Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 621
  • 685
  •   1
Отговори
# 240
Не обичам да смесвам аромати. Използвам по-силни парфюми по принцип и ползвам един и същ до измиване на косата / мия на 3-4 дни /, защото всичките ми аромати се задържат по скалпа и косата .....

# 241
Diptyque има ли къде да се тестват в София?

# 242
Направо съм изумена колко много ми харесва Shalimar EDT. Купих го насляпо, единственият Shalimar, който съм пробвала и имам е Souffle и много го харесвам, но мислех, че е защото формулата е адаптирана към съвременния вкус, а се оказа, че просто линията ми харесва. Тази сутрин е леееко по-поносима откъм жеги и се реших да го разнося. Не съм убедена, че е за лятото, но го подпуквам през късния септември.
Преди седмица бях взела Alien Mirage и Alien Flora Futura - ударих на камък с тях - не ми говорят изобщо, язък, че са Mugler. Разделих се и с двата, без да му мисля, и на тяхно място дойдоха Aura EDT и Shalimar EDT, Аурата влиза в употреба веднага, ще я редувам с любимите Alien-и Sublime и Extraordinaire. Това ми е заключението за лятото, а за есента вече съм ги подредила няколко готови за старт

# 243

Нова придобивка в парфюмното гардеробче благодарение на прекрасна съфорумка (благодаря ти Tuali ❤️). Парфюмчето е познато, нежно, чисто като аромат и ще се използва с удоволствие.
Получих и перце с Lui Jo - Milano и смятам че е супер готин парфюм. Усещам лешниците отчетливо и са приятни, сякаш печени и смлени на прах пред мен и вдишвам тяхния фин аромат. Не са сладки, а натурални и "истински". Смятам че за лятото вечер ще е супер, а зимата сигурно още по-красив (не съм сигурна, но нямам търпение да го пробвам и тогава) Simple Smile
пп Tuali много благодаря и за малките подаръчета. Прекрасни са 💐

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 11:01 от Lale_Lili

# 244
Малко да пораздвижа темичката :
Кой е последният аромат, който придобихте или пробвахте и буквално ви отнесе главата ? Бюджета е неограничен - от 1 до 1001 лева Simple Smile

# 245
  • виртуално
Кой е последният аромат, който придобихте или пробвахте и буквално ви отнесе главата ? Бюджета е неограничен - от 1 до 1001 лева Simple Smile
При наличието на толкова аромати в къщи обикновенно не бързам с поръчките, готова съм да изчакам месеци или година до купуването на аромат при добра цена.
Тази година май само веднъж не можах да се спра с Sì Passione Intense Giorgio Armani , 10 минути разлика между пробата и поръчката...

# 246
Днес ще взема новата ми любов Or de Calambac Chopard.
https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Or-de-Calambac-55853.html

# 247
#densi, с нетърпение очаквам ревюто ти - не познавам никой от серията ...

# 248
  • Пловдив
И на мен ще ми е интересно ревюто Денс❤ Въпреки, че като гледам пирамидата не е в моите нюанси ама знае ли се👌🏻

# 249
Аз вече по пирамиди много не се водя, защото на пръв поглед нещо по пирамида уж не е мое, а след това си припадам по него и обратното .....

# 250
  • София
Аз писах назад - Лирата вчера.
Мисля и Tom Ford FF. Знам, че е доста щур, но на мен ми харесва.

# 251
  • София
Diptyque има ли къде да се тестват в София?
Не, за съжаление не са официално представени в България. Sad По шоуруми и складове също не мисля, че може да се намери нещо или поне не ми е попадалa подобна информация. Аз си купувам мостри от чужбина, ако ме вълнува нещо тяхно.

Малко да пораздвижа темичката:
Нещо, с което се опознавам от вчера, но ахнах още на първата минута - Lubin Korrigan - композицията е моя от първата до последната молекула. Не знам защо толкова време заобикалях Lubin, но ще поправя тази грешка и ще се опитам да се запозная с повече техни парфюми. Ако в темата има фенове на марката - ще се радвам на всякакви насоки и препоръки. Познавам още само Gin Fizz и Kismet (който не оцених преди време, но мострата все още трябва да е вкъщи и със сигурност ще я преслушам пак, вкусовете се променят). Това, което ме спира да натисна спусъка веднага (освен факта, че бюджетът за парфюмни глезотии за месеца е опукан още в началото на август Grinning), e, че не мога да преценя кой знае колко излъчването, струва ми се тих - но в момента кожата ми е ултра суха и поглъща всичко за отрицателно време в продължаващите жеги. Мисля, че феновете на Nasomatto Baraonda и въобще на дървесата, потопени в коняк/уиски, биха оценили Korrigan. Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 14:35 от Klodilia

# 252
Казах ви аз преди време, че синята серия е страхотна. Тогава никой не ми обърна внимание и мисля, дори точно Деничка написа, че са абсурдно надценени и не си струват Simple Smile))
Променят се вкусовете..

# 253
La Belle - 100ца на сляпо, любов от пръв мирис. Размазва ме през летните вечери, представям си го на хладно какъв разкош ще е. Вкусът ми рязко се промени от свежаци към сладости, чак заглеждам Обувките. 😊

# 254
  • by the sea
нищо не ми отнася главата вече macadamia Disappointed Relieved
но последния път , когато се случи беше Creed Fleurs de Gardenia и  TT Andromeda

планувам да се зарина с мостри идните месеци и докато не се влюбя да не харча за бутилки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт