Бюджетна почивка на море 2021

• 27 416
  • 334
  •   1
Отговори
# 270
ATM, ако сте в базата към хотела е ок. Но ако сте в базата с нарисувана ⚓ е пълна мизерия. За тези пари мисля, че по-скоро да сте в по-хубавите бази.
Закуската е с доста долнопробни продукти. Но пак някое парче диня, пъпеш, домат, краставица има.
Плажът след като слезете и минете  рекичката е страхотен за деца.

# 271
Те имат 2-3-4 къщи.
Нас ни настаниха в някаква странична сграда, но студиото беше супер.

Храната по ваучера те ви я предлагат от определени неща.
Иначе в бистрото е ок храната и почти винаги е фулл. Хапвали сме на корем ама все с предварителна резервация.

Отзивите са от миналата година.

# 272
Благодаря. С мен е и приятелката ми, която е сама с дете на 10 години и взе двойна стая (*33лв/ човек). Аз правих резервацията и поисках да сме заедно, дано да са спазили условието и да сме в добрата база. Лично аз предпочетох студио (с 10лв/ вечер по-скъпо излиза) пред тройна стая заради дивана като трето легло, я не разтегателен фотьойл. Като цяло не сме капризни, отиваме заради самото море най-вече, но тази година като взех за гледам това беше единственото достъпно, иначе по-удобно ми е до Варна, до Бургас само пътят ми е двоен. Но около Варна всичко беше на непоносими цени. Може би малко прибързах, но каквото такова.

# 273
Ние бяхме в тази сграда:
https://maps.app.goo.gl/1hFBRYka9J91diY5A
Под главната улица, но вътре нищо не се чуваше. Студиото беше с нови мебели и много чисто.
Ахтопол е хубаво и спокойно място Simple Smile

# 274
Ние бяхме в тази сграда:
Под главната улица, но вътре нищо не се чуваше. Студиото беше с нови мебели и много чисто.
Благодаря. Надявам се и ние да сме там и да останем доволни. Тъй като моите деца са свикнали, че ходим на море заради самото море и плажа, това че е тихо, спокойно място е голям плюс за нас и най-вече за бюджета ми. Понеже сме с обществен транспорт не можах да се ориентирам относно разстоянието да плажа. Също така има ли бистро, където да обядваме на плажа, че ние стоим по цял ден?

# 275
Аз търся нещо около Варна, Кранево,Златни пясъци,но ми е скъпо-безработна съм с две деца.Нещо до около 60 лв.за вечер,четирима сме иначе.Много бих искала бунгало или квартира в тази част на черноморието,но ако не намеря,ще отидем към Бургас и надолу.Още повече,че чакам юни месец да мине,и не мога да резервирам сега,а дали ще има нещо сносно за август не се знае.

# 276
Уви там само скъпи предложения виждам. Камчия от по-евтини бунгала дали няма?
https://www.booking.com/searchresults.bg.html?label=bdot-ualiz6T … mp;activeTab=main
Виж тук за Бяла и Обзор излязоха евтини варинати в букинг. Имай предвид, че след 15 юли ще вдигнат цените, препоръчвам ранна почивка. Това в Обзор изглежда поне външно много добре, а Бала са си бунгала. Зададох условни дати и сложих възрастта на моите деца.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 21:58 от Mama Ru

# 277
Аз търся нещо около Варна, Кранево,Златни пясъци,но ми е скъпо-безработна съм с две деца.Нещо до около 60 лв.за вечер,четирима сме иначе.Много бих искала бунгало или квартира в тази част на черноморието,но ако не намеря,ще отидем към Бургас и надолу.Още повече,че чакам юни месец да мине,и не мога да резервирам сега,а дали ще има нещо сносно за август не се знае.
До Варна местности Фичоза, Галата, Черноморец знам че има разни бази с бунгала. Нямам идея какви са и как е морето там, но може да потърсите в нета и да прецените дали нещо ще Ви устрои.
Например това https://mob.pochivka.bg/bungala-albatros-o23324

# 278
Понеже сме с обществен транспорт не можах да се ориентирам относно разстоянието да плажа. Също така има ли бистро, където да обядваме на плажа, че ние стоим по цял ден?
15мин до плажа.
За бистро - не знам.

# 279
Има заведения на плажа. Иначе в ресторант АТМ готвят добре и е на добри цени.

Ние бяхме в тази сграда:
Благодаря. Надявам се и ние да сме там и да останем доволни. Тъй като моите деца са свикнали, че ходим на море заради самото море и плажа, това че е тихо, спокойно място е голям плюс за нас и най-вече за бюджета ми. Понеже сме с обществен транспорт не можах да се ориентирам относно разстоянието да плажа. Също така има ли бистро, където да обядваме на плажа, че ние стоим по цял ден?

# 280
  • Русе

Познати бяха ходили в бунгало Бийч Хаус в Кранево - било сносно и много близо до плажа. Иначе за Камчия - бунгала Елмона са много хубави и поддържани, дори наскоро бях видяла оферти в Грабо.

# 281
Проверете Кранево бунгала "Бийч хаус", миналата година бяхме там. Беше 32 лв на човек с включена закуска и вечеря /салата, скара с гарнитура и десерт/. Към базата имат снек-бар с обедно меню /супи по 3 лв, готвено/ и ползвате 10% отстъпка. До плажа са, с климатизирани стаи. Стаи с 3 и 4 легла, има и суит с 2 стаи, почистват всеки ден. Наблизо и магазини и заведения и закусвални. За мен минус беше, че сградите са като едноетажни и двуетажни "бараки" и чуваш съседите, а ако си на долен етаж ще чуваш ходенето отгоре, а ако са и деца - постоянното им препускане. Само по тази причина сменяме дестинацията - Шкорпиловци, Панорама, вила с оборудвана кухня, в комплекса има ресторант с обедно меню. Цена 150 лв, за 7 човека.

# 282
  • Сф
Хоп. От темата в Гърция,та тук Simple Smile . Не знам дали ще стигнем до морето тази година или ще се забием някъде по планинските курорти като по- близки до София. Промяна на плановете. За щастие платих на детето лагер вече и то ще го види юли- моренцето. Но..ние можем само август, което хич не ми харесва. И цени и народ...
Когато бях млада Simple Smile ходих все на Сарафово. Даже съм се връщала с пари наобратно 😂
Сега обаче не знам как е положението там.
Иначе ме устройва. Има даже рейс до Бургас, градски, за разходки. Плажа е супер , имаше кръчма с народни цени, магазини, всичко. Места за паркиране, прилични квартири. Някой скоро бил ли е натам? Не знам защо не е популярна тази дестинация. Може би е малко скучно, но аз това търся. Ще се радвам, някой с отзиви да се включи.

# 283
  • Бургас
Паркирането в Сарафово лятото вече е проблем, презастрои се. Автобусите са чести, за съжаление - претъпкани. Цените са като в Бургас, покачиха се, сега и с украинците - наеми и тн. Аз лично не харесвам много плажовете там, може би този под Атлантис горе-долу бива. Хубавите плажове край Бургас са от Черноморец на юг и от Поморие на север.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 09:41 от rosi81

# 284
Всяка година ходим без децата на I love the 90s в Бургас и си наемаме студио или апартамент в Сарафово. Като плаж ок, като кръчми не мога да кажа, навсякъде е скъпо по заведения. С паркирането не беше особено лесно (Август). Но да, една идея по-спокойно е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт