Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Получих си мостричките от Masque Milano/Milano Fragranze - изключително съм впечатлена от подхода им - има 3 безплатни мострички към сетчето, които определено не очаквах, и за щастие са ме нацелили - точно 3 парфюма от първата им линия, които съм тествала, но исках да разнося по-добре. Simple Smile Книжка с информация за всеки парфюм, малки симпатични добавки - шоколадчета, красиви блотерчета, керамична плочица-блотер... Доставката беше светкавична, с DHL Express - поръчах в понеделник, шипнаха във вторник, пратката беше в България в четвъртък. При мен без дребни неразбории не е интересно, та... изпуснах позвъняването на DHL куриера, докато си режех салатата за обяд, върнах обаждане след 5-10 минути, но куриерът вече не беше в района и ме информира, че е оставил пратката в кварталния офис на Еконт - не знаех, че имат такова партньорство. Та днес благополучно си ги прибрах от Еконт. Предстои тестване. Heart Eyes

# 196
Един глупав въпрос: кой беше оригиналният сайт на Masque Milano?
Клодилия, честити!

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 19:16 от Tsugumi_

# 197
  • София
Благодаря, Tsugumi! Blush
Първоначалният сайт на марката е този: https://masquemilano.com/ - забелязах обаче, че в момента, в който се цъкне върху някой парфюм за разглеждане на мл и цени, пренасочва директно към новия сайт, в който се предлагат и 3-те марки (Masque Milano, Milano Fragranze, Malbrum): https://artisticfragrances.com/. Simple Smile

# 198
Благодаря, Клодилия! Страхотно изглеждат.
Знам, че беше споделила, какво беше поръчала, но забравих - Опера сетът ли е?

# 199
Black orchid в момента е най-евтин в Делириум. 105 лева за 30 мл, - 10%  с код welcome10 (май беше този) и става 95 лева. Аз така тази седмица си го поръчах и получих Simple Smile

# 200
  • София
Благодаря, Клодилия! Страхотно изглеждат.
Знам, че беше споделила, какво беше поръчала, но забравих - Опера сетът ли е?
Да, напълниха ми душата с презентация. Simple Smile Иначе поръчах това сетче: https://artisticfragrances.com/milano-fragranze/discovery-kit-milano-fragranze/ - това е новата им линия, посветена на ключови места в Милано. Simple Smile От Опера колекцията вече съм пробвала всичко, макар и на пресекулки през времето, затова се насочих към новата колекция. Simple Smile

# 201
Black orchid в момента е най-евтин в Делириум. 105 лева за 30 мл, - 10%  с код welcome10 (май беше този) и става 95 лева. Аз така тази седмица си го поръчах и получих Simple Smile
За съжаление обаче е изчерпан

# 202
Не знаех, съжалявам. Пишете им да ги попитате кога пак ще заредят. Може да е само временно изчерпан. Ако можете да почакате малко цената мисля си заслужаваше 👌
Иначе, да. Същата цена без 10% отстъпка е и в Дъглас. Там не хвана никакъв код, първо опитвах там и после суфорумка даде жокер за Делириум.
Ако вече искате 100 мл в парфюми биз и във Венера го има за 190 лева и пак цената е много добра за тези милилитри.

# 203
  • Пловдив
Безплатната доставка в Нотино няма ограничение за броя на поръчките нали?

# 204
  • София
Не, няма, lili_78.
Klodilia, честити красоти! Heart Eyes

# 205
Благодаря за хубавата нова тема, поздрав за старанието и оформлението Purple Heart
Споделям опит с онлайн магазин за парфюми, който не е в списъка от първа страница и поне аз не съм срещала в старите теми - https://aromati.bg/.
Само в този сайт имаше някакъв избор на The House of Oud, поръчах, веднага имаше реакция на ел. поща. Уведомиха ме, че избраният парфюм не е наличен, писаха ми във вайбър, изобщо дотук много добро и коректно отношение. Момичето ми писа, че дистрибуторът на ТНОО за България е само един и при този динамичен пазар не се знае кои парфюми от марката ще внесат отново.
Като цени - някои парфюми са много изгодни, други не толкова - в сравнение с другите изпитани онлайн магазини.
Нямам някакви особени парфюмни страсти в момента, но скоро имам рожден ден и ще се възнаградя с нещо интересно Simple Smile

Има някои неща, които са на страхотни цени, направо навеждат на мисълта за фалшиви парфюми, обаче адски ме блазнят. Ако все пак получите нещо от тях, дайте отзив, или някой ако ги е ползвал, да каже!

