Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Балчик
Имам два, дойдоха с капачки.

# 31
  • Франция
Благодаря за новата тема, Радика Flowers Rose много е красива! Simple Smile
Доста оферти минаха през юли, а пък аз нищо не си купих, така че е малко вероятно да уважа и августовските. Възможно е да прибера някое мъниче от Mon Guerlain Sparkling Bouquet, така че, ако видите някъде да раздават трийсетички за без пари, моля пишете! Simple Smile Не ми е никак спешно.

# 32
  • София
Искам отстъпка на Kilian през август, ама едва ли ще има. Joy Може и на Armani Prive. Но и двете да са поне 30%. Нахална съм, нали?
Ради, Flowers Rose

# 33
Парфюмите от колекцията Art & La Matière в douglas са до изчерпване на количествата, и до края на годината приключват в България с тази серия. Вече няма да се предлага.

# 34
Може би ще дойдат с новата визия

# 35
Няма да дойдат. Отдавна се знае, че няма да се предлагат повече тук.

# 36
Поръчах няколко мостри от Parfumi-shop
Instant Crush
Roses Greedy
Aoud Pashmina
The Black Rose Trussardi

Колко дни преди датата на рождения ден трябва да очаквам да видя отстъпката в Makeup.bg? 〜изобщо появява ли се в кошницата

# 37
Поръчах няколко мостри от Parfumi-shop
Instant Crush
Roses Greedy
Aoud Pashmina
The Black Rose Trussardi

Колко дни преди датата на рождения ден трябва да очаквам да видя отстъпката в Makeup.bg? 〜изобщо появява ли се в кошницата
Точно на датата на РД ще дойде отстъпката.

Благодаря за темата 🌸

Искам само Принцесата на добра цена, но някаде май се спомена,че е спряна.

# 38
  • ново
Благодаря за темата, Радика ❤️
В момента не следя и не планирам нищо от тукашните сайтове, но ще ви следя. Ще съм благодарна ако някой ми прати на лични изпитани американските сайтове за парфюми.

# 39
нищо не искам през август

# 40
нищо не искам през август
Аз и през юли не исках, ама...

Радика, благодаря за темата и труда по нея! 🤗🌸

# 41
Да се запиша и аз в темата.
Благодаря за нея и красивото оформление 💐

И аз като Милен се надявам нашите търговци да се научат да правят по атрактивни намаления и да не слагат големи надценки. Дълги години работих в сферата на търговията и мога да кажа от моят опит, че винаги се печели повече от добри промоции, отколкото ако чакаш някой сам да дойде и купи без отстъпка или с минимална такава (5% си е нищо, сори). И силно се надявам най-после да смъкнат праговете за безплатна доставка, защото по 100 лева си е доста. Виждам на едно място над 50 лева БД и това е супер стимулиращо! Адмирации! Дано навсякъде да стане така.

Благодаря на дамата която сподели за Том Форд от Делириум в предната тема. 🌺
Вчера го поръчах и го очаквам тези дни.

Парфюмно искам много неща, но не мисля да бързам. А и скоро имам рожден ден ( след 2 месеца е скоро, нали, 😅), та смятам тогава да отпусна много значително края 😁😁

# 42
Аз за есента имам парфюми, но не ми пречи още нещо да взема. Съвсем скоро ще ми свършат 2 и може да взема 1 нов.
Благодаря за темата Heart

# 43
Нотино са ми изпразнили кошницата, много ме е яд! Имах 3-4 неща на добри цени а едното преди седмица го сложих не е стояло дълго и пак са направили чистка. Пф!

# 44
И на мен ми я изпразниха миналата седмица. Хвана ме яд много. Явно са правили чистка щом и при теб е така. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт