, ми не знам, не съм мислил/ми няма смисъл, който и да е. И пр.

# 306
И аз мисля, че авторката просто се страхува да е сама за това го търпи това ... подобие на мъж, защото и мъж не е. Да си делите сметките, а ти да си с единия крак навън като поискаш нещата да станат сериозни. Помисли си колко време си готова да му отделиш и дали си струва, защото за жените времето е много по-важно от колкото за мъжете. Той за това и си го раздава "ерген" явно.
Колкото и да е гадно сега се радвай, че сега ти дава индикации, че не иска нищо, а не след 10 години съвместен живот.

# 307
Имам хубава новина. Започнах да се завръщам към нещата, които обичам. Simple Smile В момента довършвам магистратурата си и нямам много време от работата ми, но отново започнах да рисувам. Нещо, което много обичам да правя и е, както казахте, една от "котвите на личността" ми. Но откакто отидох в тях, нямах материали (останаха ми вкъщи). На този етап реших да инвестирам всичките си ресурси - материални и нематериални, в себе си. Възобнових си срещите с психолога, но за съжаление е в отпуска и се връща чак на 25ти август, за тогава ни е срещата. Та така Simple Smile Иначе вчера отново опита да ме манипулира с нещо, но ми стана безразлично, взех си нещата да рисувам и сутринта като станах за работа той опита да замаже положението, но аз просто бях безразлична и излезнах без да казвам нищо.

# 308
  • София
Ох, Дени, толкова ли ви е скучно и на двамата, че се занимавате да си тровите взаимно нервите и да си седите на ината?
Все едно са се свършили жените и мъжете.

# 309
Ох, Дени, толкова ли ви е скучно и на двамата, че се занимавате да си тровите взаимно нервите и да си седите на ината?
Все едно са се свършили жените и мъжете.
Напротив, не ми е скучно. Намирам за положителен факта, че насочих вниманието към себе си и мисля, че това е част от стъпките към това не просто да излезна от нездравословни отношения, но и занапред да не влизам в такива. Simple Smile

# 310
Дени това дали си даваш сметка как изглежда отстрани? Изглежда като всичко друго, но не е  любов и връзка. Разбирам да имате 15 години брак и да го правите заради децата,но не е така. Имаш зависимост към него.То ако от сега е тегаво и манипулира представи си след 5,10г. Ами ако направите и деца? Трябва да ви е хубаво заедно и да гледате в една посока. Не виждам нишо радостно... добре поне, че усещаш като те манипулират. Дени ти не правиш опити да излезеш от отношенията дори още повече се закотвяш в тях. Какво значи да не влизаш за напред? Явно, че не виждаш бъдеще с този човек.

# 311
  • София
Тихо де, момичето търси начин да го надманипулира Joy

# 312
Странно е, че не ме разбирате или разбирате противоположното на това, което имам предвид. Simple Smile Тази връзка няма бъдеще. Това отношение не е ок. А факта, че го осъзнавам, признавам и приемам е първата стъпка да си тръгна. Само че имам в себе си вътрешни колебания, които се дължат на мои лични проблеми, на това, че се отдалечих от това, което съм. Както много хора споменаха начинът да събера сили да си тръгна е да си възобновя консултациите с психолог, да се социализирам отново и да насоча вниманието към себе си. Ето това е радостната новина. Че направих първата стъпка. По този начин в живота си човек расте и се самоусъвършенства. А че ще има хора, които каквото и да кажа или направя, ще съм черна и ще ровят за негативното - това няма как да го избегна, пишейки във форум с толкова и различни хора. Simple Smile Та да. Днес обичам себе си и съм щастлива, че започвам да се откъсвам.
П.С. Лъвица, доста остра и саркастична си към мен през цялото време. Оценявам градивните елементи на критиката ти и ти благодаря, но и усещам опитите да ме засегнеш на няколко пъти и в няколко ситуации. Ще ми споделиш ли поради каква причина е тази остра неприязън към мен? Предизвиквам ли я с нещо лично? Simple Smile

# 313
  • София
Не се опитвам да те засегна, ама грам. Казвам, каквото виждам.

# 314
T.e. си решила да останеш в апартамента с него, докато си се връщаш към себе си, рисуваш, ходиш на психолог и събираш сили, независимо, че процесът може да се проточи с години?
Казваш, осъзнаваш, че тая връзка не е връзка, но ще си поседиш още малко, та белким твойта манипулацийка надвие неговата.
*белким
Тълковен речник
Дано.
остар. Белки - означава "дано да".

пр. Изпратиха я на екскурзия, да се запознае с някой, белким се омъжи.

Общи условия

Активация на акаунт