Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Мен трудно ще ме грабнат с чанта. В последната година и половина съм купила около двайсетина. И съм твърде капризна на тази тема.
Само с проценти отстъпка и мостри на парфюми могат да ме спечелят.

# 256
mery_poppins1- добре дошла Simple Smile
Дами, грешката е моя!  Желаната чанта не беше тази на Нотино, а Michael Kors
Коригирах си поста и добавих снимка! #251 Важното е покупките да ни радват Simple Smile Досега не съм носила чанта подарък от парфюм, но тази ми допадна ( за разлика от цената на парфюма 130 лв, не го харесвам и не я взех) .

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 23:12 от Ellinor*

# 257
Още като излезе парфюма на . Корс беше с чантичката.  Имам я , magicio точно банкноти , телефон и ключове побира , портмоне -  не. Но пък е симпатична.

# 258
Предполагам е такъв размер. Пуснах поръчка от Делириум. Чакам и от Нотино.
Според мен трява да е тази   https://www.ebay.com/itm/403040922582?hash=item5dd71c6bd6:g:rNYAAOSwwZhhCWY~
Ох, ами изглежда като... харизана точно. Пропускам със сигурност, не е мойто. То и МК като цяло не е 😊

# 259
Добро утро. Пратката приета! Чудесно опакована. Наслада за очите и душата. Вероятно ще стана клиент на Делириум.
Чантичката е мъничка. Като гледам ще побере телефон, ключове и цигари. Калъфа за очилата няма шанс. Евентуално някое малко потмоненце каквото нямам Smiley Още нз дали ще ползвам или ще отиде за подарък по вероятно първото защото ми е симпатична много. Но така или иначе е подарък а на харизан кон няма да гледам зъбите я Simple Smile. В случая парфюмът е тръпката.

Допълвам една оферта случайно видяна мисля че са много добри цените (може и да не е ново, понеже не го харесвам и не го следя). Но някой може да се зарадва:
https://parfium.bg/elie-saab-le-parfum-royal-parfyum-za-jeni-edp … 0082021_kategorii
През onlinepromo.bg има 5% кешбек. За код нз има ли в момента. И като цяло в секция ликвидация има интересни нещица, струва си да се разгледат Simple Smile.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 10:30 от Elits@

# 260
Куфарчето на ЕА е страшен бонбон и по-голямо отколкото очаквах, ето как изглежда

# 261
Аз имам плажната чанта на МК от кампанията на Дъглас с картите, когато имаха 20% на всичко. Трябваше да се вземе 50мл или повече от линията Wonderlust, отнякъде бях докопала още 10%, май от нюзлетъра и така ми се получи супер цена за Sublime, плюс мостри, плюс чантата, разбира се, която ми харесва и вече два пъти я водих на море.

Сега, разбира се чакам и от Делириум малкатата и аромат на JML. Heart Eyes

# 262
# 263
Не може да е гаранция, но съм купувал на YSL два или три и са били без капачки.

Едно е сигурно, няма чанта към него. LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 16:11 от Milen™

# 264
Настъпи моментът да сложа една първа черна точка на Парфимо и аз 😄.
Преди няколко дни поръчах една трийсетичка Wood Sage & Sea Salt Jo Malone. Ароматът е любов от първо пръс и веднага ги взимам на море с мен, обаче дойде без кутия, просто намотан в бъбъл фолио. Погледнах си пак ордера, да не съм се объркала - не, не съм поръчала тестер, продукт трябва да е. Поне празен ход има и си изглежда съвсем пълен, но пак е доста несериозно това, още повече, че цената беше съпоставима с тази в Делириум, където знаем за какво  внимание към всичко става дума. Не ми се занимава с връщане и не съм примряла за кутията, но смятам да им пиша едно оплакване за принципа.

# 265
  • София
Настъпи моментът да сложа една първа черна точка на Парфимо и аз 😄.
Преди няколко дни поръчах една трийсетичка Wood Sage & Sea Salt Jo Malone. Ароматът е любов от първо пръс и веднага ги взимам на море с мен, обаче дойде без кутия, просто намотан в бъбъл фолио. Погледнах си пак ордера, да не съм се объркала - не, не съм поръчала тестер, продукт трябва да е. Поне празен ход има и си изглежда съвсем пълен, но пак е доста несериозно това, още повече, че цената беше съпоставима с тази в Делириум, където знаем за какво  внимание към всичко става дума. Не ми се занимава с връщане и не съм примряла за кутията, но смятам да им пиша едно оплакване за принципа.

Останала съм с впечатлението, че нито един продукт на Джо Малоун не е опакован фабрично с кутия. Според това колко и какви продукти се закупуват, консултантите избират подходящата по големина кутия. Кутийте са налични само в техните магазини или официалните представители, затова закупени от друго място са с вид на тестер без кутия.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 18:56 от veka

# 266
Хм, нямах представа?! Досега само от Делириум съм купувала техни и веднъж преди доста време от Парфимо едно 50мл-тогава си дойде с кутия. 🤔

# 267
  • София
Аз купих същият Джо Малоун от Делириум, с кутия, панделка всичко.
tuali, супер е за морето. Изпитано❤

# 268
  • Пловдив
Аз също съм поръчвала Jo Malone от Делириум - с кутия и панделка си беше парфюмът.

# 269
Аз имам Jo Malone 30ml от parfimo и е с кутия, без панделка.
Скрит текст:

Може да е изключение, да не подвеждам, само споделям моя случай.

tuali, розовото куфарче е супер! От къде и какви са условията, че нещо изтървах.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 19:38 от Dari_77

Общи условия

Активация на акаунт