Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
И кой е парфюма имитиращ кафе интенз ?

# 706
Този https://www.fragrantica.com/perfume/Furla/Preziosa-63697.html но е по скъп от самия Intense Cafe  Grinning

# 707
В Нотино раздават безплатни мостри на новия Black Opium Extreme. Може да се заяви чрез попълване на формуляр. Съобщението излиза след като влезете в секция Парфюми.

# 708
  • Стара Загора
Благодаря. Поръчах си, дано не мине пак месец като с Вочето на Гага. 😋

Подарък 10 мл Alien Goddess с покупка на аромати на Мюглер за над 100 лв.

Вчера колежка ми даде мострата й. В началото е приятен, но след това върху мен стои подобно на Dior Joy Intense. По-късно обаче става неприятен.. На нещо средно между кожа, напоена от цигарен дим и пот. 🙄🤨

# 709
  • Бургас
Хаха, и аз, само, че не се надявам да го получа..Воче Вива така и не видях.Smile Новият Елиън ми хареса, без да  е нещо изключително, за мен там има много кокос и ванилия трайност и проекция перфектни.От типа на Кристал Солей на Ланком е.Не намирам прилики с който и да е друг представител от линията, много хора ще са разочаровани от него.Флаконът на реал е истинско бижу, бих изпръскала един с удоволствие някога без да се влюбя.Моят ЛВЕБ Абсолю е изпратен.Heartbeat

# 710
Вчера го помирисах - Alien Goddess  и на първо четене много ми хареса. Не мога да описвам аромати, но за мен е в златната среда - нито тежък, нито лек, нито прекалено сладък, нито прекалено свеж.

# 711
  • вкъщи
Аз получих мостра на Alien Goddess заедно с черния кристал. На мен много ми прилича на I want Jimmy Choo, но не съм голяма разбирателка и не претендирам за точност.

# 712
В Нотино раздават безплатни мостри на новия Black Opium Extreme. Може да се заяви чрез попълване на формуляр. Съобщението излиза след като влезете в секция Парфюми.

За безплатната мостра трябва ли  да се направи поръчка или ги изпращат отделно и се заплаща само доставката?

# 713
Много благодаря за споделеното. Поръчах. Предния път с voce viva ...ми не дойде. Помня че имаше похвалили се. Аз посочвам адреса на работното ни място понеже входа в блока където живея се заключва и не знам как биха го метнали. Чудих се предния път дали не е било изпратено в пощенска станция но така и не отидох на проверя. Мислих си че ако е там ще изпратят смс или ще донесат бележка ама нищо Sad. Дано имам повече късмет този път. Ако ли не здраве да е ще се радвам с всички получили безплатните си мостри.
П.П. Имам пратка в Спиди и нямам търпение да си я взема след работа. Поръчаният на 27.08 от make up Tardes.

# 714
Аз не получих моят Voce Viva и няма да спонсорирам пощенските служителки с новия Опиум. 😆
Ще си го пробвам в Сефора когато дойде. Simple Smile

# 715
В бързината по подразбиране дадох адреса на офиса на Спиди, до който поръчвам обикновено, така че не очаквам да получа мострите.

# 716
В бързината по подразбиране дадох адреса на офиса на Спиди, до който поръчвам обикновено, така че не очаквам да получа мострите.

Аз същото направих с Voce Viva Joy. Не го получих, въпреки че ходих на място да питам за пощенска пратка на мое име.

# 717
  • Стара Загора
И аз дадох офиса на Спиди.. Grinning Aко получа нещо, ще пиша.

# 718
Поръчах и аз Grinning Предният път я получих, но дойде с пощите. Вероятно това е било проблема с масовото неполучаване.

# 719
  • София
Вече дава изчерпани мостри за деня.

Общи условия

Активация на акаунт