Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 549
  • 685
  •   1
Отговори
# 435
Сложила съм си "Sea Rose", ама се оплаквам, че хич не я усещам вече. Тук обаче е горещо, може би заради това.

# 436
Днес цял ден ще разхождам из парковете Angel Iced Star. Страхотен е при темрератури под 20°. Такава гъста ванилия развива заедно с пачулито, че ме подлудява. Отдавна не ми се беше случвало.
В жега е безумно плодов, и не ме радва така. С този аромат ще изпратя лятото.

# 437
  • Пловдив
Klodilia, разкажи моля  за Gris Charnel. Помня, че го купи, но не си спомням, дали си писала за него подробно Simple Smile А отдавна съм го записала в листа. Мисля, че горе долу познаваш вкуса ми, та кажи, дали е за мен.
Днес имам рожден ден, имам и код за Ausliebe и се чудя какво да взема - Gris Charnel, Rouge smoking, Do son или нещо на Pantheon Roma.

# 438
днес съм с тази красота, която е абсолютен унисекс Green Heart

вчера пробвах един уютен компот
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-de-Nuit-50213.html
и почти му се чудя - хем обикновен, хем те кара да се обърнеш
просто не съм убедена, че бих издържала да мириша с часове на него

# 439
Днеска съм с този хубавец изпитвам носталгия по морето
Скоро май ще видя дъно

# 440
Аз днес съм с https://www.fragrantica.com/perfume/Imaginary-Authors/Every-Stor … renade-34470.html. Бях го получила като мостра към https://www.fragrantica.com/perfume/Imaginary-Authors/Cape-Heartache-22477.html. След разносване го бях отхвърлила, даже и тук писах. Обаче....човек никога не трябва да казва никога. Отидох на екзотична екскурзия и взех малко мостри. През цялото време ползвах само every storm, защото този парфюм е създаден да бъде носен на брега на океана. Топъл остров, малка къщичка на брега, постоянния шум на вълните и 1л every storm, друго не ми трябва....може би само и
Скрит текст:
хубав изглед към страхотен мъж, както се казваше в един пост във фейса.
Сега го ползвам, за да избягам мислено на плажа в рая.

# 441
  • Франция
Klodilia, разкажи моля  за Gris Charnel. Помня, че го купи, но не си спомням, дали си писала за него подробно Simple Smile А отдавна съм го записала в листа. Мисля, че горе долу познаваш вкуса ми, та кажи, дали е за мен.
Днес имам рожден ден, имам и код за Ausliebe и се чудя какво да взема - Gris Charnel, Rouge smoking, Do son или нещо на Pantheon Roma.
Честит рожден ден, lili_78 Flowers Rose Balloon Birthday
Не съм Klodilia, но бих ти предложила да си подариш за празника парфюм, който познаваш, а към покупката да поискаш пробичка от Gris Charnel. Не е лесен парфюм. Комплексен е, много интересен, но и специфичен. Според мен не е разумно да се купува на сляпо.
Весел празник и бъди здрава! Simple Smile

# 442
Отново съм с Aura Sensuelle. Нещо в него много ми напомня Туили.

# 443
Честит Рожден ден lili-78
Пожелавам ти много здраве и щастливи парфюмни емоции!

Аз днес получих един отдавна чакан аромат и съм в екстаз.
Изключително близък е като база и усещане с други два мои любимци- Ti amo и Amore mio.
Чист ориенталец.
Много горещ и чувствен, натиска здраво и не пуска.
Другият от марката, който имам е Еnigma и е съвсем различен, изключително елегантен, женствен и нежен- просто перфектен.
При намаления се получава уж сравнително приемлива цена.
Но за качеството,  което получавам за мен си заслужава всеки лев, пени цент.
Извинявам се за качеството на снимката, но съм в работата и нямам условия и време за по-добра.

# 444
Честит рожден ден, lili_78!

Аз, банално съм с Monaco! ❤️ Някой питаше за парфюм, който ни е "цапардосал". Ами ето този. Това е безпаметно влюбване. От раз! Правя, струвам все към него посягам. Обожавам го! 💕

# 445
Честит празник, lilli 78, най - добри пожелания! Flowers Rose

Снощи бях на кафе с приятелки и носих новата ми парфюмна любов, Bois d'Hadrien Goutal.
Прекрасен летен тамянов аромат, с него сякаш съзерцавам слънчев лъч в прохладна борова гора.

Мислех да се запасявам с втора бутилка, но като се прибрах, мм го отбеляза като " странен", сиреч, не го хареса. Ха сега де!

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 00:19 от silver pearl

# 446
Не нося нищо, което мъжът ми не харесва. Или поне много рядко го правя, когато съм сама. Не се запасявай.

Честит празник, Лили!❤🌹

# 447
  • Чукарландия
Видях няколко дъна през тази година:
Paris Eau de Printemps Limited Edition 2009 Yves Saint Laurent
Shalimar Parfum Initial Guerlain
Pleats Please Eau de Parfum 2013 Issey Miyake
Elie Saab Le Parfum Rose Couture Elie Saab
Alaïa Alaia Paris
Ferre Rose Gianfranco Ferre
John Galliano John Galliano
La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale Lancome

Чак аз не мога да повярвам! 🤣
Изпръсках си ги с удоволствие, но вместо да намаляват, те все повече се увеличават... Странна работа?!? 🤣🤣🤣
А днес съм с една чудничка розичка Dolce Rosa Excelsa Dolce&Gabbana, която също е към края си. Време е за нови аромати!
Толкова много дъна, не е на хубаво, гласи едно старо поверие! 😁

Лили, Честита да си! 🎂🎉🎂

# 448
  • София
Парфюм за деня: Zara & Jo Malone - No 4 Amber & Fig Cashmere

Прекрасен!

# 449
  • by the sea
честит рожден ден  lili-78 Flowers Hibiscus
Пепеля6ка завиждам благодорно Simple Smile  голяма красота е.
Аз налитам на някви гурмета отскоро какво ми стана незнам, снощи бях с  Pink Sugar.
Днес пак съм с Illusione,
дъна не можах да видя тази година, беше уж запланувано да довърша 3-4 аромата, но съдбата реши друго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт