Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 74 723
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Пробвала съм този сапун за тяло, но и с него кожата ми става супер бяла и суха и май приключих с опитите да намеря твърд сапун, който не изсушава.. карам си с душ геловете..

# 616
  • София
Ползвам само сапун Dove за сухата ми кожа и след това масло за тяло. ЛЛ ми каза да купя нещо с урея за тялото, че не се издържа от сухота.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 07:36 от Amiamo

# 617
Аз също съм с много суха кожа и така и не можах да си намеря душ гел, който да ми пасне. От години се къпя с душ олио и нямам проблеми.

# 618
  • София
Преди бях много доволна от душ олиото на Балеа от ДМ, но напоследък не ми действа.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 20:45 от Amiamo

# 619
Аз съм много доволна от бебешкия твърд сапун Babylove - не ми изсушава кожата, а тя е и чувствителна и на всичко реагира. С този сапун ми е супер. Душ гелове не харесвам и не ползвам.

# 620
Днес ви зачетох за сухата кожа. В момента съм бременна и забелязах, че и моята взе да става суха, не знам от хормоните ли е или сезона? 🤔Взех това олио на балея поприницп е за лице, но ми идва тежко, та ще го пробвам за тяло. А някой пробвал ли душ олиото на Юсерин?

# 621
  • София
Аз съм много доволна от бебешкия твърд сапун Babylove - не ми изсушава кожата, а тя е и чувствителна и на всичко реагира. С този сапун ми е супер. Душ гелове не харесвам и не ползвам.

Доколкото знам, този сапун в момента не се намира в ДМ. Не е наличен  от известно време.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 20:48 от Amiamo

# 622
Как тежко, то нали се измива после?

# 623
Това специално не е с отмиване. Не е хидрофилно. Пп По спомен го дават за лице и тяло.

# 624
А някой пробвал ли душ олиото на Юсерин?
Аз го използвам за суха и атопична кожа - доволна съм. Също така препоръчвам за големи - ROGE CAVAILLES ДУШ ОЛИО. Когато е на промоция е много изгодно.

# 625
Днес ви зачетох за сухата кожа. В момента съм бременна и забелязах, че и моята взе да става суха, не знам от хормоните ли е или сезона? 🤔Взех това олио на балея поприницп е за лице, но ми идва тежко, та ще го пробвам за тяло. А някой пробвал ли душ олиото на Юсерин?

Пробвай душ.олио на Матернеа,за бременни е и е много добро.

# 626
За суха кожа препоръчвам блокчето без сапун на Балеа, което е много добра алтернатива на скъпите аптечни марки.

# 627
Да,днес го ползвсх,мирише много приятно,аромата се задържа в банята,хареса ми.Аз обичам да редувам различни душ гелове,купих си и душ гел на Санекс

# 628
  • Бургас
Като споменахте Балеа...
Серията Балеамед си е донякъде алтернатива на скъпите аптечни марки.
В ДМ немските продукти са в много от случаите доста добри.

# 629
Не помня в коя тема - тази или на козметика от ДМ, Лили...- ми препоръчаха шампоана на Balea Professsional за суха коса -дълбоко овлажняване - синя туба с кератин в състава. Не е моето нещо - след трето миене имам пърхут. Абе незнам доколко е точно пърхут, но е факт че вали бял сняг от мен...
То аз съм си виновна, че го купих, след като прочетох Кератин - това е третият продукт, който купувам с такава съставка, и също като другите два ( от съвсем различни марки), който ми действа по този начин.  Дали някой друг има подобно  мое наблюдение за 'ефекта' от кератина?

Общи условия

Активация на акаунт