# 206
Благодаря за хубавата нова тема, поздрав за старанието и оформлението Purple Heart
Споделям опит с онлайн магазин за парфюми, който не е в списъка от първа страница и поне аз не съм срещала в старите теми - https://aromati.bg/.
Само в този сайт имаше някакъв избор на The House of Oud, поръчах, веднага имаше реакция на ел. поща. Уведомиха ме, че избраният парфюм не е наличен, писаха ми във вайбър, изобщо дотук много добро и коректно отношение. Момичето ми писа, че дистрибуторът на ТНОО за България е само един и при този динамичен пазар не се знае кои парфюми от марката ще внесат отново.
Като цени - някои парфюми са много изгодни, други не толкова - в сравнение с другите изпитани онлайн магазини.
Нямам някакви особени парфюмни страсти в момента, но скоро имам рожден ден и ще се възнаградя с нещо интересно Simple Smile

Има някои неща, които са на страхотни цени, направо навеждат на мисълта за фалшиви парфюми, обаче адски ме блазнят. Ако все пак получите нещо от тях, дайте отзив, или някой ако ги е ползвал, да каже!

Имам го точно от споменатия сайт. Съблазни ме цената разбира се, но се съмнявам, че е откровено менте.
Нека по-вещите изкажат мнение , защото аз не се смятам за капацитет. По това, което съм изчела как да се разпознават оригиналните продукти - не смятам, че оригинален парфюм би изглеждал толкова нелепо. 
Скрит текст:

# 207
Благодаря за споделената информация. Нищо не пречи да откажа поръчката, със сигурност има преглед, макар че ще е само на кутията.
Понякога и опаковките подвеждат. И двата ми парфюма Villa Buti, поръчани от Гурме Хаус, дойдоха в кутии без целофан, доста по-неугледни от показаните на картинка в сайтовете на магазина и на марката. За щастие парфюмите са си напълно оригинални.
ТНОО не са толкова популярни и все пак са ментосвани, но цените на откровените фалшификати са наполовина. За сметка на това в тестербг тестерите са по 300 лв! А де...

# 208
  • София
Благодаря за споделената информация. Нищо не пречи да откажа поръчката, със сигурност има преглед, макар че ще е само на кутията.
Понякога и опаковките подвеждат. И двата ми парфюма Villa Buti, поръчани от Гурме Хаус, дойдоха в кутии без целофан, доста по-неугледни от показаните на картинка в сайтовете на магазина и на марката. За щастие парфюмите са си напълно оригинални.
ТНОО не са толкова популярни и все пак са ментосвани, но цените на откровените фалшификати са наполовина. За сметка на това в тестербг тестерите са по 300 лв! А де...

THOO имат доста ментета и по-качествени, и не толкова. Имам един парфюм от този бранд, купен от бутик в Швейцария, т.е. оригинал е. Със сигурност имаше целофан.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 11:14 от veka

# 209
Направих си труда да сравня цени от сайтове с наличност. Цените на Аромати.бг и Парфюми шоп са почти еднакви. Цената в Елинор след код за отстъпка също става съпоставима - 200 и нещо лева.
Не ми се струва особено логично мацка от сайт с ментета да е толкова любезна, че да пише по вайбър в извънработно време.
Проверих цената на още един харесан парфюм от марка, която се предлага само в https://luilei-parfums.com - Bottega Profumiera. За продукт в транспортна опаковка цената в luilei е 167 лв, за тестер в аромати.бг - 120 лв. Нямам идея все още дали 4-те парфюма от марката са наличн в Аромати.бг.
Без да съм пазарен анализатор и психолог - бихейвиорист, си мисля, че аромати.бг все пак не продават ментета.
Дано не се лъжа. 

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 13:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт