Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 647
  • 685
  •   1
Отговори
# 255
Чудесни сте момичета / между другото  - водя си записки / Simple Smile
Моето последно отвей глава беше Oud Satin Mood Extrait / MFK / - не мисля , че нещо скоро ще го бие в душата ми по красота, но човек никога не знае...Много си припаднах и по Rosa Ekaterina Moresque от по-непопулярните аромати  /сила,мощ и красота в едно / .... Чакам си и Black Phantom by Kilian да видим ще има ли дуел със Сатененото настроение или ще се подреди след него-преди време го тествах и установих , че е перфектното гурме, но вкусовете така се променят във времето/поне моите /
...толкова ми липсва Valentino Donna Noir Absolu

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 14:05 от macadamia

# 256
Здравейте!
Търся парфюм за подарък, дамски. Обикновено харесваме едно и също - Jimmy Choo Choo, Zadig & Voltaire This is Her , Bvlgari BLV II, Yves Saint Laurent Elle. Трудно ми е като избирам парфюми за близък човек, освен всичко след 3-тото подушване и губя представа за следващите аромати. Тя иска иска да е изненада и да не е нещо което е ползвала Grinning

Днес харесах тези:
Скрит текст:

Бихте ли ми предложили и вие нещо което да погледна?

# 257
Казах ви аз преди време, че синята серия е страхотна. Тогава никой не ми обърна внимание и мисля, дори точно Деничка написа, че са абсурдно надценени и не си струват Simple Smile))
Променят се вкусовете..
Не си спомням да съм писала такова нещо, но да, абсурдно надценени са за 570 лв.
Цената им онлайн е съвсем различна и почти три пъти по-ниска.
На мен ми харесва само и единствено този от линията. Agar Royal Chopard ми е сурово мъжки и не мога да го нося, а Nuit des Rois Chopard направо ме отрови. Просто е ..... суров уд с много мед.
Те не предлагат нищо ново, просто вариации на тежък, много здрав уд. Малко хора могат да носят толкова мощен уд, който гасне за по-малко от 7-8 часа.
А пък Miel d'Arabie Chopard какъв е, ууууууу

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 14:46 от densi

# 258
Малко да пораздвижа темичката :
Кой е последният аромат, който придобихте или пробвахте и буквално ви отнесе главата ? Бюджета е неограничен - от 1 до 1001 лева Simple Smile
Интересен въпрос. За последно ми се случи в началото на годината, когато се запознах с Coco EDP. След това нищо не ме е вълнувало чак толкова силно.

# 259
Здравейте! Може ли мнение за YVES SAINT LAURENT LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE EDP, тъй като го намерих доста намелен, а в момента нямам възможност да отиде да го пробвам, та мисля да рискувам, но преди това реших да се допитам? Grinning

# 260
Недей на сляпо, аз си го взех така преди месец и се разочаровах. Освен ако не обичаш лавандула много. Силен, богат, излъчващ до степен задушлив. Ще му дам нов шанс късна есен.

# 261
macadamia не помня дали си писала за Portrait of a lady Frederick Malle.
Но зная мен как силно ме впечатли още при първото вдишване от мострата и така и до днес.
Изключително бързо без да се замисля го поръчах.
И вече е време да го подновявам и то със сигурност в 100 мл.
Много е мощен, точно каквито аромати харесваш.
Ако не го познаваш мисля,че трябва да опиташ.

# 262

Вече съм собственик на Angel Muse Smiley

# 263
Честито! Сподели как го усещаш. Лично на мен в жегата ми е повечко. Но на климатик стои чудесно.

# 264
#Пепеля6ка право в целта - ако знаеш от кога го мисля .....
Можеш ли да го сравниш с някой друг ""розов"" аромат

# 265
Истината е, че не ми прилича на никой друг розов аромат.
Изключително силен, траен и завладяващ е.
Усещам много дълбочина и класа/аристократичност дори.
Той се заявява твърдо и превзема пространства.
Наистина на много хора няма да им допадне, но ти харесваш точно хард парфюми и мисля,че ще ти пасне идеално.
Но задължително първо пробвай, ако можеш.
А ако  решиш да стреляш насляпо и не ти допадне поне знай, че съм насреща и ще го приютя веднага.

# 266
#Пепеля6ка право в целта - ако знаеш от кога го мисля .....
Можеш ли да го сравниш с някой друг ""розов"" аромат
Аз мога да го сравня. Порпора ТТ е 90% негово копие. Ужасяващо силна, мощна роза с тамян.

# 267
Здравейте! Може ли мнение за YVES SAINT LAURENT LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE EDP, тъй като го намерих доста намелен, а в момента нямам възможност да отиде да го пробвам, та мисля да рискувам, но преди това реших да се допитам? Grinning
От доста време му се чудя, тествала съм го веднъж на блотер и много ми хареса. Къде и на каква цена го намирате?

# 268
От доста време му се чудя, тествала съм го веднъж на блотер и много ми хареса. Къде и на каква цена го намирате?

https://en.parfumdreams.de/Yves-Saint-Laurent/Womens-fragrances/ … /index_94119.aspx

# 269
  • Бургас
Макадамия, недей без проби Портрета на дамата, никога! Тъмен, драматичен, така го усещам. Ако познаваш дамският Епик на Амуаж, писала съм, че аз  долавям прилика с него.Епик ми харесва много повече обаче, особено в драйдауна.

Общи условия

Активация на акаунт