Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 320
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Ей този бейс купих за около 5 лв мисля. Взех го от някой от фенси щандовете уж, ще видим Simple Smile

Скрит текст:
Моето супер некомпетентно мнение по въпроса с мишниците се базира на това, което са ми казвали дерматолози и познати, които са си докарвали проблеми - мишниците не се пипат много много и това е. Даже съм много внимателна, когато се обезкосмявам, защото имам позната, която заради враснал косъм стигна до операция. Знам, че има куп възли, жлези и какво ли не там и гледам да не запушвам нищо нарочно Simple Smile
Изобщо не бях доволна от него. В момента редувам един на Евелин 8в1, и на Ревюел. Този на Ревюел е много по-добър, а е най-ефтин. Но го има само в Елитис

Да се надяваме, че все някак ще издържи ден и половина на морето Grinning Принципно като съм на море нищо не ми издържа като лак, а съм пробвала какви ли не топ-ове. Ама съм като дете и ходя да си търся мидички в пясъка, нормално Simple Smile

# 121
Е то от ровене за мидички да се поизтрие първо лакът, ама ако направо се бели, не е прилегнал добре. Пробвай да обезмаслиш ноктите преди да сложиш основа и лакираш, ако вече не си се лакирала де. Със спирт там, лакочистител дето не е с масла, нещо от сорта. И отгоре хубав топ лак, с хубаво запечатани връхчетата на ноктите.

# 122
От кое олио, маска и балсам за коса сте доволни.? Изхабих всичко налично и си търся какво да си купя.
Косата ми е дълга, гъста, чуплива, боядисвана в черно, не цъфти, видимо здрава, но сухичка по краищата.

# 123
От тази маска съм много доволна, от балсама от същата серия също. И моята е гъста, дълга и чуплива, но руса.

# 124
  • София
И аз харесвам тяхната маска само, че червената. Мисля, че за възстановяване се водеше

# 125
най-любимото ми олио - по-любимо и от любимите ми профи

Скрит текст:

маска - харесвам, без да е прекрасна, тази на ревюел с люти чушки

Скрит текст:

ш-н и друга маска - тези на балея (обикновените oil repair), но понеже скоро не съм ги ползвала, не зая коя е актуалната опаковка

Скрит текст:

# 126
Бубанке много му се чудя на това от олио от сумати време. Направо ще го взема. Искам ми се сякаш да са една марка нещата. В Лили го имаше нали? Или беше в ДМ?

# 127
само в дм
не съм купувала други продукти от серията на Langhaarmädchen, а на балея олио не съм ползвала скоро, затова не мога да препоръчам от опит

# 128
само в дм
не съм купувала други продукти от серията на Langhaarmädchen, а на балея олио не съм ползвала скоро, затова не мога да препоръчам от опит
Благодаря 😊

# 129
Да се похваля и аз с моето откритите. Доста шампоани пробвах докато намерих   страхотния. Качество за малко пари

# 130
Ема, ако търсиш една марка аз съм доволна от тази серия. Като само балсама не съм пробвала понеже маската и крема са ми достатъчни.
Скоро ми излиза реклама на този серум който е от същата серия, но не съм го пробвала, ще се радвам да чуя мнение. 😊
Скрит текст:

# 131
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакъв околоочен крем? За бръчици,тъмни кръгове

# 132
Този серум не струва. Не можах да си среша косата с него, адски, адски става заплетена. Среша я някак и отново да прокарам веднага гребен и не може... Ужас е. Дадох го на майка ми, при нея същата работа. Аз съм с тънка, фина, нежна коса. Нейната е с твърд косъм, плътен, боядисвана.. Пълен боклук е това за мен. Който ще да му се кланя.

# 133
Серума не съм тествала, но от крема съм относително доволна. Оообаче малко сваля обема. Обикновено хофя рошава и като се видя "прилежна" ми е странно Grinning

# 134
И аз имам крема. Предпочитам напоследък на гарниер 10 в 1 орнажевия пред елсев.

Общи условия

Активация на акаунт