Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Нямат кутии по принцип парфюмите на Джо Малоун. В Делириум тя е комплимент с панделка, торбичка, картичка, опаковка, цветя, гравиране /когато има такива екстри/ и това е специално посочено на сайта, както и го казват. От сайтовете без бежовата прекрасна кутия. В официалните вносители разполагат с опаковъчните кутии и продукти.

# 271
Аз имам Jo Malone 30ml от parfimo и е с кутия.

tuali, розовото куфарче е супер! От къди и какви са условията, че нещо изтървах.

Куфарчето е подарък за поръчка на Estee Lauder над 150лв в Делириум и в бутиците на ЕА, но те пък нямат сайт, само на място.

# 272
Коя беше най-ниската цена на Angel Iced Star ?

# 273
Коя беше най-ниската цена на Angel Iced Star ?
94 лв

# 274
  • Стара Загора
При мен доскоро стоеше на 90,80 в кошницата, но скоро я изпразниха. Всички тук се оплакаха от същото. 😊

# 275
Нямат кутии по принцип парфюмите на Джо Малоун. В Делириум тя е комплимент с панделка, торбичка, картичка, опаковка, цветя, гравиране /когато има такива екстри/ и това е специално посочено на сайта, както и го казват. От сайтовете без бежовата прекрасна кутия. В официалните вносители разполагат с опаковъчните кутии и продукти.
Значи тоя предишния Jo Malone от Парфимо е бил по-скоро изключение? Той си беше с бежовата кутия и панделка. Да знам какво да очаквам, ако пак ми щукне да поръчвам от там Jo Malone.

# 276
tuali, те са го "показали" по някакъв техен начин в Парфимо снимката за 30мл няма кутия, а ако цъкнеш на същия парфюм за 100мл има друга снимка -  с кутия. Явно нямат кутии само за 30тичките, а 100тичките идват с кутия.

# 277
Момичета, новичка съм тук. От вас разбрах за Jo malone и явно ароматите са разкошни, защото много пъти го споменавате. Кой техен аромат ще ми препоръчате, за да ги пробвам? Направо ми възбудихте любопитството Simple Smile

# 278
Момичета, новичка съм тук. От вас разбрах за Jo malone и явно ароматите са разкошни, защото много пъти го споменавате. Кой техен аромат ще ми препоръчате, за да ги пробвам? Направо ми възбудихте любопитството Simple Smile
Това трябва да го пише на първа страница и на тази тема

ВНИМАНИЕ!
Ако искаш да спестиш пари, не е препоръчително да четеш тук!
Тази тема води до сериозно пристрастяване към придобиването на парфюми и до много високи, често непредвидени разходи!
От тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1357473.msg43242161
Абсолютно не ти препоръчвам покупка, за да ги опиташ без проба, колкото и прекрасно да ти звучат на описание.

# 279
Красива е кутията Jo Malone определено но установих че на мен ще ми е неудобно парфюма да седи в нея освен ако не е прибран в шкафа и временно не го ползвам. Принципно дори и тези които ползвам към даден момент си ги държа в кутийките но тази си я прибрах и оставих само парфюма отвън.
Видях че Парфюми шоп са заредили доста мостри на Монтал, Мансера и Латафа. Може и да не казвам нещо ново но сега видях и реших да споделя.

# 280
Serge Lutens L'Eau D'Armoise 100 ml. за 77,66 лв.  https://makeup.bg/product/517515/

# 281
# 282
Не може да е гаранция, но съм купувал на YSL два или три и са били без капачки.
Поръчах Yves Saint Laurent Y тестер от Parfimo, цената му днес е още по-добра. Ще видим дали ще дойде с капачка.

# 283
  • София
От сайта https://nicheperfumes.net/, как поръчвате? До Бг директно или чрез превозвач?

# 284
И моята пратка от Spray parfums дойде! Поръчана на 29.07,шипната на 03.08, получих я днес. Всичко чудесно опаковано, парфюма е без забележи, от петте мостри, които си бях избрала ми пратиха 3, вместо останалите две, са ми сложили други 4 на непозната за мен марка - Places des Lices.  За първи път пазарувам от тях, но съм доволна и няма да е последен.
Миналата седмица дойде и поръчката ми от senceuniqeparis. Те както винаги са страшно бързи-поръчах на 25.07, шипнаха на 28. 07 и на 02.08 вече беше при мен-отново всичко прекрасно опаковано, с допълнителни мостри като комплимент. Между другото получих същия мейл, като този на tuali, със същото предупреждение и поръчката дойде опакована в кутия изглеждаща по идентичен начин, като показаната-облепена с бели лепенки с червен надпис.
За Jo Malone и кутиите-имам три парфюма  на марката, и трите са купувани от delirium, единия (от черната серия и поръчан на намаленията от черния петък) ми го пратиха без кутия, останалите два дойдоха  с кутия.

Общи условия

Активация на акаунт