Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 342
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ползвали ли сте ги и дали сте доволни? Попиват ли бързо?

# 136

На предната или по-предната страница питах за тях, една дама ми отговори. В крайна сметка реших да не рискувам и заложих пак на лосиона за тяло на Биотен. Добре ми хидратира и мога веднага след като се намажа да изляза, бързо попива. Аромата ми допада, ползвала съм и с кокос.

# 137
  • София
Имам го този лосион, но с бадем повече ми харесва.

# 138
  • София
Има с бадем?

# 139
  • София
А извинявам се не било с бадем Grinning ама това ми заприлича на опаковката, а не съм я чела. Ето го: https://biotencosmetics.com/bg/body-care/body-moisturizers/biote … body-lotion-250ml

# 140

Ако все пак си вземеш този от Лидъл, сподели как се държи спрямо Биотенския Simple Smile

# 141
  • София
Ами явно ще взема да го пробвам пък каквото стане Simple Smile

# 142
  • София

Тази сутрин си купих маслото за тяло  с какао. За първи път ще го ползвам. Дъщеря ми каза, че не е лош продукт. Сега, лятото ще го ползвам само за краката, че кожата е много суха и ми създава дискомфорт. Отделно вчера си направих поръчка от Орифлейм за крема за тяло и ръце с мед и мляко. Бил много хубав. На мен ми трябва продукт за тяло, който да омекотява и подхранва.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 22:01 от Amiamo

# 143
  • София
Тази сутрин си купих крема с какао. За първи път ще го ползвам. Дъщеря ми каза, че не е лош продукт. Сега, лятото ще го ползвам само за краката, че кожата е много суха и ми създава дискомфорт. Отделно вчера си направих поръчка от Орифлейм за крема за тяло и ръце с мед и мляко. Бил много хубав. На мен ми трябва продукт за тяло, който да омекотява и подхранва.

А вътре като крем ли е консистенцията понеже виждам, че пише body butter пък те са с по-различна?

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 11:13 от bubanka

# 144
  • София
Не съм го отварила още. Сега съм на работа. Довечера след душ ще го ползвам и ще споделя. По-рано няма как.

# 145
Глас и от мен за крема за коса на Гарние 10 в 1, хубав е.
Лосион на Биотен ползвах преди време и се държа чудесно на много суха кожа, но ароматът беше убийствено задушаващ и поради тази причина няма да повторя отново. Забравила съм вече кой вид точно, но шишето беше като показаното по-горе.

# 146
  • Стара Загора
По спомен консистенцията е като на масло, не е течно като крем.Не съм го имала, само съм го пробвала.

# 147
Здравейте, може ли да ми препоръчате някакъв околоочен крем? За бръчици,тъмни кръгове

Това съм си скрийншотнала от дама, която много разбира от състав на продуктите.
И често посочва както скъпи продукти, така и бюджетни алтернативи, които също са добри.
Благодарение на нея аз имам много добри бюджетни попадения.
Този околоочен не съм пробвала все още (защото имам отворени два) , но мисля, че ще е добър и е около 7-8лв

# 148
  • София

Купих това олио по препоръка от тук. С руса боядисана коса съм нюанс 8. За мен е слабо олио. Нищо лошо не прави, но и нищо хубаво. Не пребира фризита, не изправя, не става лъскава косата от него.

Тази маска за мен е топ, много възстановява косата. Имам в пъти по-скъпи маски, но тази е най-добра.

Купих и тази Rosses, не е лоша, но горната е по-добра

Кристала на Baleaе уникален, но ме е страх от него. Спря ми не само потенето, но и миризмата. Но след 6 дни почва да ми щипе и почивам ден, два. На Garnier рол-она е много хубав, слагам над кристала. Много мека првеят кожата ампулките с витамин С на Balea-доволна съм.
Всичко е по препоръка от тук.
Аз искам да похваля мъжкият бюджетен шампоан против пърхот Shauma, много е ефикасен, изпробван от 5 мои познати.
Искам да похваля ваксата за вежди на Nyx, 13лв. е, но стига за 1г.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 20:34 от stefina

# 149
  • София
Обещах да споделя първи впечатления от маслото за тяло на Cien.
Като масло е, леко, пухкаво. Мирише на какао. Много приятно. От 1ч.30мин.съм нанесла на краката, нямам дискомфорт. Добре се чувствам. И ръцете си намазах. Сега са мекички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт