Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 66

• 75 334
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
После ако можете дайте отзиви Blush. Аз скоро няма да си взимам нова спирала. Имам една отворена и още две ме чакат, а не съм от най-гримиращите се. Пустите абонаментни кутии....

# 76
  • София
Защо пък 2?

# 77
  • Седмото небе
Ми защото си ги има нови, явно неотворени. И не си ги е купувала нарочна да си трупа, а са и се паднали в абонаментни кутии. Или поне така разбрах аз...
Моите например са 7-8 и всичките са отворени. Ама аз като имам нещо ново и не мирясвам, докато не го пробвам. А все изскача някоя интересна за купуване. И при мен те така се трупат...

# 78
Даа, точно Grinning Но поне не разпечатвам продукт, който няма да ползвам сега- чака си на опашката.

# 79
Аз от Avon винаги се зареждам с тези, често ги пускат на 4 лв.
Скрит текст:

# 80
Гарниер фруктис с алое, по принцип не очаквам от една маска или балсам много, само косата ми да не е суха в краищата. Но от тази съм много приятно изненадана, поддържа скалпа ми много хидратиран, почти нямам пърхут вече и ми е верен приятел в борбата с косопада, в комбинация с любимото ми олио резултатите са много добри.
Знам че има и други маски, които правят същото, но от бюджетните тази е разкош. И ми харесва че не трябва да стоя много с нея.

# 81
  • Пловдив
Поръчах и аз 2 бройки за проба 😄 от години не съм ползвала нищо на Орифлейм и Ейвън
И аз така не бях ползвала, но Oriflame ме спечелиха с няколко добри попадения и сега ги следя и поръчвам доста неща, някои доста добри, други не чак толкова. Спиралата е едно от тях, при мен върши чудесна работа, много съм доволна!

# 82
Тази хвалена спирала на Орифлейм с каква четка е гумирана или с косъмчета?

# 83
Дами, дайте съвет за основа за лак? Моята отиде в кофата след година и половина не-ползване и сега съм в спешно търсене на нова, че ми трябва за петък Grinning

# 84
Тази хвалена спирала на Орифлейм с каква четка е гумирана или с косъмчета?
Гумирана е, доколкото виждам. Тази, която ползвам в момента и съм доволна от нея пак е гумирана(мисля, че силиконови ги наричат), но от Avon. Толкова е стара горката, а се държи като младо гадже. Та, съм склонна да повярвам на препоръките.

# 85
Дами, дайте съвет за основа за лак? Моята отиде в кофата след година и половина не-ползване и сега съм в спешно търсене на нова, че ми трябва за петък Grinning

Аз напоследък ползвах тези - victoria beauty 3 in 1 base & top. Не ми хареса изобщо, имам чувството, че по-бързо ми се белеше лака.
Perfect регенерираща база -в началото беше супер, но две-три седмици след първо отваряне започнаха да се появяват балончета 1 час след нанасяне, така и не разбрах защо.
GR Extreme Gel Shine Miracle Top Coat - този засега ми е фаворит. Бързо съхне и добре предпазва от оцветяване на ноктите, идеална основа за лак.

# 86
Някой беше похвалил маслото за тяло на Cien от Лидъл в стъклените буркани. Та въпросът ми е попива ли бързо и след това стои ли мазно.
Сега използвам на Биотен лосион и съм доволна, но ми свърши, а гледам че другата седмица това на Cien ще е намалено.

# 87
  • Перник
Някой беше похвалил маслото за тяло на Cien от Лидъл в стъклените буркани. Та въпросът ми е попива ли бързо и след това стои ли мазно.
Сега използвам на Биотен лосион и съм доволна, но ми свърши, а гледам че другата седмица това на Cien ще е намалено.

С едно уточнение - бурканите са пластмасови Simple Smile При мен попива бързо и не стои мазно, но мъжете се оплакват, че им мириша "на сладко" и огладняват (ползвам това с какаово масло) Grinning

# 88

С едно уточнение - бурканите са пластмасови Simple Smile При мен попива бързо и не стои мазно, но мъжете се оплакват, че им мириша "на сладко" и огладняват (ползвам това с какаово масло) Grinning

Благодаря! А разнася ли се лесно и хидратира ли добре?

# 89
  • Перник

Благодаря! А разнася ли се лесно и хидратира ли добре?

Според мен - да.

Общи условия

Активация на акаунт