Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 992
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Не съм фен на линията никак макар че шишенцата много ме привличат а това е супер сладурски и много секси едновременно според мен.
https://makeup.bg/product/582395/

# 661
  • София
https://www.parfimo.bg/kenzo-kenzo-world-power-eau-de-toilette-za-jeni-75-ml/

KENZO KENZO WORLD POWER EDT 75 ml/55 лв. - какво ще кажете за този? Много ме изкушава цената. Някой ползвал ли го е?

# 662
Някой поръчвал ли е от Ausliebezumduft парфюми на pre-order? Харесала съм един, но пише, че се очаква да бъде наличен от 05/10/2021. Чудя се, дали да рискувам.
Аз поръчах Rouge CDG така от там. Почаках си го хубавичко, но общо взето май си спазиха обявения срок.

Vanja, цената на това Кензо е добра. World power за мен е 50/50 Olympea PR и Alien Mirage. Много сладост и малко акватични нотки.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 15:14 от tuali

# 663
Благодаря ви Simple Smile
30мл.тоалетна вода е 56,с кода v20 и БД( + 2лв. наложен платеж) стана почти 47.

Изкуши ме цената, че скоро получих парфюми и вече ми беше съвестно да дам още 61 за още един Blush

# 664
Оф и аз така ама изкушения дебнат отвсякъде наскоро купих още един и вече ми е противопоказано да влизам тук и да чета🤣🤣🤣

# 665
Welcome10 в Делириум, хваща ли още или съм закъсняла?
Хваща, ползвах го преди 3 дни.

# 666
От Versace Crystal Noir съм имала edt и edp.
Наистина има разлика в ароматите - edp ми допада повече, за това сега поръчах от notino edp 90мл. с код v20, бд и наложен платеж ми излиза 62.80лв. Първа поръчка ми е от този сайт - дано всичко е наред!🍀

# 667
Да похваля Нотино в събота поръчах .Днес ми изпратиха мейл ,че е при превозвача. Кога успяха не знам .Дано всичко е наред. С тях винаги всичко е било Ок,дано и сега да е така.

# 668
Аз също имам такъв имейл, но доколкото знам Спиди и Еконт нямат работещи офиси в неделя, само автомати, но едва ли Нотино изпращат по този начин. Товарителница може да се генерира по всяко време, така че ми се вижда логично реално да ги изпратят утре и да пристигнат във вторник. Simple Smile
Редактирам се. Току-що Спиди ме уведомиха утре да очаквам пратката в офиса им.
Преди дни получих поръчка от Парфимо, доволна съм, единият парфюм ми допадна много, другият не, но така е със слепите поръчки. Grinning

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 15:37 от ina-mina

# 669
  • София
Някой поръчвал ли е от Ausliebezumduft парфюми на pre-order? Харесала съм един, но пише, че се очаква да бъде наличен от 05/10/2021. Чудя се, дали да рискувам.
Aз поръчах така, макар и без да искам. Grinning Миналата година взех Gris Charnel BDK, не бях забелязала да има pre-order label, но се оказа, че не е наличен за изпращане и отне около месец и 10 дни да го получа. Датата, която първоначално ми дадоха, беше след седмица, след това стана след 2.5 месеца... В крайна сметка дойде след около месец. T.e. и аз потвърждавам, че местят напред-назад срока за наличност, поне при някои парфюми, така че ако е за подарък/повод с конкретна дата, е рисковано да се поръча по този начин. Ако е за лична употреба и човек има здрави нерви и не му пречи да чака, става. Grinning

# 670
Получих известие от Спиди,поръчката е изпратена от гр.Русе,вторник я чакам.Явно  Нотино имат складове и в БГ.

# 671
Получих известие от Спиди,поръчката е изпратена от гр.Русе,вторник я чакам.Явно  Нотино имат складове и в БГ.

И аз получих известие, че поръчката е изпратена от гр. Русе и утре ще ми я доставят.

# 672
  • София
Цената в Парфимо на VIKTOR & ROLF FLOWERBOMB MIDNIGHT 100 мл е много добра - 139 лв.

# 673
  • Пловдив
Имам въпрос към тези, които пазаруват от официалния сайт на MFK. Имам 2 поръчки оттам през ноември и декември. Сега си влизам в профила и виждам, че липсва всякаква история. Да не би да трият историята през 6 месеца???
Пазя си потвържденията в е-мейла и съм си свалила фактурата тогава, но се озадачих, че всичко друго е изтрито.

# 674
lili_78, виж да не е като в Amazon да се избира историята от някъде на периоди.

Общи условия

Активация на акаунт