Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 350
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Бихте ли ми препоръчали хубава спирала за обем на мигли Simple Smile

# 166
Вчера си взех тези неща:

Само ролончето пробвах,хареса ми. Сега ще пробвам и мицеларната.

# 167
  • София
Взех го на шега, оказа се попадение

# 168
Скрит текст:

Купих това олио по препоръка от тук. С руса боядисана коса съм нюанс 8. За мен е слабо олио. Нищо лошо не прави, но и нищо хубаво. Не пребира фризита, не изправя, не става лъскава косата от него.

Тази маска за мен е топ, много възстановява косата. Имам в пъти по-скъпи маски, но тази е най-добра.

Купих и тази Rosses, не е лоша, но горната е по-добра

Кристала на Baleaе уникален, но ме е страх от него. Спря ми не само потенето, но и миризмата. Но след 6 дни почва да ми щипе и почивам ден, два. На Garnier рол-она е много хубав, слагам над кристала. Много мека првеят кожата ампулките с витамин С на Balea-доволна съм.
Всичко е по препоръка от тук.
Аз искам да похваля мъжкият бюджетен шампоан против пърхот Shauma, много е ефикасен, изпробван от 5 мои познати.
Искам да похваля ваксата за вежди на Nyx, 13лв. е, но стига за 1г.

stefina , маската къде мога да я намеря? Simple Smile

# 169
виждала съм я в лили и в елитис

# 170
Мицеларната вода на Bioten Detox на нивото на двуфазната Нивеа и розовия Гарниер ли е? Т.е. върши ли си добре работата по махане на грим? Приятелка ми я похвали (а тя се гримира доста)...ама аз да питам. Blush

# 171
виждала съм я в лили и в елитис
благодаря Simple Smile

# 172

Това ми е от Орифлейм. Козметиката е скъпа и много я хвалят, за това взех тестери да пробвам.
Парфюмчето изглежда трайно.
А спиралата ще я ползвам за 2 път, супер е за никакви мигли 🍀

# 173
  • София
А как си се сдобила с тестери?

# 174
А как си се сдобила с тестери?
От дистрибуторите, ама са тегави при подаръците.

# 175
Не, не е подарък. Имаше си го в каталога - 3-4 лв.беше.

# 176
  • София
Скрит текст:

Купих това олио по препоръка от тук. С руса боядисана коса съм нюанс 8. За мен е слабо олио. Нищо лошо не прави, но и нищо хубаво. Не пребира фризита, не изправя, не става лъскава косата от него.

Тази маска за мен е топ, много възстановява косата. Имам в пъти по-скъпи маски, но тази е най-добра.

Купих и тази Rosses, не е лоша, но горната е по-добра

Кристала на Baleaе уникален, но ме е страх от него. Спря ми не само потенето, но и миризмата. Но след 6 дни почва да ми щипе и почивам ден, два. На Garnier рол-она е много хубав, слагам над кристала. Много мека првеят кожата ампулките с витамин С на Balea-доволна съм.
Всичко е по препоръка от тук.
Аз искам да похваля мъжкият бюджетен шампоан против пърхот Shauma, много е ефикасен, изпробван от 5 мои познати.
Искам да похваля ваксата за вежди на Nyx, 13лв. е, но стига за 1г.

stefina , маската къде мога да я намеря? Simple Smile

В Лили.

# 177
Здравейте,започнаха да ми растат бели вежди.Не знам какъв продукт да използвам.Вчера си купих молив на есенс, но ми идва сух.Искам да стои максимално естествено. Ако може да споделите от какво сте доволни вие .

# 178
Anyyyyone,този рол он беше голям хит в темата за лидъл.Винаги имам по два-три,предпазва,не оставя петна и е 1.50.Само дето много бързо свършва в магазина.
Много дами писаха ,че им лепне,но аз го слагам и след малко се обличам.На мен ми е любим.

# 179
И на мен ми стана любим ролонът Hands Plus1
Не ми лепне, само изчаквам минутка да поизсъхне.

Общи условия

Активация на акаунт