Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 601
  • 685
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
За мен нямат дори допирна точка двата парфюма. Обожавам Ноар, но Ла Бел парфюм не нося.
И аз се присъединявам към мнението на Денси. Имала съм и двата, останах само с Ноар.

# 331
  • Чукарландия
За мен нямат дори допирна точка двата парфюма. Обожавам Ноар, но Ла Бел парфюм не нося.

Дааа, колко вариации има един парфюм? Колкото носове са го подушили! 🤣
Ще го преслушам при първа възможност!

# 332
Какво мислите за Montale. Трябва да имам поне един, нали? Blush

# 333
  • Бургас
И аз не намирам нищо, ама нищо общо между тях.Не харесвам и двата, новата версия на Ла Бел също не ми допада.

# 334
  • Чукарландия

Казвала съм го неведнъж - на моята кожа най-трайни и излъчващи са Монталите! Затова за мен е задължително да имам поне пет Монтала! 😂
Но си трябват проби! Ако имаш възможност да тестваш - направи го! Много и разнообразни са. Зависи какво харесваш и търсиш. 🤗

# 335
Това "поне пет" много ми допадна! Joy

# 336

Честно казано не е необходимо. Голям процент са силни, агресивно-химични бомби. На мен ми е любим Intense Tiare, в жега е невероятен, но в нежега е точно горното.
Mancera и Montale са общо взето посредствени и разочароващи аромати. Силата им е в интензитета. Крещят та се носят, но са си много шум за нищо.

# 337

И аз като BBeLLa ще кажа, задължително е! Но в никакъв случай насляпо. Тествай многократно. Има наистина чудовища сред тях. Аз имам само 1 - дивите круши и го обожавам! Преди няколко месеца си купих още един, не мога да си представя, че ще остана без него.

# 338
Дивите круши наистина е един от най-хубавите.

Ако трябва да класирам 5:
1. Intense Tiare - кокосът
2. Chocolate Greedy - интересен е, но не много носим. Имам го от 100 години, и си седи
3. Wild Pears - не съм по плодовете, но ако бях, тогава ще е незаменим
4. Patchouli Leaves - чудесно пачули, но има и по-добри на пазара. При наличие на Коромандел и Ангелската Муза ми е излишен.
5. ? Intense cafe? - разкарах го, избива химична нота, която усещам в повечето Монтали, запазена нота им е.
Манго Манга е хубав, но ....излишен.

Всичко останало ми е безразлично. Имах проби, отливки, не става. Розите са скука безподобна. Капри е препарат за печка.

# 339
Момичета, някоя ще бъде ли така добра да сравни La vie est belle и Eclat версията. Подминавам ги от дълго време и аз не знам защо,обаче напоследък май точно нещо такова ми се носи. Най-любимият ми парфюм от Ланком е Lancome La nuit tresor, който винаги ще има специално място в парфюмното ми гардеробче, но след реформулирането му съм много разочарована.
Не вярвях,че ще го кажа, но напоследък всичко по-комплексно ме натоварва, изморява, искам нещо много лесно за харесване. Надявам се да е просто период, че не съм посягала към любимите си нишови съкровища вече няколко седмици.

# 340
Надявам се Noir TF и  Красавицата интенз да нямат нищо общо, защото на моята кожа Noir е 0 - няма никого, все едно не съм се пръскала с нищо. От всички аромати този и един на TT кожата ми не ги отразява изобщо.
Сигурно ли е това , че Poison Girl edp е спрян ? Ако да - веднага се хвърлям на една 100-ка 😊

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 18:27 от macadamia

# 341

Честно казано не е необходимо. Голям процент са силни, агресивно-химични бомби. На мен ми е любим Intense Tiare, в жега е невероятен, но в нежега е точно горното.
Mancera и Montale са общо взето посредствени и разочароващи аромати. Силата им е в интензитета. Крещят та се носят, но са си много шум за нищо.

Абсолютно съм съгласна! Пробвала съм доста от тях, не мога да схвана хайпа. Миришат евтино, съжалявам, ако обиждам някого, но нямат финес, удрят като селски бабаити. Все пак си отварям вратичка, че не съм се запознала с абсолютно всички, но то на 7мия - 8мия вече не исках да ги виждам на картинка, нито Мансера, нито Монтал. И на мен в Intense Tiare ми беше едната надежда, но не би!

# 342
Аз си поръчах  8 мостри на Монтал и много харесах Ristretto Intense café -https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Ristretto-Intense-Cafe-55001.html. Усеща се много кафе и роза, която много ми хареса. Уж не харесвах рози, а последните месеци много ми се носят. В петък го поръчах, след два дни носене. Ще видя дали още някой ще закупя. Не харесах изобщо intense  cherry - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Cherry-43319.html , по - точно не го усетих, токова бързо се изпари. Преди години, когато пробвах Intense café изобщо не ми допадна, сега съм си поръчала мостра и от него, за да го пробвам отново. Нищо друго досега не ми е харесало на Монтал, но вкусовете се променят явно.

# 343
Забравих да спомена, че днес пробвах за първи път Libre EdT и за многократен път I want Сhoo. Държат и двата вече над 7 часа, след като съм си мила ръцете не знам колко пъти. Но и пръсках по-нагоре, да си призная.

Не очаквах да харесам Либре ЕдТ толкова много. Чудесен жасминов чай е. В началото има страшно много лавандула, постресна ме малко, но бързо ми мина. Ароматна е, и наистина осезаема, за разлика от ЕдП, където ми бяха сипали по-малко. Там портокаловият цвят се развиваше най-силно върху мен.
Искам го, и ще го придобия скоро, може би за септемврийското море. Ще видя.  I want Choo искам също. Много е хубав, спокоен, не мога да кажа, че ми е отвял главата, но и след толкова парфюмни любимци и постоянни присъствия е трудно. След няколко дъна ще се вземем.

# 344

лори, не

Общи условия

Активация на акаунт