Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 339
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря за мнението!

# 151
Видях тези в Лидл и ги грабнах, не съм ги засичала до сега. Имаше и мицеларна вода. Предполагам, че е пак някаква лимитирана серия, не беше на щанда при козметиката, а при промоционалните продукти.

# 152
  • София
Видях тези в Лидл и ги грабнах, не съм ги засичала до сега. Имаше и мицеларна вода. Предполагам, че е пак някаква лимитирана серия, не беше на щанда при козметиката, а при промоционалните продукти.

Сутринта рано ходих в Лидъл, но не видях тези продукти.
Сподели дали си доволна след като ги ползваш.

# 153
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакъв околоочен крем? За бръчици,тъмни кръгове

Това съм си скрийншотнала от дама, която много разбира от състав на продуктите.
И често посочва както скъпи продукти, така и бюджетни алтернативи, които също са добри.
Благодарение на нея аз имам много добри бюджетни попадения.
Този околоочен не съм пробвала все още (защото имам отворени два) , но мисля, че ще е добър и е около 7-8лв
Може ли линк към мястото, където пише тази дама? Simple Smile

# 154
Скрит текст:
Сутринта рано ходих в Лидъл, но не видях тези продукти.
Сподели дали си доволна след като ги ползваш.
[/quote]
Мога да кажа за сега за маската само - от плътен черен плат е, доста напоена, покрива добре лицето, отворите са адекватни Stuck Out Tongue Държах я по-дълго от оказаните 10-15 мин, чаках я да изсъхне, което отне около 30 мин. Кожата след това е много мекичка, освежена, леко опъната.
Гелчето скоро няма да го ползвам, довършвам 3 други в момента, но ще му дойде времето след месец, два.

# 155
  • София
Оп, бях в Лидл преди малко и си взех bodu butter с манго и с пъпеш и мед (май така беше). И понеже съм нетърпелива веднага си мацнах ръцете. Този с пъпеш ухае разкошно!

# 156
  • София
Оп, бях в Лидл преди малко и си взех bodu butter с манго и с пъпеш и мед (май така беше). И понеже съм нетърпелива веднага си мацнах ръцете. Този с пъпеш ухае разкошно!
Линк, плиис!

# 157
  • София
Нямам линк Станислава5642 имаше ги в брошурата им. Варианта с пъпеш обаче там не го видях. Ето снимка:

# 158
При нас ги няма тези.... а това с пъпеш ми звучи много свежо🍈 дано ги докарат.

# 159
Има страница в Инстаграм. Там публикува страшно интересна и полезна информация. Deavibes, така се казва профила на мацката.
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакъв околоочен крем? За бръчици,тъмни кръгове

И често посочва както скъпи продукти, така и бюджетни алтернативи, които също са добри.
Този околоочен не съм пробвала все още (защото имам отворени два) , но мисля, че ще е добър и е около 7-8лв

# 160
Момичета, какво ползвате за разширени вени ?

# 161
Има страница в Инстаграм. Там публикува страшно интересна и полезна информация. Deavibes, така се казва профила на мацката.
Скрит текст:

[/quote]
Благодаря!:hibiscus:

# 162
Препоръчайте ми пачове за торбички под очите🌸

# 163
Похвалвам този душ гел. Не ми изсушава кожата, а ароматът се оказа изненадващо траен, дори не ми трябва лосион за тяло, в същото време е деликатен, не натрапчив, и ми е някак..луксозен.

# 164
Похвалвам този душ гел. Не ми изсушава кожата, а ароматът се оказа изненадващо траен, дори не ми трябва лосион за тяло, в същото време е деликатен, не натрапчив, и ми е някак..луксозен.

И на мен този душ гел много ми харесва. Като цяло цялата серия на Fa е много хубава и ухае чудесно. Наскоро си взех този:
https://-spam295-/?product=%d0%b4%d1%83%d1%88-%d0%b3%d0%b5%d0%bb … d0%b8%d0%b8-250ml
също е много нежен и деликатен.

Общи условия

Активация на акаунт