Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Моята кошница сега я проверих, пълна е, но без стимулиращ код нямам желание да поръчвам нищо.

И аз благодаря за прекрасната и полезна тема.

Ако през август всеки от големите изпитани сайтове се изредят през различните седмици да пуснат някой процент намаление ще бъде най-добре, но уви това е само мечта.

И аз не бързам с нищо за сега, чакам си търпеливо и набавям едно по едно кое как изпадне.
Разбира се имам желания, които ще взема на всяка цена, независимо каква е тя, просто защото много рядко се появяват по нашите географски ширини.

И това е едно от желанията ми занапред да имаме достъп до повече марки и разнообразие.
Че понякога ми втръсва да гледам все едни и същи парфюми да се въртят и направо затварям сайта.

И в този ред на мисли също се присъединявам към питането на mimozata към Milen да сподели как се е сдобил с парфюмите на Louis vuitton,  ако е удобно и има желание, за което благодаря предварително.

Хубав и успешен месец август на всички и нека да донесе на всеки каквото желае.

# 46
  • Пловдив
Радика, благодаря за новата любима тема! Прекрасно оформена, както винаги!

Ако не е много нахално, искам 40% на Том Форд в Делириум и 20% на Ausliebezumduft Flushed
Смятам, че и двете са постижими.

# 47
В Лили 30 мл за 65.99
Скрит текст:

# 48
Благодаря за темата!

Не чакам код. По скоро чакам отнякъде, в някой сайт оферта на Angel nova. Никъде не си го намирам изгоден, а така да го искам. В Парфимо не се е появявал(мисля) от доста време. В parfumi biz, изчезна също(а беше супер цена). Така че само това искам и търся, към момента.

# 49
  • София
flaconi.de код COSMO за нишови парфюми 30% и за останалите 10% . Важи още 2 часа и половина. Сменят по няколко пъти на ден кодовете, този код и предните дни го имаше, само да се уцели по кое време.
Има GOUTAL-и там.
Чакам оттам поръчка с превозвач.

# 50
В Лили 30 мл за 65.99
Скрит текст:

Здравейте! Във физически магазин ли е наличен парфюмът? Не го намирам онлайн!

# 51
Направих поръчка в azo.bg. Имат много хубави оферти, но сигурно половината не са налични. Поръчах Chanel No 19 Poudre на страхотна цена 117,25лв. Исках и Givenchy ange ou demon le secret, него го няма. Набелязах си още няколко парфюма, но се чувствам като опитно зайче и не смея Grinning. Ще се отпусна след като видя първата поръчка. Дано всичко е наред.

# 52
flaconi.de код COSMO за нишови парфюми 30% и за останалите 10% . Важи още 2 часа и половина. Сменят по няколко пъти на ден кодовете, този код и предните дни го имаше, само да се уцели по кое време.
Има GOUTAL-и там.
Чакам оттам поръчка с превозвач.
Не е 30 % на нишови ,а на ненамалени!
Напр. Бакара изобщо не намалява..Намалението е за нещата от секцията ,която е към кода..

# 53
  • Пловдив
Ange ou demon le secret всъщност е на най - добра цена за 30 мл в get.bg 63 лв.
Това е и първата ми от много време насам обмислена покупка. Запознах се с аромата от отливка 10 мл от Брасти и сега мисля да го думна вече. Техните опаковки много променят аромата и им трябва време за да покажат красотата си (или обратно). Ange ou demon le secret всъщност не харесах, когато пристигна, а сега, може би месец по - късно, полудях по него. Имам страшно много отливки вече от там и при абсолютно всички е така.
И аз благодаря за хубавата тема 🌻

# 54
  • Балчик
effe, благодаря, откога го следя в мейкъп, не мърда от 150 лв. А във Венера го изпуснах като беше пак 117. Azo бяха get, нали?

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 14:21 от Джемма

# 55
В Лили 30 мл за 65.99
Скрит текст:

В петък го поръчах от емаг. Имаше код за -25% и 50мл излизаше 75лв, а 30мл - 52.50лв.
https://www.emag.bg/toaletna-voda-hermes-le-jardin-de-monsieur-l … 051/pd/DRPH6KBBM/

# 56
mimozata, мерси за пожеланияата. Simple Smile Поръчвам на приятел в чужбина, той ми ги купва и ми ги пуска с превозвач. Имат стриктни изисквания, да е до адрес, да се покаже лична карта на този, който е поръчал и т.н.

Да не говорим, че ми се случи да го изпратят счуен и имаше разлята течност, и се наложи да връщам. Беше много забавно, но завърши щастливо. Добре, че има истински приятели. Flowers Hibiscus

Скрит текст:

# 57
effe, благодаря, откога го следя в мейкъп, не мърда от 150 лв. А във Венера го изпуснах като беше пак 117. Azo бяха get, нали?

И аз го дебна от месеци. Преди редовно го срещах на 119лв. и все отлагах. Сега, като изчезна и се появява рядко, полудях и всеки ден търся изгодни оферти.
Май е get, да Simple Smile.

# 58
Браво parfumi-shop , личи си, че с Кюркджян сте приятели! Няма го никъде! Simple Smile

# 59
В Лили 30 мл за 65.99
Скрит текст:

Да, в Дъ мол. Имаше 3 броя

Общи условия

Активация на акаунт