Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 671
  • 685
  •   1
Отговори
# 180
Ако трябва да избирате, кой аромат от двата бихте си избрали

Black Phantom by Kilian
или
Woman in Gold by Kilian
Определено Фантома. Другия не харесвам.

# 181
От отливката на Black Phantom и двамата с ММ не успяхме да се впечатлим достатъчно,  че да го купим.
Докато Woman in gold e мммм.... разкошна ванилия.
Кутията също е невероятна.
Веднъж я носих като клъч към официална рокля и обра овациите,  а вкъщи я ползвам като кутия за бижута.

# 182
Много съм раздвоена .....
В момента /в топлото / си нося Rolling in Love и страшно ми харесва Heart

# 183
  • София

Black Phantom by Kilian
или
Woman in Gold by Kilian
На база на това, което си споделяла, че харесваш, ми се струва, че Woman in Gold може да ти се стори ретро. Фантомът е рай за сладкохолиците. Simple Smile

# 184
  • София
macadamia, мисля че повече ще ти допадне Фантома, на база харесваните от теб Ambre Eccentrico, Donna Nor Absolu,Angel's Share.

# 185
Много ви благодаря момичета, Фантома ще е - имам нужда от нещо сладко, мистично, леко буузи ….

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 19:32 от macadamia

# 186
Зимата Фантома, лятото In Gold 😋
Ама ако непременно трябва да е само един, взимам Фантома.
И аз, и аз!!! 😁😍 А ако пък се престрашиш и да миксираш Фантома с Принцесата ... ммм, приказка! ❤️😊

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 19:32 от cabochard

# 187
  • София
А ако пък се престрашиш и да миксираш Фантома с Принцесата ... ммм, приказка! ❤️😊
Ооо, ще пробвам и аз.

# 188
  • на майната си

Black Phantom by Kilian
или
Woman in Gold by Kilian
Нямал съм досег с Златната кака, но Фантомът е страхотен, но както всеки парфюм - въпрос на предпочитания.
Имал съм и двете шишета, старото го счупих и си взех новото, не намирам разлики, както откъм миризма, така и откъм трайност. Тествах го на няколко колежки - при тях мъжкарееше - ненакъртващо, но въпреки това го определиха за мъжки аромат, а не знаеха какво тестват. Не казвам, че са капацитети, по-скоро необременени душички.
Любим аромат ми е, макар и безобразно скъп, лоша дума не мога да кажа за него.

# 189
Продължава моята сага с Izia la nuit Sisley.
Скрит текст:
Надявам се да не ви подразня много с трето включване за нея. Надявам се, разчитайки че ви е познато това танцувално чувство на две напред една назад при запознанство с парфюм отблизо да сте благосклонни към моите излияния а аз обещавам да съм кратка.
La nuit е малко по-различна от другите дизайнерски парфюми които се предлагат в момента и може би затова успява да задържи вниманието ми малко по-дълго. Горещините не са най-подходящото време за нея но аз отдавна не деля парфюмите си на зимни и летни а и обичам парфюми с малко повече дълбочина. Този парфюм определено има дълбочина но не е толкова тъмен колкото подсказва шишето.
Розата в него напомня мускалчетата Българска Роза, определено е за хора за които това няма някакви негативни конотации и да, трябва да ви се носи парфюм с роза защото много друго няма в този парфюм.
Мострите са чудесен начин да се запознае човек отблизо с парфюм, да го допусне до себе си, до лайфстайла си, да види как ще се впише в ежедневието му, в различните му настроения, сутрин и вечер.
Има нещо ретро наистина в него както написах преди но то започна постепенно да ми харесва и започнах да го намирам за очарователно. Парфюма не е супер драматичен въпреки името и цвета на шишето. Просто розата са я направили малко по-дълбока, махнали са острата свежест от Изия и са й дали меки, кадифени вечерни нюанси. Izia La Nuit е едновременно класически издържанa и е с реверанс към доброто старо време но същевременно е някак скромен парфюм и очарователен в своята простота и е носим и подходящ за всяка възраст и ситуации. След час от пръскането престава да излъчва силно и стои близо и прибрано до кожата. Това го прави носим и през деня и транзитира перфектно към вечерта.
Не беше съвсем любов от първо помирисване, по-скоро от второ и трето но успя да задържи интереса ми и с изненада установявам че имам желание да се връщам към него. Ще си изпръскам мострата с удоволствие.
Рекламата също е много приятна за гледане. Изобщо за мен цялата концепция е добра, съдържанието и дизайнът на флакона, всичко.
Много го харесвам и аз и чакам някакво намаление, за да го купя, защото цената му е чудовищна.
След първоначално отхвърляне, вече оцених и Izia. Невероятна, характерна и красива интерпретация на розата.

Това ново роботче на Paco Rabanne звучи добре, но опаковката му не ми допада, а тя си има значение при възприятието на даден парфюм.

Днес, а и от доста време насам съм в отпускарско настроение с

# 190
  • Pazardjik
Бихте ли ми препоръчали бюджетен клонинг на Диор Саваж,нещо от арабските може би?Какво е мнението за парфюмите Ajmal и препоръка за някой от тях(мъжки и дамски)?

# 191
  • София
Какво ще кажете за тема за наслояването /layering/?

# 192
За мен това е като да смесиш две ястия в една чиния.Предпочитам да ползвам отделно.

# 193
Момичета, къде в София могат да се пробват Pantheon Roma, Kilian и Xerjoff

# 194
Bright crystal,Alien EDP ми беше най-носеният парфюм за изминалите есен/зима,а преди имах органическа непоносимост,когато беше популярен и зловонно имитиран,направо ми призляваше,особено от лиценеприятни носителки:))….та,тактично изчаках еуфорията да отмине и вечер обожавам да се изкъпя с течния гел към комплекта,лосион и две пръс парфюм преди лека нощ,терапията е несравнима…спалнята ухае божествено и ми е адски гот😘

Общи условия

Активация на акаунт