Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 74 714
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Според мен е иэключено. По-скоро е от силните иэмиващи съставки в евтините продукти като Балеа, чувствителна сте към силикони или е от друга съставка в продуктите. В един шампоан Балеа эа евро и нещо има нищожно и подчертавам нищожно количество кератин... А кератинът е нещо полеэно эа косата и скалпа, иэобщо не вярвам да е от това.

# 631
В шампоана пише че няма силикон.
Иначе, предният продукт с кератин бе над 15 евро ( ако говорим за цени). Толкова го намразих, че даже не се постарах да запомня марката. Аромата бе страхотен обаче и използвах за дрехи като омекотител - и да си призная добър омекотител беше 😃

# 632
Хаха, омекотител Grinning Не энаех, че може така да се полэва. Ами въэможно е тогава щом и по-концентрирани и висококачествени шампоани го причиняват. Ако не полэвате ш с кератин е ок, така ли?

# 633
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не помня в коя тема - тази или на козметика от ДМ, Лили...- ми препоръчаха шампоана на Balea Professsional за суха коса -дълбоко овлажняване - синя туба с кератин в състава. Не е моето нещо - след трето миене имам пърхут. Абе незнам доколко е точно пърхут, но е факт че вали бял сняг от мен...
То аз съм си виновна, че го купих, след като прочетох Кератин - това е третият продукт, който купувам с такава съставка, и също като другите два ( от съвсем различни марки), който ми действа по този начин.  Дали някой друг има подобно  мое наблюдение за 'ефекта' от кератина?
Възможно е.Аз нямам този проблем с кератина, но при мен косъмът става твърд и сух, което е нежелан ефект.Така че не всяка коса се спогажда с него, без значение от цената.

# 634
  • София
Купуваме 3-4 пъти по 500мл. Ухае на билки ненатрапчиво. Лично мое наблюдение е, че намаля косопада, но с дългосрочно ползване без ротация с друг шампоан е леко изсушаващ.

# 635
Хаха, омекотител Grinning Не энаех, че може така да се полэва. Ами въэможно е тогава щом и по-концентрирани и висококачествени шампоани го причиняват. Ако не полэвате ш с кератин е ок, така ли?
абсолютно. Защото предният път бе появата от скъпият шампоан, а преди това беше още по-назад във времето пак от шампоан, обаче дрогерийна марка. Иначе  от тийн не съм имала проблем с пърхот.
Значи просто зачерквам съставката и не купувам за мене си повече такива продукти.
Всъщност моят ш много добре ароматизираше, не омекотяваше, ако трябва да съм честна. За ММ не съм го карала да ги пробва, че той си има специални за себе си.

# 636
Сега, не знам в какви пари разбираме евтини, но аз имам предвид нещо, което не  е марково, но не е и съвсем евтиндос, защото по-добре да си купиш чадър за 20лв. веднъж на две-три години, отколкото такива по 5 лв., но през 2-3 месеца.
Доволна съм от:
-душ-геловете на Балеа - 2 лв. в ДМ
-маските за лице на Сиен и самобръсначките в Лидл, балсамите за устни също
-Билка - тоник за лице и интимен гел
-лаковете на SHE - тези, които се водят гел лак и струват 3,50
-парфюмите на BU
-спиралата на essence с rock мигли ефект
-шампоаните на лореал - лонг хеър, шампоаните на Здраве и Шаума
-стимуланта на Икаров за растеж на коса

# 637
На Билка има крем за ръце с гроздови семки - отлично действа на суха кожа. Обожавам аромата, но не знам дали още го продават. В момента действам с Микса.
С тониците за лице не се разбирах аз.
За шампоана на Здраве и Лолеял, гел лака, спиралите и парфюмите подкрепям с две ръце - наистина са хубави. Обаче за другите неща, не са моите, наистина. С някои от тях се измъчих - като самобръсначките, балсамите за устни на Лидъл. Просто кожата и устните ми са особени, знам 😃

# 638
Като казахте лидъл,гела за бръснене е супер.А цената му е към 2 и нещо,ползваме го двама души от около шест месеца ,много сме доволни .

# 639
Здравейте, решила съм да си взимам златната маска за коса на Ревюел. Обаче като чета трябва да се седи с нея 35 мин. Като пре-уош ли се използва? Нещо не мога да си представя цял ден да влизам и излизам от банята 😉🤔

# 640
Предложете добри бюджетни  пачове за очи.

# 641
На Виктория Бюти колагеновите хич не са лоши, освежават.

# 642
  • Deutschland
Балеа имат с кактус, не са лоши

# 643
Здравейте, решила съм да си взимам златната маска за коса на Ревюел. Обаче като чета трябва да се седи с нея 35 мин. Като пре-уош ли се използва? Нещо не мога да си представя цял ден да влизам и излизам от банята 😉🤔
Рекси, измивам косата и омотавам с памучна тениска да попие водата, нанасям маската и стоя 15мин макс и влизам в банята да отмия, за пре-уош използвам такива, които са за доизхабяване или бъркам нещо импровизирам с налични съставки:) Златната ми е от любимците, пробвай я, ако имаш Елитис там я откривам най- изгодно, червената е средна работа, поне при мен- косата ми е до кръста, гъста, дебел сух косъм, боядисана…доволна съм от по- тежки продукти.

# 644
Аз имам златната на Ревюел не съм и чела нищо и сега много ме изненадата това стоене 30 мин.Аз я ползвам като стандартни маски и не стоя повече от 5 мин. с нея.

Общи условия

Активация на акаунт