Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 67 356
  • 685
  •   1
Отговори
# 465
Честит рожден ден, lili_78! 💐
Бъди здрава и много щастлива!
Парфюм за деня/вечерта, щедри количества (защото само така ми харесва):

*снимката е моя

# 466
  • The Evergreen State
Мдааа, много съм ядосана на Диор да знаете за Мис Диор. Преди време Miyako мисля че писа колко е ядосана на Шанел и аз тръгнах да я успокоявам, че видиш ли има и други парфюми ама..сега разбирам.
Брайт като спомена за сигничър парфюма ми че бил Валентино Дона. Май съм като Моника от Френдс, когато решаваха кой да вземе апартамента и трябваше да отговарят на въпроси. Един от въпросите беше - Кой е филма който Моника твърди че й е любим?
И после - А любимият й филм всъщност е?..

Никога не съм се чувствала така за друг парфюм. Ако ви питат кой ви е сигничъра представете си че спират някой от тези които имате, вижте как се чувствате от факта и ще знаете със сигурност дали е той Simple Smile
Както и да е. Реших да не се запасявам. Не виждам особен смисъл. Имам 50 мл ЕДТ и ще си пръскам нея. Вероятно и ЕДТ ще сменят нататък но това е положението.

Лили, честит рожден ден! Много здраве и щастие!

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 08:58 от Athena

# 467
Моя сигначър, въпреки, че не го нося вече така често, е MaDame ЕDT JPG и е спрян 😢. Бях покрусена, когато разбрах, много долно предателство е това 😄. Нищо подобно на него не съм срещала.

# 468
Новият Mugler Alien Goddess в Makeup, поне аз го виждам за първи път!

Няма ни едно неспонсорирано ривю за тази богиня, което да е позитивно. Айде, че няма ДНК-то на оригинала се преживява, но това, че не са написали кокоса, а всички твърдят, че си е чиста кокосова вода, е срамота и ми уби надеждите, че тази марка все пак ще изплува, след като премина в Лореал.  Sorry, not sorry!

# 469
  • на майната си
Значи тествах и последната мостра от сета - BDK Citrus Riviera. Плодово-зелена версия на Aventus Cologne, колкото повече изсъхва, толкова повече прилича на Крийда, да не кажа 80% прилика. Разликата е първите час-два, когато Крийда е по-дървесен, докато в Ривиерата се усещат смокиня и бели цветя, които не са натрапчиви.
Въпреки че масово се оплакват от трайността на Крийда(при мен се държи над средното ниво на бранда), той тотално отвява Ривиерата и като трайност и като излъчване.
Ето така изглежда сетчето с мостри.
Скрит текст:

# 470
Момичета, колебая се между Alien и La vie est belle..и кой е по-подходящ за есента 🤔 Видях, че сега са на добра цена в Notino.

# 471
Момичета, колебая се между Alien и La vie est belle..и кой е по-подходящ за есента 🤔 Видях, че сега са на добра цена в Notino.
Предполагам, че и двата, макар че не познавам оригиналния LVEB. За Alien EDP ли става дума? Alien е белоцветен,  а LVEB е по-скоро в категория гурме, зависи какво предпочитате.

# 472
Предполагам, че и двата, макар че не познавам оригиналния LVEB. За Alien EDP ли става дума? Alien е белоцветен,  а LVEB е по-скоро в категория гурме, зависи какво предпочитате.

Да, за EDP.

# 473
Скрит текст:
quote author=bell_87 link=topic=1357473.msg43353751#msg43353751 date=1629739325]
Предполагам, че и двата, макар че не познавам оригиналния LVEB. За Alien EDP ли става дума? Alien е белоцветен,  а LVEB е по-скоро в категория гурме, зависи какво предпочитате.
[/spoiler]
Цитат
Да, за EDP.
Дървесно-жасминов аромат, така бих го описала. Пак повтарям, зависи какви са ви предпочитанията за тип парфюм.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 20:52 от bell_87

# 474
  • Бургас
 И двата са подходящи за идващата есен и са много хубави парфюми.Зависи какви аромати харесваш обаче.

# 475
  • Пловдив
Според мен Alien или ще ви хареса много, или ще ви стане кофти от него. Аз го обикнах много няколко години след като ми стана лошо като го усетих за пръв път. LVEB като че ли се харесва повече наоколо. Аз не го харесах. Може би след време ще му дам шанс отново.
От сетчето с мостри от Нотино харесах само Gucci Bloom acqua di fiori. Сега се опитвам да си втълпя, че не ми трябва. 😈

# 476
Имам чуденка между HUGO BOSS BOSS BOTTLED и DOLCE&GABBANA POUR HOMME.
За мъж на средна възраст трябва избера парфюм.Господинът носи класически аромати ,сам си пожела парфюм, не е парфюмозависим и тези двата със сигурност няма. 
Ще поръчвам онлайн и нямам къде да тествам,та се осланям на вашата помощ пак.

# 477
Oтскоро преоткрих Alien и ми е любимец, от 2 месеца почти само с него се парфюмирам. Но го бях намразила, още щом излезе и дълго не посягах към него. LVEB  пробвах като излезе, не ми допадна. Сега не зная как бих го приела.

# 478
  • виртуално
Имам чуденка между HUGO BOSS BOSS BOTTLED и DOLCE&GABBANA POUR HOMME.
За мъж на средна възраст трябва избера парфюм.Господинът носи класически аромати ,сам си пожела парфюм, не е парфюмозависим и тези двата със сигурност няма. 
Ще поръчвам онлайн и нямам къде да тествам,та се осланям на вашата помощ пак.
В предвид идващите по-студени дни съм твърдо за Boss. ММ много го харесва и постоянно има от него

# 479
Hugo Boss Orange for men също е много хубав, класически мъжки  парфюм и поне според ММ с малко по-изразен характер.

Общи условия

Активация на акаунт