Ozone

• 2 135
  • 19
  •   1
Отговори
Оригинални ли са дрехите и обувките в сайта на озон?

# 1
Би трябвало.

# 2
Оригинални ли са дрехите и обувките в сайта на озон?

Ако имаш предвид ozon.bg и мърчандайз продуктите им, то те са такива, каквито са обявени. Обувки не знам да имат. Сериозен магазин са.

# 3
Оригинални са. Никога не съм имала поводи да се съмнявам, че нещо, което съм поръчала оттам, може да не е оригинално.

# 4
Здравейте, всичко, което продават е оригинално.

# 5
При поръчка на дигитален ваучер с електронна доставка, до колко време след получаване на статус успешно плащане се получава и ваучера?

# 6
При поръчка на дигитален ваучер с електронна доставка, до колко време след получаване на статус успешно плащане се получава и ваучера?
Би следвало да е веднага. Отдавна не съм поръчвала ваучери, но последно като поръчах, дойде веднага.

# 7
  • Somewhere far away
Има теми за абаут ю, зара, нотино и какво ли още не- затова защо да няма и тема за озон ?

Лично за мен това е един от най-добрите и коректни сайтове и винаги съм пазарувала с огромно удоволствие от там, и грижата за клиента е на ниво, като пишеш веднага ти отговарят за  разлика от много други търговци.

Последно мисля да поръчам една лупа, дано да е добра:

https://www.ozone.bg/product/lupa-mitama-5-h-uvelichenie-diameta … dalzhina-15-5-sm/

Ако някой я има  - нека да сподели.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 20:01 от Deathcrush

# 8
  • Melmak
Доволна съм от озон, винаги са били коректни и съм намирала каквото търся. Ще следя темата.

# 9
Имали ли сте забавяне с поръчка - една не идва втора седмица, а дойде друга, която направих след нея...? Дойде мейл, че я пращат без един наличен продукт, обаче доставка от близо седмица йок.

# 10
  • Somewhere far away
Не ми се е случвало, но явно е нещо инцидентно поради това че не е имало наличност за цялата поръчка.

# 11
  • България
Имали ли сте забавяне с поръчка - една не идва втора седмица, а дойде друга, която направих след нея...? Дойде мейл, че я пращат без един наличен продукт, обаче доставка от близо седмица йок.
Да, но още при поръчването под единия продукт пишеше, че ще доставят след 14 дни.
След това поръчах два пъти и следващите поръчки пристигнаха бързо.

# 12
  • На планетата Земя
Активно е ново предизвикателство на БГ мамма по лоялната им програма. #BGMлоялнапрограма

Ето и условията за участие:

https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program;sa=campaign

Озон е част от сайтовете, в които можете да ползвате натрупаните точки, така че се възползвайте.

#BGMлоялнапрограма

# 13
  • София
Здравейте, имам питане относно Озон и ще се радвам, ако тук открия дама, която е наясно. От физически магазин закупихме стока, която се оказа дефектна и върнахме в същото място. Там ни издадоха "подаръчен ваучер" за сумата на върнатата стока. Сега се опитвам да приложа този ваучер в нова поръчка, но не мога да разбера как трябва да стане това, тъй като нито един номер, който виждам на този хартиен подаръчен ваучер не е правилен. Някой от вас има ли опит точно този тип ваучери от Озон?

# 14
Преди няколко години купихме ваучер от магазин за подарък на колега. Оказа се, че не може да се ползва онлайн, а отново само във физически магазин. Но това беше отдавна.

Питайте за всеки случай съпорта им в чата на сайта, но предполагам, че това е причината да не Ви го приема.

Общи условия

Активация на акаунт