Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 294
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Другата седмица маслото за тяло в бурканче на Cien ще е намалено на 5,29лв. с купон от приложението Lidl Plus.

# 91
На Сиен мицеларната вода много ми харесва,докато сме на темата да отбележа.

# 92
Аз пък много харесвам маските им за лице Simple SmileStuck Out Tongue

# 93
О да,и аз .

# 94
А някоя пробвала ли е новата мицеларна вода от Лидл с активен въглен?

П.П. Това се оказа страхотна находка!

# 95
  • Пловдив
А колко струва и къде я има тая пяна?

# 96
А колко струва и къде я има тая пяна?

Днес я взех от Лили.
Мисля, че беше 8.70
И в онлайн магазина им я има, аз често поръчвам от там.

# 97
Съншайн, за ежедневно почистване ли ползваш?

Камилия, благодаря съвета за базата. Нещо не се разбрах с тия на Виктория, не знам защо, може просто да не съм нацелила. Този GR Extreme Gel Shine Miracle Top Coat  не е ли топ лак? Grinning Аз съм пълен нууб в тия среди и гледам да чета внимателно, не експериментирам Grinning
Вчера имах път до Лили и всех някакъв, но не помня какъв Grinning Ще снимам довечера и евенуално ще се хваля укенда.

# 98
Съншайн, за ежедневно почистване ли ползваш?

Камилия, благодаря съвета за базата. Нещо не се разбрах с тия на Виктория, не знам защо, може просто да не съм нацелила. Този GR Extreme Gel Shine Miracle Top Coat  не е ли топ лак? Grinning Аз съм пълен нууб в тия среди и гледам да чета внимателно, не експериментирам Grinning
Вчера имах път до Лили и всех някакъв, но не помня какъв Grinning Ще снимам довечера и евенуално ще се хваля укенда.

Ох, да, объркала съм. Това е базата - Extreme Gel Shine Instant Base Coat.
Топ лакът го гледах, за да го поръчам за проба.

# 99
Ежедневно я използвам, да.
Не знам дали сваля грим, не съм пробвала.
Вечер свалям грима си с олиото на Нивеа и това
е втора стъпка.
Но наистина е много икономична, със количество колкото грахово зърно се разпенва и става хубава измивна пяна, а след нея лицето е добре почистено без да се усеща скърцащо сухо.

# 100
Като казахте Lidl, последвах препоръката за синия рол он дезодорант и много ми харесва! Няма неприятни миризми, супер траен и в най-голямата жега, хубав състав без гадории. Да уточня, че не спира изпотяването, но аз избягвам такива, които го правят (казвам го само, за да няма разминаване в очакванията). Супер е, благодаря, че го споделихте!

# 101
А защо желаете дезодорантът ви да не предпазва? Не се заяждам. Защото аз самата доста съм чела по въпроса и съм с медицинско образование и имам достъп до мнението на колеги по въпроса, та ми стана интересно и за вашето.

# 102
  • Mediterraneo
Сигурно защото потенето е нормален физиологичен процес?

# 103
А потискането му в тази зона ще окаже какво влияние?

# 104
Не смятам, че е здравословно да се потиска действието на потните жлези, това може да доведе до проблеми в дългосрочен план (например запушване), освен това не позволява ефективното изхвърляне на токсините. Също така се старая да избягвам доколкото е възможно вредните съставки в козметиката.
Накратко това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт