Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 677
  • 685
  •   1
Отговори
# 165
  • The Evergreen State
Продължава моята сага с Izia la nuit Sisley. Надявам се да не ви подразня много с трето включване за нея. Надявам се, разчитайки че ви е познато това танцувално чувство на две напред една назад при запознанство с парфюм отблизо да сте благосклонни към моите излияния а аз обещавам да съм кратка.
La nuit е малко по-различна от другите дизайнерски парфюми които се предлагат в момента и може би затова успява да задържи вниманието ми малко по-дълго. Горещините не са най-подходящото време за нея но аз отдавна не деля парфюмите си на зимни и летни а и обичам парфюми с малко повече дълбочина. Този парфюм определено има дълбочина но не е толкова тъмен колкото подсказва шишето.
Розата в него напомня мускалчетата Българска Роза, определено е за хора за които това няма някакви негативни конотации и да, трябва да ви се носи парфюм с роза защото много друго няма в този парфюм.
Мострите са чудесен начин да се запознае човек отблизо с парфюм, да го допусне до себе си, до лайфстайла си, да види как ще се впише в ежедневието му, в различните му настроения, сутрин и вечер.
Има нещо ретро наистина в него както написах преди но то започна постепенно да ми харесва и започнах да го намирам за очарователно. Парфюма не е супер драматичен въпреки името и цвета на шишето. Просто розата са я направили малко по-дълбока, махнали са острата свежест от Изия и са й дали меки, кадифени вечерни нюанси. Izia La Nuit е едновременно класически издържанa и е с реверанс към доброто старо време но същевременно е някак скромен парфюм и очарователен в своята простота и е носим и подходящ за всяка възраст и ситуации. След час от пръскането престава да излъчва силно и стои близо и прибрано до кожата. Това го прави носим и през деня и транзитира перфектно към вечерта.
Не беше съвсем любов от първо помирисване, по-скоро от второ и трето но успя да задържи интереса ми и с изненада установявам че имам желание да се връщам към него. Ще си изпръскам мострата с удоволствие.
Рекламата също е много приятна за гледане. Изобщо за мен цялата концепция е добра, съдържанието и дизайнът на флакона, всичко.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 02:43 от Athena

# 166
  • Пловдив
Еххх , че описания , емоции за нещо което трае час.Дори парфюмите Bi-es издържат по четири часа.Ама понеже струват десетина лева за тях никой не пише, че имат дълбочина, развитие и т.н.Колко лесно човек се подлъгва по опаковка, марка, цена и престиж.

# 167
Аз пък се радвам на тази добре позната красота. Въпреки че е жега излъчва стабилно и държи 8 часа на кожа. Ще се ползва много, дори и сега 😁
Sorry, not sorry 😝

# 168
  • The Evergreen State
SINEOCKA_D, пожелавам ти от все сърце да намериш парфюм с който да изпиташ още по-големи емоции и да ти донесе радост. Всъщност на всички пожелавам, знам че всички влизаме с една и съща страст тук, а парфюма не е задължително да е Izia, всеки си има своя си вкус. Винаги се радвам когато някой е открил нещо за себе си и е въодушевен и окрилен от парфюм и сподели.

# 169
Темата е за това...
Може ли мнение за този? Флаконът е много красив...

# 170
Аз днес съм с Aura Sensuelle, хубаво се развива. Усещам го умерено сладък, кремест, приятна комбинация от белоцветен и ванилов аромат. Има и свежа зелена нотка, но е по-скоро като фон, не е водеща.

# 171
Lоrelada, писахме за него скоро пак. Аз установих, че в топло даже май повече го харесвам. Лещници и ванилия с осезаем ветивер. Сега в жегите повече усещам и бадемите, малко като амарето. Напомня ми с нещо Angel Muse, но ангела ми е някак по-плодов, а Милано по-ветиверест.

# 172
И аз силно се впечатлих от Нощната Изия. Много красива, сериозна роза е. Започна кадифено гъсто, като мастило, но бързо зави в посока първообраза който имам, и нямам нужда от двата.
Много красива е Изия, но е и стерилно студена.  Изпипан парфюм е, няма какво да се лъжем.
Stella 🌹 обичам най-много. ❤
Делините са ми безразлични.

# 173
  • Бургас
Атенка, много хубаво описание на Нощната Изия, която за мен няма абсолютно нищо общо с първата издадена Изия.Доста добре е направен парфюма, с лека препратка към миналото.Smile Трайността му при мен е средна, държи много сериозна цена. Парфюм за днес Alien EDP и вече двама човека ме питаха какъв е този вълшебен аромат.Мисля за студените месеци живот и здраве да си мина основно на него.Stuck Out Tongue

# 174
  • Пловдив
Атенка, много хубаво описание на Нощната Изия, която за мен няма абсолютно нищо общо с първата издадена Изия.Доста добре е направен парфюма, с лека препратка към миналото.Smile Трайността му при мен е средна, държи много сериозна цена. Парфюм за днес Alien EDP и вече двама човека ме питаха какъв е този вълшебен аромат.Мисля за студените месеци живот и здраве да си мина основно на него.Stuck Out Tongue
Аз пък от седмица не съм сменила Alien EDT. Полудях по него и Flora Futura. Повтарям се, но друго наистина не ми се слага напоследък. А колко комплименти отнесох и колко човека ме попитаха за парфюма, нямам идея вече. Не, че комплиментите са ми толкова важни 🌻

# 175
  • by the sea
Днес сутринта исках нещо кристално свежо за приповдигане на духа, сложих си  Issey Miyake A scent

По едно време се сетих, че имам още неотворен Nishane Ani и реших да го отворя,
не му е сега времето, добре че съм на климатик, но...каква красотичка е само Heart Eyes нямам търпение да стане есен

# 176
Ani Nishane го обожавам и въпреки, че уж е за по-хладно време не спирам да го нося с кеф и сега и то по няколко поредни дни.

А за Alien каквото и да кажа ще е малко. Той си остава един емблематичен за мен парфюм.
Преди повече от 10 години изпръсках поне 5 бутилки и сега вече не мога да го нося. Но интересното е,че хората около мен все още ме свързват с него и дори тези дни двама души независими един от друг ме питаха защо вече не го ползвам.
А имам пълна бутилка, но явно съм се пренаситила.
В онези времена най-често имах едновременно не повече от 2-3 парфюма: Adict,  JPG classic и Alien, като постоянно ги подновявах.
Сега като се замисля и трите са атомни бомби.
Горките хора около мен.

# 177
  • sofia
и аз от 4-5 дни съм само с Flora Futura......... получих го при размяна и съм ужасно щастлива! страшно свеж, цветен, в драйдауна ми става цветно пудрен... да, малко е нетраен, но Мюглер отново е на ниво! Simple Smile

# 178
Ако трябва да избирате, кой аромат от двата бихте си избрали

Black Phantom by Kilian
или
Woman in Gold by Kilian

# 179
Зимата Фантома, лятото In Gold 😋
Ама ако непременно трябва да е само един, взимам Фантома.

Общи условия

Активация на акаунт