Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 671
  • 685
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Директно включване от плажа 😂🌊🕶. От няколко дни обикалям Лозенец, Арапя и Царево, по плажове, барове и ресторанти срещнах поне 10 пъти!!! /а може и повече/ облаци от Бакара Руж. Дали е оригинал, Клауд или Рефан не мога да знам, но е факт  че явно много се харесва и носи на морето. Включително днес се возих в асансьора на хотела с момиче обляно с БР аромат. Чак се впечатлих, че не се носят свежаци. Или може би се носят, но не се усещат и за това БР е предпочитан. Явно хората искат да си има шлейф аромата който носят.

# 196
Много харесвам идеята за layering , доста от известните дизайнери и парфюмеристи го правят също.  Аз не все още, защото нещо не съм си намерила комбинация.
Alien ми беше любим и единствен парфюм много дълго време, сега не знам какво стана…. писна ли ми …намразих ли го.. много хора го ползват ли … нямам отговор , но не го усещам вече моя.
Иначе много мразя обувката не знам защо…беше коментирана по на зад и сесетих за нея сега … вчера стоях за малко до една жена напръскана с good girl и едвам не припаднах Grinning

# 197
  • Sofia
Обувката мирише отровно в жегата.
Аз я нося само през зимата и хладни дни.
Шишето е безподобен кич, наистина.

# 198
Обичам много и практикувам layering. При Джо Малоун той си е просто задължителен, защото се правят невероятно добри и интересни комбинации и може човек да си развихри въображението докрай и да зъддаде мечтани композиции много лесно.
Килиън и Ксержоф също са много благодатни за смесване.
Смесване никога обаче не се получава с аромати на Том Форд, Шанел и Диор. Просто се скапват и на нищо не прилича новото творение.

# 199
  • София
Момичета, къде в София могат да се пробват Pantheon Roma, Kilian и Xerjoff
Pantheon Roma - в Аtelier 84, Xerjoff - в CampoMarzio70 и Висша Козметика (различни колекции са представени на двете места). Тези 3 бутика са в непосредствена близост един до друг - на "Съборна" и пл. "Света Неделя", кръстила съм ги "парфюмният Бермудски триъгълник", много портфейли са погубени в този район. Grinning Висша Козметика имат и магазин в The Mall на "Царигардско Шосе".
Kilian може да се пробва в Салон Олфактив на "Патриарх Евтимий" (любимо място!), както и в бутиците на Delirium. Simple Smile
П.П. Xerjoff се продават онлайн и от Elinor, виждам, че дори новият Decas e наличен онлайн, но нямам идея каква част от асортимента онлайн може да се пробва в шоурума им на "Черни Връх" или в магазина в Бизнес Парк София. Някой ако знае, може да допълни. Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 11:49 от Klodilia

# 200
Монтал също могат да се смесват. На мен са ми силни и нищо не съм пробвала, мъжът ми смесва 2 и се получава хубаво.

# 201
Монтал също могат да се смесват. На мен са ми силни и нищо не съм пробвала, мъжът ми смесва 2 и се получава хубаво.
О да, както и Мансерите и заедно двете марки.

# 202
Много благодаря, Klodilia 💙

# 203
Том Форд и Диор се смесват , но не по между си. Имам предвид специалните им серии някой от ароматите стават да се смесят с други марки.
 При мен проблема е лоши асоциации с определни аромати , по -често от колкото хубави. За това и трудно харесвам нещо, като добавим и главоболието или задушаването и става…
Сега съм решила да разуча  Jo Malone по-обстойно .. туко виж се харесаме Thinking че съм много на зад там…

# 204
Аз също напоследък често попадам на облаци от Бакара и от чисто любопитство винаги съм питала кой е аромата. Интересното е,че всички до една казаха,че ползват Montale Sensual instinct. Като повечето дори не бяха чували за Бакара, което е нормално имайки впредвид, че в масовите парфюмерии не се предлага.

# 205
Момичета чета ви редовно и сега влизам с една чуденка. От декември нямам обоняние, но сега се завръща частично. Не усещам ароматите изцяло и е много неприятно. Обичам парфюмите много. Въпреки това съм решила да поръчам три парфюма. Искам нещо на Narciso, Dior и за третия много се чудя между mon guerlain и la vie est belle.
Обичам пудрата на Narciso и сега обмислям червеното кубче.
На Dior преди години съм ползвлала jadore и pure poison, харесвах ги. По-пресни спомени имам от poison girl, харесвам бадема. Hypnotic poison edp имам, но ми е много силен и рядко посягам към него.
И сега от последните два, la vie или guerlain? Тези два винаги съм подминавала.
Кажете според вас на кои да заложа? Rouge май е подобен на пудрата. За Диорските също се чудя. А за Ланком и Гарлен, изобщо не знам кой ще харесам повече.

# 206
Дайте предложение за парфюм с аромат на Хубава Жена🙂.
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Nuit-Tresor-Nude-58825.html
Хубава, сладичка, но не накъртващо, нежна и женствена. Мека като прегръдка и пухкаво кремава. Simple Smile

Може ли да споделите как е трайността, защото е ЕДТ?

# 207
Да, Jo Malone и  Clean например са създадени с концепцията да се смесват и там е удачно, дори имат предложения от комбинации (добър маркетинг). Но богати и сложни парфюми, които си носят усещането за завършеност не бих, а и когато ми хареса някой парфюм не виждам смисъл от експерименти.

# 208
На мен Jo Malonе ми са слабички и с малко излъчване. На мен най-много ми харесва комбинацията от Интенз Тиаре и Холидейс. Тъна в тропическо блаженство.
Рядко комбинирам иначе.

# 209
Обувката мирише отровно в жегата.
Аз я нося само през зимата и хладни дни.
Шишето е безподобен кич, наистина.

Подкрепям за Обувката но пък на мен шишето ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт