Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да се отчета с поръчка от Емаг на 7 парчета Lattafa - Najdia in Gold и 6 бебчета от серията Shams Al Shamoos - още ги разучавам, но на този етап няколко разкошотии (Rose Taifi и Areej) и нито една "греда".

Само малко странна ми се стори политиката им за доставки. Първо, силно настояваха да ми доставят поръчката в събота (на очевидно служебен адрес, с очевидно работно време понеделник-петък) и не пожелаха да сменят датата. Отказах поръчката и я пуснах наново до офис на Еконт, където вече пристигна днес (при все че и те работят в събота).

Другото, което ме изненада е, че тези 7 парфюма, пуснати в една поръчка и фактурирани заедно, бяха разхвърляни в 6 пратки Flushed Еко подходът явно не им е силната страна, и това определено е нещо, върху което могат да поработят (реално продуктите се събраха в две от кашончетата им).

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 13:24 от Elitsa_z

# 691
  • Балчик
Ели, мисля, че са изпратени от различни места, затова. Предната ми пратка от тях също дойде разделена, в различни опаковки. Не загледах изпращачите кои са, но видимо от различни места.

Днес отнесох Givenchy, Irresistible пак от Емаг. Бях си казала, че следващият път, в който 50 мл стане 94 лв, го купувам. По-добра цена не намерих другаде.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 13:24 от Джемма

# 692
Това за разпачатосването в отделни доставки е, ако искаш да правиш рекламация на 1 от всички, а и защото понякога стоките имат различен срок за наличност.  Например фешъндейс също процедират така и ако си достигнала сума за БД, но пък 1 от 3 артикула е неналичен, го изпращат в последствие без да дължиш доставка.

# 693
Моят Crystal noir edp/90ml от Нотино пристигна.
Отлагах го цели 4 месеца, защото ме плашеше пипера. За щастие не го усещам изобщо. Имам и тоалетната вода и не ми е необходим паралелен тест. За мен са доста различни. Определено edp ми харесва повече.

# 694
  • София
Ели, мисля, че са изпратени от различни места, затова.

Би имало логика.. Но в случая всичките са с доставчик Емаг, изпратени са в един и същи момент от Русе..

Не че ми пречи особено, просто ми стана странно.

# 695
Здравейте! Има ли вече активен код за Parfimo?

# 696
  • Балчик
И моите бяха с продавач Емаг и затова се учудих, но опаковките им бяха различни, пък и парфюмите ми бяха от два бранда. При теб не знам, може и да е заради рекламацията, както писах Фръц!.

# 697
  • Пловдив
Има ли код за Нотино?

# 698
И моите два парфюма от Латафа пристигнаха в събота с две отделни пратки, по куриер на Европът.

Yes I Am Pink First, 75 мл за 75 лв в Емаг с код, щях да го грабна веднага, ако нямах едн пълен Simple Smile

# 699
  • София
Yes I Am Pink First, 75 мл за 75 лв в Емаг с код, щях да го грабна веднага, ако нямах едн пълен Simple Smile
Тестер в Парфимо 50 мл изпада за около 30-35 лева 🙃.

# 700
Така е, моят тестер от Парфимо го взех за 29 лв/50 мл + 5лв доставка.
Тази цена е добра за продукт, става за подарък.

# 701
  • Sofia
Питала съм защо Емаг пращат всеки артикул отделно - точно за да може да се откаже част от пратката .  А  не заради едно проблемно да върнеш 10 желани . Иначе при куриера или приемаш цялата пратка, или я отказваш.

# 702
Парфюмни Simple Smile
Днес правих поръчка и съзрях тези аромати на Furla. Някой позва ли ги!? Нещо, като ароматите на Zara ли са?
https://shop.mdl.bg/category/parfyumi

# 703
Повечето отзиви за тях са разочарование...

# 704
Парфюмни Simple Smile
Днес правих поръчка и съзрях тези аромати на Furla. Някой позва ли ги!? Нещо, като ароматите на Zara ли са?
https://shop.mdl.bg/category/parfyumi
Само един става и той е пълно копие на Кафе Интенз.

Общи условия

Активация на акаунт