Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 008
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Не съм гледала, възможно е. При всички положения можеш само да се радваш на добрата покупка. Blush

# 601
Извинявам се за тъпия въпрос, ама да си проверя за всеки случай😀
Старкорп са точни нали? Имат парфюм, който обожавам, на топ цена. Но е без опаковка и е от преди ребрандирането.
Всичко трябва да си е ок, нали?

# 602
  • Пловдив
Мъжки Бърбъри за 49,90/100мл.
https://www.notino.bg/burberry/touch-for-men-toaletna-voda-za-mzhe/#tabAnchor
В Парфимо е даже 48лв.

# 603
  • Балчик
Старкорп са точни нали? Имат парфюм, който обожавам, на топ цена. Но е без опаковка и е от преди ребрандирането.
Да, там направихме доста голям удар преди време с яки находки.

# 604
Не е тестер в Нотино.
Оригинал е. Регулярно през няколко месеца пускат Кристалите на такива ниски цени (намалени + код). Аз вече имам няколко поръчки и няколко празни бутилки (не питайте как). Grinning

# 605
Собственикът на Старкорп е голям сладкодумец, но е точен. Пишете му във вайбър или звъннете, ще ви обясни. Освен това има някакъв канал за внос на по-редки парфюми, фланкър, спрени. Цените му са повече от добри. Можете да питате за парфюм извън асортимента на магазина.

# 606
Всичко ще е ок :=) Точни са. Комуникирахме по телефона като изрично попитах дали наистина ще получа старата версия на 1 парфюм, който никъде никъде другаде не открих.

# 607
  • вкъщи
Айде  и аз вече съм собственичка на един черен кристал, цената му е убиец, невиждана.

# 608
Ама сте значи, имам 45 от 50 мл от Кристала и пак се замислих дали да не си взема резервен, но ще се въздържа! Grinning

# 609
Смея се, че изгорях, радвам се, че го поръчах. Не съм го ползвала, но както четох състава, би трябвало да ми хареса.

# 610
  • Бургас
Аз пък си купих 30 мл. Ерос едТ /по спомен той беше по-хубав от едП/ Сложиха ми и две мостри + безплатна доставка за 42,40 лв. И аз съм доволна. Отдавна  мислех да си взема едно дребосъче и сега цената е супер добра.
Скрит текст:
Обобщение на поръчката
Versace Eros Pour Femme тоалетна вода за жени  30 мл.
53,00 лв.
Mugler Alien Goddess  1,2 мл.
Подарък
0,00 лв.
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum парфюмна вода за жени  1 мл.
0,00 лв.
Купон за отстъпка
-10,60 лв.
Отстъпка от куриерската услуга 100%
-3,95 лв.
Транспорт - Офис на Спиди
3,95 лв.
Плащане с карта (онлайн)
Адрес за доставка:
****************,

Обща цена на поръчката с включено ДДС:
42,40 лв.

# 611
Точно вчера си получих Ерос-а ЕДТ, че бях чела много хубави неща тук, от дамите и съм много доволна - добро попадение, точно по мой вкус и за настоящия сезон. Взех си тестер 100 мл за 68 лв., включително доставката. Парфюмите на Версаче напоследък радват с добри цени в повечето ни сайтове. Wink

# 612
Някой има ли опит с този сайт:  https://www.tshop.bg/20-uniseks-parfyumi ?
Изглежда добре, но не съм го ползвала досега.
Читав  е сайта - от там съм купувала ниш аромати, които съм откривала само в чужди сайтове

# 613
# 614
  • Бургас
В Парфимо се появи тестер на Пойзън гърл и е 100-ца.Аз моята 50-ка си я взех преди години за толкова долу- горе-https://www.parfimo.bg/christian-dior-poison-girl-eau-de-parfum- … ni-100-ml-tester/

Общи условия

Активация на акаунт