Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 75 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
2 или 3 пъти съм имала проблеми с картовите плащания в нотино, точно това, дето седиш и се чудиш "мина ли, не мина ли... два пъти ли платих?!". И това тотално ме отказа да плащам с карта повече там.

# 631
# 632
Когато има безплатна доставка начисляват 2 лв наложен платеж .Да не би това да виждате?

# 633
И без безплатна доставка има наложен платеж.

# 634
Аз също имах такъв проблем с Нотино, но момичето, което отговаря на телефона беше много отзивчиво и ми начисли безплатната доставка отделно.Обясни ми, че трябва да чистя бисквитки и заради тях съм виждала бзплатна доставка, която иначе не е реална.

# 635
Не е таложен платеж, плащам с карта както написах!
Да, де, ама аз обикновено поръчвам по нощѝте и няма никой на телефона... Като и да е, минало е плащането, но аз последна разбрах

# 636
  • Балчик
В Парфимо са заредили La Vie Est Belle L’Absolu Lancome тестер за 99лв., дано дойде с капачка.Веднага го поръчах, парфюмът е много добър, флаконът му е върха.За утеха, че продадох моя ЛВЕБ едп https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-l-absolu-de-parf … eni-40-ml-tester/

И аз го поръчах!Цената му е чудна,дано е с капачка!
С капачка мисля ще е, 40 мл е. По-скоро е продукт с дефект, обявен за тестер. Случвало ми се е.

# 637
Вчера поръчах от Дъглас, днес пратката е при мен. Бърза фотосесия 🥰

# 638
Здравейте, знаете ли до кога ще важи кода v20 в нотино + бд за versace cristal Noir edp 90ml.?

# 639
Преди, когато пак имаше такава отстъпка, просто в един момент кода изчезна, а парфюма стана на цена 110-120лв. Ако не се лъжа 1-2 седмици държа ниска цена.

# 640
Искам само да вметна за Crystal Noir че парфюма и тоалетната вода имат разлика в мириса и обикновенно тоалетната вода е тази която се харесва, не парфюма.
Иначе кодовете обикновенно важат до неделя, но както казаха по-горе в един момент всичко изчезва просто ей така и цената се вдига доста.

# 641
Здравейте. Имам mail от parfumi shop за двудневно намаление на Нишан
https://www.parfumi-shop.net/catalogsearch/result/?q=Nishane

# 642
  • София
https://www.parfimo.bg/escada-summer-festival-podarachen-komplek … ichna-chantichka/

ESCADA SUMMER FESTIVAL
Подаръчен комплект за жени (30 ml EDT + козметична чантичка) - 43 лв.

# 643
Искам само да вметна за Crystal Noir че парфюма и тоалетната вода имат разлика в мириса и обикновенно тоалетната вода е тази която се харесва, не парфюма.
Иначе кодовете обикновенно важат до неделя, но както казаха по-горе в един момент всичко изчезва просто ей така и цената се вдига доста.
Лили, не съм съгласна. Всички около мен са луди по парфюма, и открито не харесват тоалетната вода. Така че ...всеки сам си решава дали и кое да изгърми на сляпо.

# 644
Разбира се че всеки са си решава. В темата съм от доста време и не веднъж е коментирано от съфорумки, които са се объркали и са поръчали парфюма, но преди това са имали тоалетната вода и се ядосват че са се объркали. Като цяло всички мои познати ползват тоалетната вода, аз също.
Не казвам какво да си поръча, а само отбелязвам за да не стане "гаф". Има Фрагрантика, има го нашия форум и търсачката. Ако самия човек има нужда от повече информация може да потърси инфо, може и да попита. Аз исках само да помогна. ✌️

Общи условия

Активация на акаунт